FiloZofia UW [1223]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • szopa

czy może mi ktoś powiedzieć, co jest na jutro na fil-nie-anal Misiowy (drugą grupę)?

a może ktoś posiada listę lektur w postaci elektronicznej i chciałby się nią podzielić?;) chętnie bym ją na stronie internetowej umieścił.
  • Kot z Cheshire

Twoja grupa robi chyba wciąż Diltheya "Typy światopoglądów", choć osoba od was mówiła mi, że możecie już zacząć Begrsona. A co do listy - rozmawiałem na ten temat z prof. Misiem i nie wyraził on zgody na umieszczenie jego listy w internecie.
  • kejt

szkoda, bo to chyba najtrudniej dostepna lista :/
  • szopa

dżizas. a czy prof. Pluszowa Zabawka jakoś uzasadnił swoją niezgodę na umieszczenie listy w internecie?

bo mi przychodzi do głowy kilka przyczyn dla których ktoś mógłby nie chcieć publikacji listy swoich lektur w internecie, ale wszystkie one stawiają osobę na nie się powołującą w baaaaaaaaardzo złym świetle. ale może mam słabą wyobraźnię, jako analityk. :P
  • Dr. StanVan

Informacje znajdujace sie w internecie moga podlegac manipulacji. Co by sie stalo gdyby ktos zmanipulowal liste lektur do nie-analitycznej? Konswekwencje bylyby ciezkie.
  • Kot z Cheshire

Gdyby jakieś powody przedstawił, zapewne bym je powtórzył..

A Ty, szopo, jak zwykle się czepiasz :> Będziesz mógł się wyżyć w ankiecie :P A może wcześniej sam z nim pogadasz?

Ja miałem listę, a nawet kilka kopii, ale gdzieś się zapodziały..
  • szopa

jutro z nim pogadam. w końcu mam z nim zajęcia, na które wypadałoby pójść... :[
| |

strona internetowa IF UW: http://filozofiauw.wikidot.com To grono *NIE* służy do ogłaszania...

Uniwersytet Warszawski, Filozofia

Zapisz się do klasy

Strona 1/26

Anonim

Anonim

Anonim

Ag.

Anonim

helen

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki