-
Kot z Cheshire
-
Azrael
-
Kot z Cheshire
No więc tak - wicemarszałkiem Senatu został krakowski senator PiS, prof. Legutko z UJ. Filozoficzne wykształcenie w Sejmie mają Artur Zawisza (PiS) oraz Janusz Palikot (PO). BYła jeszcze trzecia osoba, ale nie pamiętam nazwiska.. zdaje się, że ktoś z PO z Wrocławia... -
Dr. StanVan
<"przysniła mi sie Polska"...... liberalna...taki sen mało prawdopodobny.. nigdy bym nie uwierzyła ze liberalowie maja sznase wygrac>
Prawdziwi liberalowie napewno, ale pseudoliberalowie z PO czemu nie. Byli w sumie blisko, ale ostatecznie wygrala Polska konserwatywna akcjologicznie i socjalna gospodarczo. Jak dla mnie ciezki uklad, ale do przelkniecia ( w zakresie prezydenta ), ale jesli chodzi o rzad to ja mam jedynie czarne sny; ) -
-
Aliena
nawet liberałowie tacy jak z PO opakowani zeby dało sie ich przełknąc - mozesz nazywac psuedoliberalami- nie maja szans:( smutne...
tak ja tez bym wolała "prawdziwych liberałow" tyle ze nie jestem pewna czy o tym samym mówimy.. zreszta w Polsce takiej partii nie ma. :P
-
Dr. StanVan
jest i nazywa sie Platofrma Janusza Korwin - Mikke :) ver. Unia Polityki Realnej. -
Aliena
-
kejt
właśnie, wicemarszałkiem Senatu został krakowski senator PiS, prof. Legutko z UJ.
facet, który stwierdził, że kobieta nie może być filozofem, bo nie ma brody
facet, który w rozwoju zatrzymał się na Arystotelesie
facet który jest szowinistą do potęgi entej
facet który jako jedyny ma racje i jego racja to jest racja...
jedyne pocieszenie, ze przynajmniej przez 5 lat nie będzie gnębił (albo będzie w mniejszym stopniu) studentów, nie będzie obrażał i wyśmiewał na każdym kroku
być może... -
Dr. StanVan
"to jest partia konserwatywno-liberalna"
i wlasnie dlatego jest jedyna partia "czysto (ideowo) prawicowa", jesli poslugujemy sie klasyczna definicja prawicy :) -
greyheart
taaa....
Tyle ludzi biadoliło, że PIS wygrało wybory...
Tyle było narzekań...
A ja nadal czekam na ten stan wojenny ogłoszony przez Kaczyńskiego (Lecha), wystąpienie z UE i Leppera lub Giertycha jako namiestnika RP...