-
Anonim
Skoro już o tym mowa... Za moich czasów sracz nagminnie był uzytkowany przez rozmaitych bejów śródmiejskich.
Gdy kiedyś wszedłem do środka, stała tam starowinka-bejówka. Poszedłem oddać mocz, a gdy wracałem, rzeczona... myła sobie w umywalce kuciapkę. Owszem, doceniłem jej klasę, jako, że wybrała męską (lepszą) toaletę. Nie mniej jednak... rąk nawet po defekacji już nigdy w publicznej toalecie nie umyłem. Lepiej już "ubrudzić" się wackiem, niż "umyć" w tej sposób ręce...
-
Anonim
>Bubi wrote:
>Skoro już o tym mowa... Za moich czasów sracz nagminnie
>był uzytkowany przez rozmaitych bejów śródmiejskich.
>Gdy kiedyś wszedłem do środka, stała tam
>starowinka-bejówka. Poszedłem oddać mocz, a gdy
>wracałem, rzeczona... myła sobie w umywalce kuciapkę.
>Owszem, doceniłem jej klasę, jako, że wybrała męską
>(lepszą) toaletę. Nie mniej jednak... rąk nawet po
>defekacji już nigdy w publicznej toalecie nie umyłem.
>Lepiej już "ubrudzić" się wackiem, niż "umyć" w tej
>sposób ręce...
>
No, jak widać każda dyskusja, która ma za przedmiot wybory i władzę samorządową, prędzej czy później musi zejść do poziomu defekacji, szaletów i śródmiejskich bejów. Kolejny dowód na to, że wybory i demokracja są do dupy. -
Sir Khalid Nasrallah
" Nie mniej jednak... rąk nawet po defekacji już nigdy w publicznej toalecie nie umyłem. Lepiej już 'ubrudzić' się wackiem, niż 'umyć' w tej sposób ręce... "
Nie mniej jednak w tej sposób można się było spodziewać, że nawet defekacja zachodzi u Ciebie nie tymi kanałami co trzeba. Poza tym to bardzo szlachetne z Twej strony, że ostrzegasz publicznie innych, że powinni stosować rękawice ochronne, jeżeli zmuszeni są podawać Ci rękę. -
Anonim
>Sir Khalid Hassan Al-Nasrallah napisała:
>Nie mniej jednak w tej sposób można się było
>spodziewać, że nawet defekacja zachodzi u Ciebie nie tymi
>kanałami co trzeba. Poza tym to bardzo szlachetne z Twej
>strony, że ostrzegasz publicznie innych, że powinni
>stosować rękawice ochronne, jeżeli zmuszeni są podawać
>Ci rękę.
A Ty jak srasz w kiblu publicznym, to nie przytrzymujesz wacka ręką? Potrafisz tylko li srać, bez oddawania moczu? Cóż, istotnie, jesteś inny, kto Cię tam wie, jak to się odbywa...
-
-
Sir Khalid Nasrallah
Mniejsza o tak intymne szczegóły.
W każdym razie od dawna podejrzewałem, że część zbędnych produktów trawienia trafia u Ciebie nie tam, gdzie należy. Spora część, jak widać, chyba nawet prosto pod kopułę... -
Anonim
>Sir Khalid Hassan Al-Nasrallah napisała:
>Mniejsza
W Twoim przypadku zdecydowanie mniejsza. Gdzieś tak o 10cm... -
Kot z Cheshire
>Bubi napisał
>>Sir Khalid Hassan Al-Nasrallah napisała:
>>Mniejsza
>
>W Twoim przypadku zdecydowanie mniejsza. Gdzieś tak o
>10cm...
Wiedziałem, że w tajemnicy to wy się spotykacie, żeby się siusiakami dotykać. -
Sir Khalid Nasrallah
W tajemnicy to Bubel szpilki przywdziewa i podgląda staruszki w ustępach. A potem na forum hucznie opowiada, że ktoś gdzieś wtargnął wbrew przyjętym obyczajom.