FiloZofia UW [1223]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Skoro już o tym mowa... Za moich czasów sracz nagminnie był uzytkowany przez rozmaitych bejów śródmiejskich.
    Gdy kiedyś wszedłem do środka, stała tam starowinka-bejówka. Poszedłem oddać mocz, a gdy wracałem, rzeczona... myła sobie w umywalce kuciapkę. Owszem, doceniłem jej klasę, jako, że wybrała męską (lepszą) toaletę. Nie mniej jednak... rąk nawet po defekacji już nigdy w publicznej toalecie nie umyłem. Lepiej już "ubrudzić" się wackiem, niż "umyć" w tej sposób ręce...
  • Anonim

>Bubi wrote:
    >Skoro już o tym mowa... Za moich czasów sracz nagminnie
    >był uzytkowany przez rozmaitych bejów śródmiejskich.
    >Gdy kiedyś wszedłem do środka, stała tam
    >starowinka-bejówka. Poszedłem oddać mocz, a gdy
    >wracałem, rzeczona... myła sobie w umywalce kuciapkę.
    >Owszem, doceniłem jej klasę, jako, że wybrała męską
    >(lepszą) toaletę. Nie mniej jednak... rąk nawet po
    >defekacji już nigdy w publicznej toalecie nie umyłem.
    >Lepiej już "ubrudzić" się wackiem, niż "umyć" w tej
    >sposób ręce...
    >

No, jak widać każda dyskusja, która ma za przedmiot wybory i władzę samorządową, prędzej czy później musi zejść do poziomu defekacji, szaletów i śródmiejskich bejów. Kolejny dowód na to, że wybory i demokracja są do dupy.
  • Sir Khalid Nasrallah

" Nie mniej jednak... rąk nawet po defekacji już nigdy w publicznej toalecie nie umyłem. Lepiej już 'ubrudzić' się wackiem, niż 'umyć' w tej sposób ręce... "

Nie mniej jednak w tej sposób można się było spodziewać, że nawet defekacja zachodzi u Ciebie nie tymi kanałami co trzeba. Poza tym to bardzo szlachetne z Twej strony, że ostrzegasz publicznie innych, że powinni stosować rękawice ochronne, jeżeli zmuszeni są podawać Ci rękę.
  • Anonim

>Sir Khalid Hassan Al-Nasrallah napisała:
    >Nie mniej jednak w tej sposób można się było
    >spodziewać, że nawet defekacja zachodzi u Ciebie nie tymi
    >kanałami co trzeba. Poza tym to bardzo szlachetne z Twej
    >strony, że ostrzegasz publicznie innych, że powinni
    >stosować rękawice ochronne, jeżeli zmuszeni są podawać
    >Ci rękę.

A Ty jak srasz w kiblu publicznym, to nie przytrzymujesz wacka ręką? Potrafisz tylko li srać, bez oddawania moczu? Cóż, istotnie, jesteś inny, kto Cię tam wie, jak to się odbywa...

• Sir Khalid Nasrallah

Mniejsza o tak intymne szczegóły.
    W każdym razie od dawna podejrzewałem, że część zbędnych produktów trawienia trafia u Ciebie nie tam, gdzie należy. Spora część, jak widać, chyba nawet prosto pod kopułę...
  • Anonim

>Sir Khalid Hassan Al-Nasrallah napisała:
    >Mniejsza

W Twoim przypadku zdecydowanie mniejsza. Gdzieś tak o 10cm...
  • Kot z Cheshire

>Bubi napisał
    >>Sir Khalid Hassan Al-Nasrallah napisała:
    >>Mniejsza
    >
    >W Twoim przypadku zdecydowanie mniejsza. Gdzieś tak o
    >10cm...

Wiedziałem, że w tajemnicy to wy się spotykacie, żeby się siusiakami dotykać.
  • Sir Khalid Nasrallah

W tajemnicy to Bubel szpilki przywdziewa i podgląda staruszki w ustępach. A potem na forum hucznie opowiada, że ktoś gdzieś wtargnął wbrew przyjętym obyczajom.
| |

strona internetowa IF UW: http://filozofiauw.wikidot.com To grono *NIE* służy do ogłaszania...

Uniwersytet Warszawski, Filozofia

Zapisz się do klasy

Strona 1/26

Anonim

Anonim

Anonim

Ag.

Anonim

helen

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki