- 1
- 2
-
Anonim
Wlasnie sie okazalo ze zostalo wszczete przeciwko mnie gronowe postepowanie wyjasniajace jakobym zrobil cos niezgodnego z prawem. Rodzi sie wiec pytanie kto z moich forumowych przeciwnikow okazal sie byc kapusiem i do tego podciera sobie morde rewolucjonistami z Solidarnosci oraz mieni sie prawdziwym polakiem?
Czyzby ten na B ? Zawsze wiedzialem ze ci na prawo w razie zagrozenia nie maja skurupolow i biegna na komisariat zameldowac ale zeby robic to tez na internecie? co sie dzieje gdy zona was pobije? meldujecie ksiedzu czy tesciowej?
-
Anonim
>Jaros napisał
>Wlasnie sie okazalo ze zostalo wszczete przeciwko mnie
>gronowe postepowanie wyjasniajace jakobym zrobil cos
>niezgodnego z prawem. Rodzi sie wiec pytanie kto z moich
>forumowych przeciwnikow okazal sie byc kapusiem i do tego
>podciera sobie morde rewolucjonistami z Solidarnosci oraz
>mieni sie prawdziwym polakiem?
>
>Czyzby ten na B ? Zawsze wiedzialem ze ci na prawo w razie
>zagrozenia nie maja skurupolow i biegna na komisariat
>zameldowac ale zeby robic to tez na internecie? co sie
>dzieje gdy zona was pobije? meldujecie ksiedzu czy
>tesciowej?
A skąd wiesz, że podkapował Cię ktoś z Kwiatu Prawicy? Kwiat Prawicy z pewnością, jeśli by informował administratorów o działaniu niezgodnym z prawem, to wcześniej by to ogłosił na forum albo wysłał Ci info na priv. Przynajmniej Kwiat Prawicy, za który mogę ręczyć, czyli Bubi, Stubb, Ja:)
-
Anonim
-
Sir Khalid Nasrallah
Oho, Jaros, to masz zatem, zdaje się, tzw. pozamiatane. Mam nadzieję, że Twój przypadek nie będzie dobrym materiałem do tematu "KS".
Bubi już raz kapował administracji w mojej skromnej sprawie, więc może znowu się pokusił. Trudno orzec, ale na pewno ten tani sprzedawczyk jest w grupie mocno podwyższonego ryzyka. W każdym razie radziłbym Ci nie zadzierać zanadto z Kwiatem Prawicy, bo panowie przecież finalnie przejęli tu władzę. No bo skoro moda ma Adam (co ta Trurl narobiła...), to Bubi i Stubi też przecież mogą go mieć w każdej chwili.
Miej się na baczności, bo z tymi drobnymi barbarzyńcami żartów nie ma, a męczeństwo zostaw tym, którzy zostali jawnie powołani do tego, by cierpieć za innych na wzór Chrystusowy... -
-
Anonim
Nasrallah, nie przypominam sobie, bym na Ciebie kapował. Przypominam sobie, że jedynie, gdy mnie chciano usunąć z grona, powołałem się na Twój przykład, wskazując, że istnieją profile fikcyjne, które wcale nie stanowią problemu. Tak więc miarkuj się ze słowami patafianie.
Jaros, na takie oskarżenie muszę odpowiedzieć, mimo, że jako debil miałeś dla mnie przestać istnieć jako dyskutant. Otóż nie kapowałem na Ciebie. Głupota nie jest niezgodna z prawem. Możesz być durniem w majestacie prawa.
-
Anonim
Okej wiec droga eliminacjii doszlismy do tego ze kapusiem jest kolega Adama MKG. Zakladam oczywiscie ze Bubas nie klamie i rzeczywiscie nie ma z tym nic wspolnego:
"Witam,
w związku z wpłynięciem do nas zgłoszenia, odnośnie Twojego nieodpowiedniego zachowania na gronie tematycznym FiloZofia UW ( http://grono.net/forum/topic/174684... ), oraz wysyłania do użytkowników gróźb, informuję, iż w związku z powyższym zostało wszczęte postępowanie administracyjne, które ma na celu wyjaśnienie sprawy oraz zapobiegnięcie dalszego łamania prawa polskiego, a tym samym regulaminu naszego serwisu.
Pozdrawiam,
Patryk - Moderator Serwisu Grono.net" -
bartkiller
>Jaros napisał
>Okej wiec droga eliminacjii doszlismy do tego ze kapusiem
>jest kolega Adama MKG. Zakladam oczywiscie ze Bubas nie
>klamie i rzeczywiscie nie ma z tym nic wspolnego:
"Żelazna logika" troglodyty spod sklepu monopolowego w Twoim wykonaniu jest jakby to powiedział Stubb rozkoszna. Poza tym wydaje mi się, że to dość mało interesujący temat - sądząc po wypowiedziach niektórych użytkowników można by podejrzewać, że to kto na Ciebie naskarżył i czy dostaniesz bana czy nie mają serdecznie w dupie. -
Anonim
bartkiller a moze to jednak ty? jesli tak to poprostu przyznaj sie, jestesmy bardzo tolerancyjni na tym forum.. -
Anonim
nalezy sie zebrac i zidentyfikowac jednostke wspolpacujaca z systemem. czystki sa nieuniknione
wymyslilem juz nawet co zrobie jak sie potwierdzi kto to. otoz zeskanuje sobie jego piekna facjate nastepnie zainwestuje w plakaty i zrobie akcje propagandowa na miescie w ktorej glownym bohaterem bedzie kolega donosiciel okraszony podpisem "uwaga - kapuś!". -
bartkiller
>Jaros napisał
>bartkiller a moze to jednak ty? jesli tak to poprostu
>przyznaj sie, jestesmy bardzo tolerancyjni na tym forum..
oj, czyżbym przypominając moją osobę zburzył całe Twoje wysublimowane wnioskowanie ? :o
Twoja obecność na tym gronie szczerze mnie pierdoli (tym bardziej, że sam jestem tu gościem), więc możesz sobie wyobrazić ile mogę sobie znaleźć ciekawszych zajęć od donoszenia na szczekającego dzieciaka.
Ciekawi mnie natomiast jedno - załóżmy (jeśli Twoja kondycja intelektualna pozwala Ci na takie wybiegi myślowe), że zaraz wypowie się osoba X i powie "tak, to ja zgłosiłe(a)m Cię do administracji" i co Ty wtedy mądrego z tym faktem poczniesz ? -
bartkiller
ah, już odpowiedziałeś - a co poczniesz jeśli rzeczony nie będzie miał w profilu swojego zdjęcia ? podejrzewam też, że zamiast "zeskanuje" miałeś na myśli "wydrukuję" -
nazwa ekranowa
Przecież powiedział - rozklei jego/jej facjatę na plakatach!
Sądzisz, że Jaros jest człowiekiem, który rzuca słowa na wiatr?? -
Anonim
komus kto sie sam o to prosi niezwyklem odmawiac. zeskanuje osobnika i rozkleje na miescie -
Anonim
>bartkiller napisał
>ah, już odpowiedziałeś - a co poczniesz jeśli rzeczony
>nie będzie miał w profilu swojego zdjęcia ? podejrzewam
>też, że zamiast "zeskanuje" miałeś na myśli
>"wydrukuję"
wtedy bede musial przeprowadzic sledztwo dziennikarskie celem zidentyfikowania zrodla zarazy -
bartkiller
>Jaros napisał
>>bartkiller napisał
>>ah, już odpowiedziałeś - a co poczniesz jeśli rzeczony
>>nie będzie miał w profilu swojego zdjęcia ? podejrzewam
>>też, że zamiast "zeskanuje" miałeś na myśli
>>"wydrukuję"
>
>wtedy bede musial przeprowadzic sledztwo dziennikarskie
>celem zidentyfikowania zrodla zarazy
kurde, brzmi jak całkiem poważna sprawa. a powiedz jeszcze tylko co rozumiesz przez "na mieście" ? sąsiednie klatki schodowe też ? -
Zajec
Jaros! Żal d. ściska, gdy się Ciebie czyta. Jesteś bezdennie głupim małolatem z gigantycznymi klapkami na oczach. Jesteś marionetką w przepychankach sił biznesowo-politycznych, z których istnienia nie zdajesz sobie nawet sprawy... Twoja retoryka jest ch. warta - stosujesz beznadziejne nadużycia semantyczne. Ogólnie nie wiem, jak dostałeś się na filozofię! Kapusiem z pewnością nazwiesz każdego zaprzysiężonego świadka, który będzie miał czelność kiedykolwiek zeznawać przeciw Tobie. Faszystą nazwiesz pewnie każdego, kto nie stanie razem z Tobą z transparentem z napisem "no blood for oil". Ogólnie widzę dla Ciebie jedno wyjście - woda w dużych ilościach przyjmowana prosto do płuc - słowem IDŹ SIĘ LEPIEJ UTOP miast pisać na tym gronie. -
Anonim
jeszcze tego brakowalo zeby studenciak ktory dopiero co sie urwal z gimnazjum mnie ocenial i wypowiadal sie na tematy polityczne. chlopcy tacy jak Zajec (stary skad ta ksywa???) to twardy elektorat Platformy Obywatelskiej a do nich nie jestem mimo woli w stanie zywic nic wiecej poza daleko idaca pogarda.
http://www.youtube.com/watch?v=TnGv...
ale nie odbiegajmy od tematu. -
Zajec
Noo! Konstruktywnie! Przyj.bać się do wieku, ksywy i zaszufladkować jako elektorat (!!TWARDY!!) pewnej partii politycznej. Niemal poraziłeś mnie swą niezrównaną mądrością... idź się lepiej zgrupuj z jakimiś oszołomami swojego pokroju i pokrzyczcie, że futra są złe, ropa jest zła, KFC jest złe, kapitalizm jest zły... ale najlepiej zamieszkajcie w lesie i żryjcie mech i hubę - NA ZDROWIE! (i nie piszcie na gronie!) -
Sir Khalid Nasrallah
" Jesteś marionetką w przepychankach sił biznesowo-politycznych, z których istnienia nie zdajesz sobie nawet sprawy... "
:DDD -
Zajec
>Khalid Nasrallah napisała:
>" Jesteś marionetką w przepychankach sił
>biznesowo-politycznych, z których istnienia nie zdajesz
>sobie nawet sprawy... "
>
>:DDD
Z akcentem na marionetkę i na nie zdawanie sobie sprawy... reszta to lukier... przetłumaczę Ci: kolo jest debilem! Może być?
- 1
- 2