- 1
- 2
-
Ulcia
Witam :)
Od 1 października wynajmę 3, dwuosobowe pokoje w segmencie. Bez właścicieli. Ceny niewygórowane - do negocjacji :)
INFRASTRUKTURA: 5 linii tramwajowych – 1, 3, 4, 25, 41 (200 m do przystanków) – 20 min do Centrum, CH Arkadia i Dw. Gdańskiego, 15 min do metra Ratusz, 10 min do Dw. Wileńskiego
TYP ZABUDOWY: Segment (parter + I piętro) – 91 m 2
LICZBA POKOI: 3
20 m 2 - dla pary (podwójne łóżko) + taras 12 m 2
16 m 2 - dla pary (podwójne łóżko)
14 m 2 - dla dwóch osób ( 2 oddzielne łóżka) + balkonik 4 m 2
DO DYSPOZYCJI: łazienka, kuchnia, przedpokój, garaż
WYPOSAŻENIE: pokoje w pełni wyposażone, w każdym łóżko, szafa bądź/i regał, krzesła, fotele, stolik bądź biurko. W łazience: wc, wanna, umywalka, szafki. Kuchnia – lodówka, pralka, kuchenka mikrofalowa, kuchnia gazowa, stół (kuchnia widna). Przedpokój – duża szafa + szafki na buty
MEDIA: Internet, TV
CENA: od 690 zł/os/mc + opłaty (prąd, gaz)
tel. 506 - 633 - 515 lub elektrokryzys@gmail.com
ZAPRASZAM :)
-
Anonim
-
Sir Khalid Nasrallah
A jak kiedyś stracicie ze Stubim dach nad głową? Nie pal za (przed) sobą mostów, wałkoniu... -
Anonim
>Sir Khalid Nasrallah napisała:
>A jak kiedyś stracicie ze Stubim dach nad głową? Nie pal
>za (przed) sobą mostów, wałkoniu...
Nie bój się, mam namiot i w miarę dobry śpiwór. Umiem polować. Dałbym sobie radę w lesie. I także Stubba bym wyżywił i utrzymał. Solidny łoś wystarczyłby nam pewnie na miesiąc, a i Stubb mógłby się wykazać kulinarnie. Na tę okazję to i jakiegoś multifuela bym zakupił.
Mostów palić nie będę, bo to schronienie odpowiednie dla Ciebie, a ja jestem litościwy i współczujący. -
-
Sir Khalid Nasrallah
>Bubi napisał
>Nie bój się, mam namiot i w miarę dobry śpiwór. Umiem
>polować.
Krążą słuchy, że Stubiego już nieraz upolowałeś w swoim w miarę dobrym śpiworze...
>Dałbym sobie radę w lesie. I także Stubba bym
>wyżywił i utrzymał.
Ahh, brzmi to tak romantycznie.
>Solidny łoś wystarczyłby nam pewnie na miesiąc(...)
No, i jaki to byłby przysmak, zwłaszcza tak pod koniec miesiąca!
-
Anonim
>Krążą słuchy, że Stubiego już nieraz upolowałeś w
>swoim w miarę dobrym śpiworze...
Krążą jak Twoje myśli po okrężnicy - czyli Twym narządzie myślnym.
>Ahh, brzmi to tak romantycznie.
Jestem bardzo romantyczny, chyba w to kurwa nie wątpisz?
>No, i jaki to byłby przysmak, zwłaszcza tak pod koniec
>miesiąca!
Od razu widać, żeś pracą fizyczną widział może na filmie. Robol żre kiełbasę i schabowego całe życie i jest mu z tym dobrze. Proszę Cię, byś już więcej nie sugerował swoich związków z klasą robotniczą, bo kalasz jej imię (i tak przecie kaprawe).
-
Sir Khalid Nasrallah
>Bubi napisał
>Jestem bardzo romantyczny, chyba w to kurwa nie wątpisz?
Jesteś romantyczny jak Renata Beger i jej owies, bucu.
>Od razu widać, żeś pracą fizyczną widział może na
>filmie.
Od razu widać, żeś poprawną polską składnią widział może na filmie.
Nie żebym się miał tutaj chwalić, ale oto dziś akurat pół dnia wisiałem głową do dołu z mordą i łapami umorusanymi węglem drzewnym, smołą i silikonem, żonglując kluczami i wiertarką, więc co Ty wiesz o zabijaniu, piesku francuski? :o
Zaprawdę powiadam Ci, ze świecą nie znajdziesz drugiego takiego proletariusza...
>Robol żre kiełbasę i schabowego całe życie i
>jest mu z tym dobrze. Proszę Cię, byś już więcej nie
>sugerował swoich związków z klasą robotniczą, bo kalasz
>jej imię (i tak przecie kaprawe).
Potrzymaj miąsko bez chłodzenia kila dni to zobaczysz jaką będziesz miał wtedy kiełbasę i schabowego. Nawet Twój pies by się wtedy za tym nie obejrzał. Ba, mało tego, nawet Twój Stubi by się wtedy za tym nie obejrzał!
-
Anonim
Owszem, trudno o drugiego takiego proletariusza-mitomana. Ale każdy ma swój Everest, jak to mawiają.
O łosiu myślałem akurat w kontekście zimy. W porze ciepłej wystarczą jagody, a i czasem można skroić jakiegoś frajera-turystę. Ot, choćby takiego Nasrallaszka. -
Sir Khalid Nasrallah
>Bubi napisał
>O łosiu myślałem akurat w kontekście zimy.
O łosiu, nie szarżuj lepiej z tym myśleniem za bardzo, bo z reguły nienajlepiej Ci to wychodzi. -
Anonim
>O łosiu, nie szarżuj lepiej z tym myśleniem za bardzo, bo
>z reguły nienajlepiej Ci to wychodzi.
Ciągle wyzierasz z tego chujowego komina (na zdjęciu). Duma Ci nie pozwala posłuchać mądrzejszego kolegi? Wywal to zdjęcie. Masz, to będzie pasowało jak ulał:
http://szalonybekon.eu.interii.pl/x... -
Sir Khalid Nasrallah
Od dawna było wiadomo, że gustujesz w zwierzętach domowych, ale kto by pomyślał, że aż tak.
Ale może już zamilcz, bo Ulcia w końcu tego pokoju tutaj nie wynajmie... -
Anonim
>Od dawna było wiadomo, że gustujesz w zwierzętach
>domowych, ale kto by pomyślał, że aż tak.
>Ale może już zamilcz, bo Ulcia w końcu tego pokoju tutaj
>nie wynajmie...
Ale ja mam w dupie ten pokój. To grono filozoficzne, a nie pchli targ do wuja. -
Sir Khalid Nasrallah
>Ale ja mam w dupie ten pokój.
Tym masz tam raczej wojnę, a nie pokój.
-
Anonim
>Tym masz tam raczej wojnę, a nie pokój.
Proktolog z Ciebie niemal tak chujowy, jak filozof.
-
Sir Khalid Nasrallah
Posłużyłem się tutaj zaledwie intuicją. Od znacznie mocniejszego wnioskowania z doświadczenia wolę się w tym przypadku trzymać z daleka. -
Anonim
>Posłużyłem się tutaj zaledwie intuicją. Od znacznie
>mocniejszego wnioskowania z doświadczenia wolę się w tym
>przypadku trzymać z daleka.
U Ciebie intuicja=erekcja. -
Sir Khalid Nasrallah
-
Anonim
Bateria mi się powoli wyczerpuje, a nie jesteś wart tego, by się schylił po kabel. Żegnam na dzisiaj pajacu.
-
Sir Khalid Nasrallah
>Bubi napisał
>Bateria mi się powoli wyczerpuje, a nie jesteś wart tego,
>by się schylił(...)
Ale że kto by się schylił?
-
Anonim
Czasem tak sobie myślę, że to, co tutaj robimy, jest bez sensu. Że jesteśmy ludźmi i nie powinniśmy urządzać takich seansów nienawiści czy niechęci. Wyobrażam sobie, że moglibyśmy się choćby razem powspinać i podziwiać widoki na jakimś piku. I wtedy, w takich chwilach, gdy już już miałbym ochotę sie wyspowiadać, patrzę na zdjęcie z Twojego profilu i dociera do mnie ta smutna prawda: jesteś jebanym jełopem wartym kopnięcia w dupę.
- 1
- 2