FiloZofia UW [1223]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • m4rzenk4

hej:)nie jestem studentka uw lecz wsfiz! i mam prosbe czy moglby ktos mi dac jakies wskazowki,materialy itp.zebym mogla napisac referat na temat "etyka autonomiczna i heteronomiczna"wszelka pomoc mile widziana....bede zobowiazana:) pozdrawiam help!!!!!
  • Anonim

witam, organizuję korepetycje właśnie dla Twojej szkoły, znam specyfikę referatu, który musisz przygotować, znam wredność Twojego nauczyciela... skontaktuj się ze mną: 505 299 153 lub tuchlin@o2.pl

Artur
  • Azrael

Arturze - czuję się zaciekawiony - mógłbys powiedzieć coś wiecej? Chodzi mi o specyfike i wredność... Nie koniecznie publicznie.
  • Czarownica z Krainy Os :>

heh... ja tez cos o tym slyszalam, zanim jedna dziewczyna zaczela wyglaszac referat, szanowny prof (?) kazal spiewac calej grupie piosenke 'Mniej niz zero'; -)

hm, a ja mam inne pytanie; -) na jakich zasadach przyjmuja na studia rownolegle na filozofie? i czy moze jest duzo chetnych?; -)

poza tym... boje sie, ze jestem skrzywiona przez UKSW - studiowalam tam zaocznie filo. 2 lata; ) mam nadzieje, ze uda mi sie zapomniec to traumatyczne przezycie :>

hm, o dr Dziobkowskiego chyba juz pytalam... nikt nie mial z tym panem jakiegos egzaminu? :>
  • m4rzenk4

co do wrednosci ...hmmm tez cos slyszalam....wyklady mam z prof W.Slomskim i wiem ze na egzaminach oblewa mnostwo osob...:( ......cwiczenia mam natomiast z dr Czarneckim....i poki co referaty zaliczal wszystkim..... moj problem polega na tym ze nie wiem z jakiej literatury korzystac zeby praca byla na temat...... tematy o etyce sa obszerne.... korzystam poki co z Tatarkiewicza,ale potrzebuje jeszcze z dwoch pozycji do bibliografi... wiec jakby ktos znal tytul dobrej ksiazki o etyce to prosze o tytul..........dzieki
  • Aliena

"etyka w działaniu" Jacek Hołowka:P (ale nei wiem czy tam akurat bedzie na ten temat)
  • Kot z Cheshire

I wciąż te problemy z tytułami.. Ludzie! Mareczek (użytkownik Zajec) nie jest doktorem! On jest dopiero na trzecim roku!

(chyba, że chodzi o innego Czarneckiego... :P )
  • Anett

hej też mam ćwiczenia z prof. Słomskim
    mój temat to: Zagadnienie sposobu istnienia wartości.
    nie wiem od czego zacząć. Może ktoś ma taki temat lub wie jak go napisać. A może Ty Arturze wiesz co z tym fantem zrobić
    Andzia
  • Anonim

tez się nasłuchałam o egzamach z filo na wsfiz. tam podobno gośc do późnej nocy przepytuje (o ile nie do rana:P ). więc się strzeżcie!
  • m4rzenk4

hmmm...dr Pawel Czarnecki.....chyba o kim innym mowimy yo!
  • Azrael

Ja miałem zajęcia z dziobkowskim rok - inteligentny i miły facet :-) Wie o czym mówi przez 99% czasu a to cenne na filozofii; )

to zauwazylam :-) a miales z nim zaliczenie? nie wiem, czemu, ale odnosze wrazenie, ze jest nieobliczalny :P
  • szopa

nie, no oczywiście, że Dziobkowski jest nierekurencyjny... chyba nie chcecie powiedzieć, że uważacie go za równoważnego jakiejść maszynie Turinga?
  • Zajec

Ale z Delfami by dało radę go ujarzmić;)... Tylko nie ma to jak Sigma[0,1]... a może coś kręcę;)
  • Puerta Farley

Ale o co chodzi z tą sigmą??

PS. Niezły lans, chłopaki.; )
  • Kot z Cheshire

Szpanerzy! :]
  • Zajec

Buehehe... jest wieczór i człowiek już pieprzy i soli od rzeczy...
  • szopa

ech... grono tak umiera ostatnio, że gdyby nie nasz lans, to aktywność by chyba do zera spadła.

bo widzisz, Puerto-Farleju, nasz lans nie jest zwykłym lansem. to jest lans o wyższej użyteczności publicznej. na naszym lansie filozofia stoi.

(może ktoś ma ochotę na polemikę?); )
  • szopa

Zajec: a z tymi Delfami to pojechałeś... musiałem się chwilę zastanowić zanim to rozkminiłem.

nie poznaję kolegi, że takie żarciki erudycyjne rzuca.
| |

strona internetowa IF UW: http://filozofiauw.wikidot.com To grono *NIE* służy do ogłaszania...

Uniwersytet Warszawski, Filozofia

Zapisz się do klasy

Strona 1/26

Anonim

Anonim

Anonim

Ag.

Anonim

helen

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki