-
Sir Khalid Nasrallah
>Bubi napisał
>Ale tak po prawdzie, to idę raczej w charakterze drugiego.
Ale podobno to bardzo "pedalskie". To chyba nawet Twoja opinia... :-)
A tej ostatnio regularnie zalanej pogody się boisz? Słyszałem, że to jest dość nieprzyjemne, kiedy tam wyżej popada.
>polecam Eiger Sanction z Clintem. Sam film dość chujowy, ale sceny OK.
O widzisz, nie widziałem. Jak znajdę, to chętnie zobaczę. -
Anonim
>Sir Khalid Nasrallah napisała:
>Ale podobno to bardzo "pedalskie". To chyba nawet Twoja
>opinia... :-)
O, bez przesady, swoje poprowadzę. Pewnie tylko tak do V+.
>A tej ostatnio regularnie zalanej pogody się boisz?
>Słyszałem, że to jest dość nieprzyjemne, kiedy tam
>wyżej popada.
Jak jechaliśmy w zeszły poniedziałek na Zamarłą, to np. pewnych dwóch baaaardzo doświadczonych kolegów pukało się w głowę. A my w środę zrobiliśmy Festiwal Granitu w pięknej lampie. Zaraz zresztą wkleję Ci zdjęcie Zamarłej, jak wyglądała last week.
>O widzisz, nie widziałem. Jak znajdę, to chętnie
>zobaczę.
Jest tam miły cytat: schowaj ten nóż, bo chirurg będzie Ci go zaraz wyjmował z dupy. -
Anonim
-
Anonim
Ja Ci powiem tyle. Moim zdaniem w Tatrach latem należy kłaść laskę na prognozy itp. Owszem, jak jedziesz powtórzyć Momę na Zerwie, a przez ostatni tydzień lało, to wiadomo, że nie ma co sobie dupy zawracać.
Ale jak jesteś cieciem, jak ja, to wystarrczy dzień pogody, by parchy podeschły. Granit to granit, tutaj daje się wspinać nawet, gdy jest gdzie nie gdzie mokro.
A w kontekście turystyki to już w ogóle...
Zimą to co innego. Jak najebie śniegu i jest 5, to wiadomo, że z dnia na dzień się to nie poprawi. -
-
Sir Khalid Nasrallah
>Bubi napisał
>Jak jechaliśmy w zeszły poniedziałek na Zamarłą, to np.
>pewnych dwóch baaaardzo doświadczonych kolegów pukało
>się w głowę.
A mój jeden baaaardzo doświadczony kolega kiedyś mi mówił, że raz szarpał się gdzieś wysoko, w samej podkoszulce i, w środku lata, zastał go tam najpierw deszcz, a potem mróz (był bez telefonu i możliwości wezwania HZS'u), kilkaset metrów od celu i bez możliwości zjazdu. Wtedy zapytał sam siebie czy ma zamiar się wspinać bardzo wysoko, czy może bardzo długo - jakoś się z tego wygrzebał, potem wybrał drugą możliwość i tak mu już chyba zostało. :o -
Anonim
No, ale to oczywiste, że w Tatrach pogoda potrafi się zmienić dosłownie z chwili na chwilę. Powiedzmy, że tragiczny epizod na Mięguszu podczas kursu jest tego najlepszym przykładem. Ja sobie nie wyobrażam, by się wspinać nawet na północnej Mnicha i nie mieć ze sobą jakiegoś softshella. -
Sir Khalid Nasrallah
-
Anonim
>Pal licho mnichów. To czarna zaraza. Nazwę zapytaj...
Mnich wspaniała góra. Można tam dziś zrobić bułę. -
Anonim
Bubi jesli naprawde ci na tym zalezy to ja nie mam zamiaru ci odmawiac czy cos w tym stylu. Obawiam sie jednak nie o sam wynik ile o przebieg i uprzedzam abys jeszcze raz przemyslal to co glosisz bo jesli niczego w swoim zyciu nie trenowales poza silownia to sama dobra wola moze nie wystarczyc a ja nie chce uchodzic za kogos kto wykorzystuje umiejetnosci zdobyte w pewnym celu na udowadnianie czegos komus komu sie COS wydaje. moze byc np. tak ze trafisz mnie jednym ciosem i wygrasz a moze byc tak ze spotkasz sie z gosciem z ktorym bys sie nie musial wcale nigdy w swoim zyciu spotykac w takich okolicznosciach i pojedzesz do szpitala..po co ci to? -
Sir Khalid Nasrallah
Rebel, uważaj, krążą słuchy, że Bubi sporo tańczył w balecie. Ponoć nieźle miota z kolanka, z obrotu. -
Anonim
>rebel mind napisał
>Bubi jesli naprawde ci na tym zalezy to ja nie mam zamiaru
>ci odmawiac czy cos w tym stylu. Obawiam sie jednak nie o
>sam wynik ile o przebieg i uprzedzam abys jeszcze raz
>przemyslal to co glosisz bo jesli niczego w swoim zyciu nie
>trenowales poza silownia to sama dobra wola moze nie
>wystarczyc a ja nie chce uchodzic za kogos kto wykorzystuje
>umiejetnosci zdobyte w pewnym celu na udowadnianie czegos
>komus komu sie COS wydaje. moze byc np. tak ze trafisz mnie
>jednym ciosem i wygrasz a moze byc tak ze spotkasz sie z
>gosciem z ktorym bys sie nie musial wcale nigdy w swoim
>zyciu spotykac w takich okolicznosciach i pojedzesz do
>szpitala..po co ci to?
Odezwę się do Ciebie po wakacjach, jeśli będę miał ochotę sklepać Ci maskę. Jak już wspomniałem mam teraz ważniejsze cele. No i piękniejsze.
-
Anonim
Pytanie tylko, czy masz prawo jazdy i potrafisz jeździć? Bo ja zaproponowałbym Ci jakieś naprawdę ustronne miejsce. Oczywiście odwiózłbym Cię z powrotem, ale - przecież różne rzeczy się zdarzają - i Ty być może musiałbyś odwieźć mnie. -
Anonim
tylko warszawa. jestem mieszczuchem i nie ruszam sie poza jej obreb :) -
Anonim
>rebel mind napisał
>tylko warszawa. jestem mieszczuchem i nie ruszam sie poza
>jej obreb :)
Daj spokój! Wg. praw Murphego zaraz przyjechałaby policja. A z policją to ja się tłukł nie będę. -
Sir Khalid Nasrallah
-
Sir Khalid Nasrallah
>Bubi napisał
>A z policją to ja się tłukł nie będę.
Byłbym przeoczył. Trzymasz z nimi, kurwa, konfidencie, co?
-
bartkiller
>>Bubi napisał
>>A z policją to ja się tłukł nie będę.
>
>Byłbym przeoczył. Trzymasz z nimi, kurwa, konfidencie,
>co?
ubek pierdolony; \