FiloZofia UW [1223]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • osika dębicka

czy on jest we wrześniu i kiedy?
    co np. z drugim terminem analitycznej (w necie nic nie ma...)
    są jakieś info. na wydziale?
  • Hania

NIe ma.
    Hołówka sam nie wiedział kiedy wraca z urlopu.
  • Anonim

Pamiętajcie dziewczęta, godzina nad książką, godzina na siłowni, godzina w łazience. Te proporcje niech wam zawsze przyświecają przed sesją.
  • Dominika

Czy może ktoś dowiadywał się o ten drugi termin z analitycznej? Jestem dość daleko od Warszawy a do dziekanatu dodzwonić się niestety nie da...
  • WhenSatanPlaysDiscoPeopleDie

chodzil ktos z was na fiozofie kultury ?
  • Anonim

Na stronie instytutu pojawiło się info o II terminie z analitycznej: 3.09 i dodatkowo 10.09. Hołówka dał info o pierwszym dopiero 31ego lub 1ego i się zdziwił, że przyszły tylko dwie osoby (jak powiedziała p. Maria). Nie wiem kiedy dokłądnie pojawiło sie info o dodatkowym, ale ja sie o nim dowiedziałem przedwczoraj, więc chyba niedawno...

Czy ma ktoś może sprawdzonego maila do Hołówki? ja mam ze strony usosa taki: Jacek.Holowka@adm.uw.edu.pl , ale nie ufam usosowi, dlatego pytam;)
  • Dominika

Ja byłam na tym pierwszym terminie 3.09. I rzeczywiście był on ustalony dopiero 31 w pon. Na tym pierwszym terminie prof. mówił, że w takim razie trzeba go szukać w przyszły czwartek na dyżurze ale nie wiadomo czy i kiedy podał tę informację do sekretariatu...
| |

strona internetowa IF UW: http://filozofiauw.wikidot.com To grono *NIE* służy do ogłaszania...

Uniwersytet Warszawski, Filozofia

Zapisz się do klasy

Strona 1/26

Anonim

Anonim

Anonim

Ag.

Anonim

helen

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki