FiloZofia UW [1223]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Etto

Sądząc po przejrzeniu archiwum, to grono filozofii UW niegdyś tętniło życiem. Teraz, oprócz informacji o jakichś imprezach, nie dzieje się tutaj NIC. Czy studenci filozofii przestali odczuwać potrzebę wymiany informacji (jak obłaskawić Panią Marię, do kogo iść na ćwiczenia z nowożytnej, albo co na jutro na analityczną...?), czy też może gdzieś się przenieśli, a ja o tym nie wiem?
  • bartkiller

Ci co bardziej rozrywkowi i rozpisani zmienili medium, które obłaskawiają swoimi mądrościami na FB.
  • Etto

Na FB chyba nie ma miejsca, które miałoby mniej więcej taki charakter jak to grono kilka lat temu. Trudno uznać za coś takiego profil samorządu albo grupy konkretnego rocznika. No, ale cóż - widocznie nie ma już zapotrzebowania na takie miejsce. Anyway, dzięki za odpowiedź.
  • Bernard

Uciekli jak szczury, rzeczywiście, takie są fakty.
  • bartkiller

>Etto napisał
    >Na FB chyba nie ma miejsca, które miałoby mniej więcej
    >taki charakter jak to grono kilka lat temu.

Pewnie, oprócz tego na FB nie ma "forum" z prawdziwego zdarzenia, tylko same komentarze, więc mnie również dziwi ten exodus.

>Trudno uznać za
    >coś takiego profil samorządu albo grupy konkretnego
    >rocznika.

Obrzucają się obelgami nawzajem na swoich tablicach; )
  • Bernard

Jesteście Kibel całkiem niegłupi w tej swojej wypowiedzi. Szkoda jednak, że jako z idiotą nie można z wami tutaj porozmawiać o rozmaitych problemach.
    Ale może w szachy chcecie zagrać?
  • bartkiller

Fejsbuk się znudził ? :-) Można zagrać, czemu nie. Co do wolnego czasu to muszę jedną rzecz ustalić i w środę będę wiedział jak z czasem stoję, a jutro mnie nie ma. Chyba, że późniejsze godziny - np. 23 w środę.
  • Bernard

No dla mnie zdecydowanie późniejsze są lepsze. Środa koło 23 to dobra pora.
    Możemy zatem niezobowiązująco się umówić. Wywołanie na gronie, później meczyk. Jak kogoś nie będzie, to pedał.
  • bartkiller

Dobra, do środy zatem.
  • bartkiller

>bartkiller napisał
    >Dobra, do środy zatem.

będę do ok. 1-2 jakby co, tylko jem teraz; 0
  • Bernard

Same przeszkody. Trzeba celować w przyszły tydzień.
| |

strona internetowa IF UW: http://filozofiauw.wikidot.com To grono *NIE* służy do ogłaszania...

Uniwersytet Warszawski, Filozofia

Zapisz się do klasy

Strona 1/26

Anonim

Anonim

Anonim

Ag.

Anonim

helen

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki