-
Nati- niedobra kobieta :))
hej...chcialabym zaliczac ww zajecia jako ogolnouniwersyteckie...pytanie do starszych doswiadczonych rocznikow...czy to dobry pomysl?? jaka jest atmosfera na zajeciach?? zaliczenie trudne?? zalezy mi na tych zajeciach bo 1. dostane za nie 11 pkt az!! 2. bycmoze zalicza mi automatycznie filozofie na moim wydziale(psychologia).. ale jesli to jakas beznadzieja to trudno-wypisze sie...
z gory dzieki za odpowiedz...
pzdr -
Ion Tichy
Każdy dłuższy kontakt z tym typem to strata czasu. Po co sobie psuć dzień takimi spotkaniami? -
J KS
Nati, idź koniecznie na te zajecia, skoro masz taka mozliwosc, to jest jedyna taka szansa, szkoda jej zmarnować!!! -
Łachim
Powiem tak - zajęcia są prowadzone w sposób niezbyt ciekawy i usypiający (kilka razy się na nich zdrzemnąłem zresztą). Egzamin końcowy jest dość prosty - wystarczy przygotować się z części tego, co jest w książce autorstwa JJJ i sprawa załatwiona. A książeczka jest nieduża. Albo można po prostu notować to, co JJJ mówi na zajęciach i na jedno wyjdzie. Tylko przy drugiej możliwości trzeba by uważać przez 90 minut...no i nici ze spania; ] Generalnie zajęcia są niezbyt ciekawe, chociaż jeśli ktoś nie jest obeznany w ogóle z zagadnieniami filozoficznymi to dowie się na nich wystarczająco dużo, by mieć pojęcie na ten temat. Nie spodziewałbym się na Twoim miejscu zajęć zapierających dech w piersiach, ale ja nie narzekam - uważam, że to był w sumie spoko pomysł iść do JJJ na "wstęp". -
-
Anonim
Nie zgadzam się - byłam dzisiaj na "wstępnym" konwersatorium i był jeden NAPRAWDĘ dramatyczny i ekscytujący moment - moment w którym wyjmował zieloną landrynkę z jakiegoś pojemniczka. -
Łachim
Hehehe...to stały element jego zajęć - niemal non stop coś tam wcina...witaminki czy inne jakieś dragi; ) -
No jeśli to tak wygląda naprawdę, to z czystym sumieniem polecę Chwedeńczuka...
-
Zajec
-
wielkie dzieki za opinie :) niestety inne grupy wprowadzenia mi nie pasuja :/
moze ktos ma prawidlowy mail do Jadeckiego?? jak wysylam na ten ze strony IF to mi odsyla spowrotem :/ -
Jeden podany jest dyrektor.filozofia@uw.edu.pl, oprócz tego j.j.jadacki@uw.edu.pl, a w USOSie znalazłem jeszcze jadacki@mail.uw.edu.pl.
-
Tommy
Ja przychylam się do opinii wyżej, Jadacki mógłby prowadzić z powodzeniem relaksację, jego zajęcia mogą z powodzeniem uspokajać neurotyków, stanowią też ciekawą okazję do załatwienia wszystkich innych spraw.
A zaliczenie zaiste banalne, czym mnie bardzo zaskoczył.
Niemneij jeśli liczysz na dyskusję bądź choćby interesujacy wykład to współczuję (tak jak współczułem samemu sobie). -
Anonim
>Tommy napisał
>Ja przychylam się do opinii wyżej, Jadacki
>mógłby prowadzić z powodzeniem
>relaksację, jego zajęcia mogą z powodzeniem
>uspokajać neurotyków - POD WARUNKIEM, ŻE W OGÓLE SŁYSZYSZ TO, CO MÓWI:)
-
a jak jest z nieobecnosciami u niego?? sprawdza liste na kazdych zajeciach?? -
Tommy
Sprawdza listę zawsze (ale ci bardziej nieuczciwi mogą wpisac kolegów:P), powyzej 3 nieobecności nie zalicza, choćby ktoś miał złamaną nogę... teoretycznie.
Bo praktycznie to kolezanka zaliczyła z większą liczbą nieobecności, ale radziłbym tego unikać, gdyż delikwenta czeka wtedy wątpliwej wartości przemowa JJJ