FiloZofia UW [1223]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Grono.Net

Czy ktoś wie może, jakie przekonanie w kwestii nieobecności na ćwiczeniach żywi profesor Miś? Bo już mocno wpadłem a wpadnę jeszcze bardziej.

Może ktoś miał podobny problem. Prof. pozwala zaliczać na dyżurach? Jaki jest jego limit tolerancji? 3 nieobecności, 5? A może jak wspaniały dr Kołakowski od zera do nieskończoności ma tolerancje? Byle przeczytać wszystkie teksty i o nich na dyżurze opowiedzieć?

ps: pytam na gronie bo nie będę miał możliwości spytać profesora osobiście w najbliższym czasie.
  • J KS

a ja mam inne pytanie: czy Miś toleruje dowcipy o misiu i zajączku?
  • Zajec

Nie wiem... ja toleruje dowcipy o Zajaczku... to Mis powinien o Misiu... - ale on preferuje... Lisa i Winnicę...
  • Zajec

A co do nieobecnosci... 2/semestr nieusprawiedliwione...
    Nic wiecej nie wiem...
  • Anonim

A ja myślę, że jak mu przedstawisz sytuację-a jak nie możesz wyślisz kogoś kto zrobi to na twoim miejscu- powinnien sporo pomarudzić ale sie i tak zgodzi...
    Jeśli już podpałesz zabierz sie do tego w miarę szybko zanim sie zrobi gorąco...pozdr.رﻨﺎ ﻏﺎﺑﯥ
  • Anonim

wszystko zależy od osoby/ studenta. Miś ma dobrą pamięć :)
  • La Pasion

Ja pamiętam tyle, że na egzaminie Miś zwracał uwagę na osoby, które nie bywały na jego wykładach....a już spore problemy miały osoby, które nie przyszły na ostatni wykład, na którym były zapisy na konkretny termin i godzine egzaminu...
    Mozna miec poważny problem, żeby się nań dostać...;)
  • Kot z Cheshire

Tyle że w tym roku Miś prowadzi ćwiczenia, a wykład i egzamin to zajęcia Lorenza
| |

strona internetowa IF UW: http://filozofiauw.wikidot.com To grono *NIE* służy do ogłaszania...

Uniwersytet Warszawski, Filozofia

Zapisz się do klasy

Strona 1/26

Anonim

Anonim

Anonim

Ag.

Anonim

helen

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki