- 1
- 2
-
Anonim
http://www.pardon.pl/artykul/7647/s...
Sprawa na tyle bulwersujące, że warta nowego wątku. Wszystkim idiotom, którzy w JAKIKOLWIEK sposób przyznają rację lobby pedałów - pod rozwagę. -
Kot z Cheshire
-
il duce
Ten typ ze zdjęcia ma podobne oczy i czaszkę do mnie, o kuli śniegowej ciekawe. A, Kocie, czy masz do powiedzenia coś na poważnie, czy tylko jakieś żarty? Co się kryje pod tym "pod rozwagę"? -
Kot z Cheshire
Przecież wiesz dobrze, że na poważnie to ja nie mam nic do powiedzenia. -
-
il duce
-
Kot z Cheshire
-
il duce
To była uprzejmościowa formułka pochodząca z gry towarzyskiej polegającej na tym, że ktoś mówi coś niepoważnie, a ktoś inny zaczyna się śmiać. Kolega Kamil z barku lubi w to grywać. -
Kot z Cheshire
Ale jesteś uprzejmy w ramach żartu, czy może to jakaś poważna decyzja? -
il duce
Zaczynam słabnąć.
Jestem uprzejmy w ramach niezobowiązującej pogawędki. Nie będziemy chyba negocjować warunków tego braku zobowiązań? -
Kot z Cheshire
-
il duce
-
Kot z Cheshire
-
Sir Khalid Nasrallah
-
il duce
-
Kot z Cheshire
A bawcie się sami - sądząc po nadprodukcji bełkotu na tym gronie strasznie wam się to podoba. Poważnie. -
Sir Khalid Nasrallah
-
il duce
Khalid ma rację - to śmieszne, że ty narzekasz na nadprodukcję bełkotu. Z poczuciem wyższości? Co polecasz komuś, kto chce przestać bełkotać i porozmawiać na POWAŻNYM poziomie? Gazetę Wyborczą? Może Slavoj Leszek Zizek? -
Kot z Cheshire
-
Sir Khalid Nasrallah
-
Anonim
>Kot z Cheshire napisał
>Czekaj, pogubiłem się.. Ten Żiżek to był na poważnie,
>czy w żartach?
Rapierowi chyba chodziło o to, że Kocie prezentujesz mniej więcej poziom intelektualny Zizka na urynale, a twoje poglądy to tyle samo, co efekt posiedzenia w takim miejsu.
- 1
- 2