w-f

Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

jest ktoś na tyle kompetentny, żeby udzielić mi pewnej informacji, ile wreszcie semestrów w-f trzeba zrobić u nas na filozofii??? 4 czy 6??? a przynajmniej jak jest dla tych, co zaczęli studia w 2008/2009???

a jeśli jest 6 obowiązkowych, to kto zmiłowałby się i mi załatwił zwolnienie lekarskie za parę zajęć wstecz??? bo już odrobić nie mogę... będę wdzięczny:-)
  • Sir Khalid Nasrallah

Te, Szaro, a mógłbym się Ciebie tutaj o coś zapytać, tak a propos w-f? Tak pytam, bo jeśli udzielisz mi pozwolenia, to nie wyjdzie na to, że bezczelnie i po chamsku spamuję w technicznym temacie niczym Bubi...
  • Anonim

Jak robisz pompki to nie musisz mieć pod sobą partnera... ale śmiało, pytaj się o więcej!
  • Anonim

jej, myślałem, że już Ci się Khalidzie znudziło...

jak mi załatwisz zwolnienie to możesz mi tu zadać to swoje pytanie:-)
  • nazwa ekranowa

>Shahro napisał
    >jest ktoś na tyle kompetentny, żeby udzielić mi pewnej
    >informacji, ile wreszcie semestrów w-f trzeba zrobić u nas
    >na filozofii??? 4 czy 6??? a przynajmniej jak jest dla tych,
    >co zaczęli studia w 2008/2009???
    >
    >a jeśli jest 6 obowiązkowych, to kto zmiłowałby się i
    >mi załatwił zwolnienie lekarskie za parę zajęć
    >wstecz??? bo już odrobić nie mogę... będę wdzięczny:-)

obowiązkowych jest 6, przykro mi

• Sir Khalid Nasrallah

Ehh, nie ma pozwolenia autora tematu, to nie ma pytania. Jakoś mi ono przez gardło (pod palcami) nie przechodzi z uwagi na tamtą, jeszcze całkiem świeżą i tragiczną historię z Maryną, która padła jakże niewinną ofiarą zmasowanego trollingu w podobnym temacie.
  • Anonim

Nazwo, Tyś tych godzin na siłce nie spędził.
  • Anonim

Khalid, jak Ci pozwalam: daj głos burku!
  • nazwa ekranowa

>Bubi napisał
    >Nazwo, Tyś tych godzin na siłce nie spędził.

:) ano nie. Trzeba również dodać, że nie mam bladego pojęcia o samochodach, nie mam prawa jazdy i nie potrafię nic naprawić. Nie mam pracy ani pieniędzy. Byłbym idealnym kandydatem na żonę, ale nie potrafię również gotować.

Widzisz, Bubi, padały tu różne koncepcje: własna ręka, szklanka zimnej wody, kalendarzyk, obsesyjne pisanie o gejach i Michniku, prezerwatywy. A powyższy środek antykoncepcyjny jest, moim zdaniem, znacznie skuteczniejszy od wymienionych.

Ale: jeśli Shahro nie chcesz go używać to zbierz się w sobie i spróbuj odrobić te zajęcia, zamiast skomleć o zwolnienie. Pula genów czeka!
  • Sir Khalid Nasrallah

" Widzisz, Bubi, padały tu różne koncepcje(...) "

O ludzie. Ja to w pierwszej chwili przeczytałem jako:
    "Widzisz, Bubi, pedały to różne koncepcje"... :O

Obraz pseudonimu "Bubi" wbił mi się już najwyraźniej tak głęboko w podświadomość, że teraz już z miejsca wywołuje określone skojarzenia...
  • Anonim

jej, moglibyście mi tu nie trollować, bo może ktoś się pozytywnie odniesie do drugiej części zapytania... ech...
  • il duce

>nazwa ekranowa napisał

>Trzeba również dodać, że nie mam bladego
    >pojęcia o samochodach, nie mam prawa jazdy i nie potrafię
    >nic naprawić. Nie mam pracy ani pieniędzy. Byłbym
    >idealnym kandydatem na żonę, ale nie potrafię również
    >gotować.

Taka z ciebie trzcina myśląca, nie? Uch, po tym, jak Cię zobaczyłem, obiecałem sobie, że nie będę dla Ciebie nieprzyjemny. A więc trzcina myśląca.
  • Kastor

Ci co są na studiach licencjackich (rok I i II) mają 4 semestry wfu. Jakiś przepis odgórny tu działa.
| |

strona internetowa IF UW: http://filozofiauw.wikidot.com To grono *NIE* służy do ogłaszania...

Uniwersytet Warszawski, Filozofia

Zapisz się do klasy

Strona 1/26

Anonim

Anonim

Anonim

Ag.

Anonim

helen

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki