-
il duce
Mam do oddania kuchenkę elektryczną z piecykiem. W pełni sprawna. Jeśli ktoś jest zainteresowany, niech się odezwie. -
Anonim
Ja potrzebuję kuchenki, bo mam taką okropną dwudziestoletnią Zelmer.
A Ty masz taką z płytą elektryczną? Podaj wymiary, sprawdzę czy mi się zmieści między szafkami. -
Sir Khalid Nasrallah
-
Aliena
Tylko sie o nia nie pozabijajce :)(Teraz kuchenki sa tez w sklepach i nie trzeba stac po nie w kolejce jak "rzuca") -
-
Sir Khalid Nasrallah
No, podobno kiedyś były takie czasy, że kuchenek nie było, a na półkach w Carrefourze stał zaledwie ocet. -
Anonim
>Sir Khalid Hassan Al-Nasrallah wrote:
>Rapier, a piekarnik ma opiekacz i rożen obrotowy?
Wiesz Khalid, taka elektryczna to dużo prądu zużywa, to Ci się nie opłaca. Jak wezmę od rapiera tą elektryczną, to Ci mogę oddać mojego Zelmera, jako spawacz z technikum hutniczego powinieneś mieć w domu porządne palniki. -
Aliena
>Sir Khalid Hassan Al-Nasrallah napisała:
>No, podobno kiedyś były takie czasy, że kuchenek nie
>było, a na półkach w Carrefourze stał zaledwie ocet.
W calym Carrefourze tylko ocet?????????
Bo wiesz, ja to nie wiem, mam dopiero 23 lata -
Sir Khalid Nasrallah
Wybacz Adamie, ale w obliczu cen propan butanu wolałbym jednak taką na prąd. Ewentualnie gdyby ktoś miał do oddania jakąś prototypową kuchenkę na holzgas, to mógłbym tę rapierową sobie odpuścić.
" W calym Carrefourze tylko ocet????????? Bo wiesz, ja to nie wiem, mam dopiero 23 lata "
O, to chyba ostatnio nieco Ci ubyło... :-)
No ponoć w całej polskiej sieci. W TESCO zresztą podobnie. -
Aliena
>O, to chyba ostatnio nieco Ci ubyło... :-)
Ale dzieki całkowicie legalnej transakcji.
-
Anonim
>Sir Khalid Hassan Al-Nasrallah wrote:
>Wybacz Adamie, ale w obliczu cen propan butanu wolałbym
>jednak taką na prąd. Ewentualnie gdyby ktoś miał do
>oddania jakąś prototypową kuchenkę na holzgas, to
>mógłbym tę rapierową sobie odpuścić.
Gaz/prąd jeszcze da się jakoś przełknąć.
Najdroższa okazuje się woda; Całe szczęście zużycie wody łatwo ograniczyć - ostatnio sprawdziłem - można się świetnie umyć w 5 litrach wody. Częstość mycia można zaś ograniczyć do jednego razu w tygodniu - w niedzielę przed sumą. -
il duce
60x60 wysokość 85. Jest to BOSH, kolor biały (delikatnie zabrudzona). Zrobiłem w niej niejedno ciasto, więc podczas pieczenia ciągle dobywa się miły korzenny zapach.
Nawiasem mówiąc, jeśli dużo smażysz, to nie rezygnowałbym z gazowej na Twoim miejscu. Jednak co żywy ogień, to żywy ogień.