-
Anonim
To może byś tak przedstawił jakąś analizę strat i zysków z wybranych wojenek. Ot, np. z Iraku czy Afganistanu. Wiesz, chodzi o konktretne kwoty.
Chętnie zapoznam się nawet z analizą spiskową, tj. kwotami z prywatnych firm, które później trafiają na konta Bushów czy partyi. Ale jakieś liczby są konieczne. -
Camilo Loco
>Bubi napisał
>To może byś tak przedstawił jakąś analizę strat i
>zysków z wybranych wojenek. O
Ale dla kogo? Dla samych Amerykanów (lista zaczyna się od 9/11 kończy... ho ho) czy dla przemysłu zbrojeniowego, energetycznego czy banków "komercyjnych", które wiele zyskały na zaatakowaniu Iraku.
>t, np. z Iraku czy
>Afganistanu. Wiesz, chodzi o konktretne kwoty.
>Chętnie zapoznam się nawet z analizą spiskową, tj.
>kwotami z prywatnych firm, które później trafiają na
>konta Bushów czy partyi. Ale jakieś liczby są konieczne.
Niestety nie posiadam, ale parę milionów, jak nie miliardów wchodzi spokojnie w rachubę. -
Anonim
He he, libertarianie są doprawdy jak komuchy. Niczym szczególnym się nie różnią, poza tym, że siedzą na przeciwległym krańcach aberracji.
I jednych i drugich łączy mendzenie, że ich raju jeszcze nie ma, ale jest możliwe, by był.
Trzeba przyznać, że libertariarusy są w lepszej sytuacji moralnej, w końcu nie mają kilkudziesięciu mln na koncie. -
Anonim
>SzabloZębny napisał
>Niestety nie posiadam, ale parę milionów, jak nie
>miliardów wchodzi spokojnie w rachubę.
O ho, jestem bardzo zaskoczony.
Ale mam dla Ciebie pewną radę. Sam lubię robić głupie zdjęcia swojemu ryjowi. Z Twoimi poglądami znacznie lepiej będzie korespondować zdjęcie podobnie "przegięte" co do ujęcia, jak te, co masz w profilu, ale robione od góry. -
-
Camilo Loco
Ja swojego przynajmniej nie wstydzę i nie muszę wstawiać zdjęcia kogoś innego, a tak ogólnie - skończ waść strugać lokalnego idiotę, bo ani to śmieszne jest (choć niektóre twe teksty powalają), ani to ciekawe. -
Anonim
>SzabloZębny napisał
>Ja swojego przynajmniej nie wstydzę i nie muszę wstawiać
>zdjęcia kogoś innego, a tak ogólnie - skończ waść
>strugać lokalnego idiotę, bo ani to śmieszne jest (choć
>niektóre twe teksty powalają), ani to ciekawe.
Między wstydem a powstrzymaniem od afiszowania się jest daleka droga. Mój ryj jest tak nadobny, że gdybym go zamieścił, jak Ty, niektórzy codziennie rozpływaliby się. Nie mogę tego zrobić, jako człowiek purytański. -
Camilo Loco
>Bubi napisał
>He he, libertarianie są doprawdy jak komuchy. Niczym
>szczególnym się nie różnią, poza tym, że siedzą na
>przeciwległym krańcach aberracji.
>I jednych i drugich łączy mendzenie, że ich raju jeszcze
>nie ma, ale jest możliwe, by był.
A Ty kto? Konserwa chrześcijańska, co wierzy, że raj będzie jej dany ot tak?
Jesli tak, to przejdz na Islam. Tam chociaz mozesz ludzic sie, ze na tamtym swiecie dostaniesz harem pieknych dziewic, a nie jakas abstrakcyjna i bezplciowa "prawde". :>
-
Camilo Loco
>Bubi napisał
>>SzabloZębny napisał
>>Ja swojego przynajmniej nie wstydzę i nie muszę
>wstawiać
>>zdjęcia kogoś innego, a tak ogólnie - skończ waść
>>strugać lokalnego idiotę, bo ani to śmieszne jest
>(choć
>>niektóre twe teksty powalają), ani to ciekawe.
>
>Między wstydem a powstrzymaniem od afiszowania się jest
>daleka droga. Mój ryj jest tak nadobny, że gdybym go
>zamieścił, jak Ty, niektórzy codziennie rozpływaliby
>się. Nie mogę tego zrobić, jako człowiek purytański.
A miedzy prawieniem glupot i zwyklym "trollingiem"? -
Anonim
>SzabloZębny napisał
>A Ty kto? Konserwa chrześcijańska, co wierzy, że raj
>będzie jej dany ot tak?
Jak już tu nie raz pisałem, moim ulubionym politykiem jest Reagan. I jego poglądy są mi bliskie. Tak więc bynajmniej nie jestem piewcą redystrybucji, acz pewna redystrybucja jest zdobyczą, a nie balastem. Ale jako, że istotnie jestem konserwatystą, zdaję sobie sprawę, że np. w Polsce nie ma mowy, by nagle wytrzasnąć z kapelusza mentalność amerykańską, czyli bycia kowalem własnego losu. To jest raczej proces, a w USA wynika to z ich historii. My tej historii nie przerobimy w ciągu roku czy 10.
By nie było wątpliwości, uważam oczywiście, że na dziś dzień mamy złodziejstwo i przerost świadczeń na niespotykaną wcześniej (gdziekolwiek) skalę. Nienawidzę Eurokołochozu itd.
>Jesli tak, to przejdz na Islam. Tam chociaz mozesz ludzic
>sie, ze na tamtym swiecie dostaniesz harem pieknych dziewic,
>a nie jakas abstrakcyjna i bezplciowa "prawde". :>
Nie wkurwiaj mnie! Niech żrą piasek... -
Anonim
>SzabloZębny napisał
>A miedzy prawieniem glupot i zwyklym "trollingiem"?
Trudno mi powiedzieć. Trolowaniem się nie zajmuję, a piszę wyłącznie rzeczy mądre. Ale skonsultuj własne doświadczenia z Khalidem, może dojdziecie wspólnie do wniosków. Tych nie schylaj się po mydło! Ten koń kopie!