FiloZofia UW [1223]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Czarownica z Krainy Os :>

hehe, a tak zalowalam, ze nic nie pamietam z matmy jak mialam filozofie przyrody i logike, teraz bede miala okazje ja sobie przypomniec (przyswoic) na egzamin wstepny; ) zycie jest piekne; )
  • Kamil

żywie głęboką nadzieje, że zmienią te zasady, jak i że zaszło nieporozumienie (rok temu chcieli język + jedno z 3 (matma v pol v bio)

Misiol mam rozumiec, ze tez zdajesz na filozofie?; )
  • Anonim

ja też mam wrażenie, że wymagania są po prostu nieprecyzyjnie sformułowane i trzeba zdać jedenen z trzech przedmiotów na maturze (pol v mat v biol)

a ja mysle, ze nie, w przeciwnym razie nie byloby tej calej zabawy; )
    i jak sadze, chca zrobic przesiew, a wiadomo, ze najlepiej na taka szeroka skale kombinacji; )
    mysle, ze jako 'stara' (;P) maturzystka mam wieksze szanse, z ta dodatkowa matma i biologia niz bez nich, wiec prosze mi tu nie macic moich wydumanych nadziei; )
  • Kamil

Nie, ja juz tam jestem, a przejmuje sie, bo tak mam... :)

aha; ) wiec skoro juz jestes, to mozesz mi powiedziec czy macie duzo zajec? ja studiuje pedagogike i mam nadzieje, ze uda mi sie ja pogodzic z filozofia :-)
  • Kot z Cheshire

polecam zapoznać się z planem zajęć, powinien być na stronce:
    http://www.filozofia.uw.edu.pl/

Na pierwszym roku obowiązuje Ontologia (60 godzin na semestr) Logika I (60 godzin), Historia Filozofii Starożytnej i Średniowiecznej (90 godzin), Wstęp do Filozofii (30 godzin), od drugiego semestru łacina. Do tego 6 semestrów WFu przez trzy lata i egzamin z języka na poziomie min. B1. Pominąłem coś?

o dziekuje, troche mi rozjasniles ten plan bo juz zagladalam do niego wczesniej, ale to nie to samo; ) hm, to niewiele w porownaniu z moimi 11 na jeden semestr; )

ech, miałeś rację Arturze, poprawili już zapis o rekrutacji i należy wybrać jeden z wymienionych przedmiotów :/
| |

strona internetowa IF UW: http://filozofiauw.wikidot.com To grono *NIE* służy do ogłaszania...

Uniwersytet Warszawski, Filozofia

Zapisz się do klasy

Strona 1/26

Anonim

Anonim

Anonim

Ag.

Anonim

helen

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki