-
m4rzenk4
hej:)nie jestem studentka uw lecz wsfiz! i mam prosbe czy moglby ktos mi dac jakies wskazowki,materialy itp.zebym mogla napisac referat na temat "etyka autonomiczna i heteronomiczna"wszelka pomoc mile widziana....bede zobowiazana:) pozdrawiam help!!!!! -
Anonim
witam, organizuję korepetycje właśnie dla Twojej szkoły, znam specyfikę referatu, który musisz przygotować, znam wredność Twojego nauczyciela... skontaktuj się ze mną: 505 299 153 lub tuchlin@o2.pl
Artur
-
Azrael
Arturze - czuję się zaciekawiony - mógłbys powiedzieć coś wiecej? Chodzi mi o specyfike i wredność... Nie koniecznie publicznie. -
Czarownica z Krainy Os :>
heh... ja tez cos o tym slyszalam, zanim jedna dziewczyna zaczela wyglaszac referat, szanowny prof (?) kazal spiewac calej grupie piosenke 'Mniej niz zero'; -) -
-
hm, a ja mam inne pytanie; -) na jakich zasadach przyjmuja na studia rownolegle na filozofie? i czy moze jest duzo chetnych?; -)
poza tym... boje sie, ze jestem skrzywiona przez UKSW - studiowalam tam zaocznie filo. 2 lata; ) mam nadzieje, ze uda mi sie zapomniec to traumatyczne przezycie :>
hm, o dr Dziobkowskiego chyba juz pytalam... nikt nie mial z tym panem jakiegos egzaminu? :> -
m4rzenk4
co do wrednosci ...hmmm tez cos slyszalam....wyklady mam z prof W.Slomskim i wiem ze na egzaminach oblewa mnostwo osob...:( ......cwiczenia mam natomiast z dr Czarneckim....i poki co referaty zaliczal wszystkim..... moj problem polega na tym ze nie wiem z jakiej literatury korzystac zeby praca byla na temat...... tematy o etyce sa obszerne.... korzystam poki co z Tatarkiewicza,ale potrzebuje jeszcze z dwoch pozycji do bibliografi... wiec jakby ktos znal tytul dobrej ksiazki o etyce to prosze o tytul..........dzieki -
Aliena
"etyka w działaniu" Jacek Hołowka:P (ale nei wiem czy tam akurat bedzie na ten temat) -
Kot z Cheshire
I wciąż te problemy z tytułami.. Ludzie! Mareczek (użytkownik Zajec) nie jest doktorem! On jest dopiero na trzecim roku!
(chyba, że chodzi o innego Czarneckiego... :P ) -
Anett
hej też mam ćwiczenia z prof. Słomskim
mój temat to: Zagadnienie sposobu istnienia wartości.
nie wiem od czego zacząć. Może ktoś ma taki temat lub wie jak go napisać. A może Ty Arturze wiesz co z tym fantem zrobić
Andzia -
Anonim
tez się nasłuchałam o egzamach z filo na wsfiz. tam podobno gośc do późnej nocy przepytuje (o ile nie do rana:P ). więc się strzeżcie! -
m4rzenk4
-
Azrael
Ja miałem zajęcia z dziobkowskim rok - inteligentny i miły facet :-) Wie o czym mówi przez 99% czasu a to cenne na filozofii; ) -
to zauwazylam :-) a miales z nim zaliczenie? nie wiem, czemu, ale odnosze wrazenie, ze jest nieobliczalny :P -
szopa
nie, no oczywiście, że Dziobkowski jest nierekurencyjny... chyba nie chcecie powiedzieć, że uważacie go za równoważnego jakiejść maszynie Turinga? -
Zajec
Ale z Delfami by dało radę go ujarzmić;)... Tylko nie ma to jak Sigma[0,1]... a może coś kręcę;) -
Puerta Farley
-
Kot z Cheshire
-
Zajec
-
szopa
ech... grono tak umiera ostatnio, że gdyby nie nasz lans, to aktywność by chyba do zera spadła.
bo widzisz, Puerto-Farleju, nasz lans nie jest zwykłym lansem. to jest lans o wyższej użyteczności publicznej. na naszym lansie filozofia stoi.
(może ktoś ma ochotę na polemikę?); ) -
szopa
Zajec: a z tymi Delfami to pojechałeś... musiałem się chwilę zastanowić zanim to rozkminiłem.
nie poznaję kolegi, że takie żarciki erudycyjne rzuca.