-
szopa
OKS nakazała Komisji Stypendialnej zmienić sposób wyliczania wysokości stypendiów, co też zrobiliśmy. jeżeli ktoś jest ciekawy szczegółów, zapraszam na stronę ZSS-u:
http://szopa.tasak.gda.pl/zssif/
uwaga: informacja ta jest ciekawa dla wszystkich studentów pobierająch stypendium motywacyjne, nie tylko dla V roku. -
kropek
wynik jest taki, ze mimo wszystko V rok pomimo najwyzszeych srednich dostaje najmniej? :/ -
Anonim
Ad. kropek.
to pewnie też.
dla mnie jednak zasadniczym stwierdzeniem jest to, że algorytm był niewłaściwy, a nie sam podział niesprawiedliwy :| smutne. -
Anonim
Ale, wbrew zarzutom niektórych, celem złożenia tego odwołania nie była wcale chęć zdobycia większej kasy, tylko fakt, że - uzywajac tej eufemistycznej terminologii - ów algorytm był niewłasciwy... -
-
Anonim
co racja to racja. za parę dni będę się cieszyć, tylko muszę przywyknąć do owej eufemistycznej terminologii :-) -
Zajec
No! Koleżanki i koledzy z V-tego roku... jeżeli jesteście teraz usatysfacjonowani... to nie wiem co mam o Was myśleć... dokonana zmiana - jeżeli patrzeć od strony opisu algorytmu... zdaje się być istotna... no tak teraz to ładnie wygląda... wszyscy mają tyle na ile zasłużyli... każdy rok z osobna... cacy...
Liczby jakie wypluwa algorytm... mówią co innego... w zasadzie... w stypendiach bez zmian...
Słowem... uruchomienie machiny biurokratycznej... pisanie pism, petycji itp... (strata czasu cennego dla studenta V-tego roku... powinien pisać magisterkę... i siedzieć w czytelni... a nie pisać skargi i się bulwersować wielce)... okazało się... dość... niepotrzebne... no chyba, że uważacie tę zmianę za zasadniczą... to w takim razie... delikatnie mówiąc lekkie z Was głąby... jeżeli nie satysfakcjonuje Was algorytm zapisany w sposób A... a satysfakcjonuje Was ten sam algorytm zapisany w sposób B... Gratuluję... -
Anonim
-
szopa
chciałem przeprosic wszystkich, których wprowadziłem w błąd: przewodniczący OKS ma na imię Konrad, nie zaś (jak napisałem na stronie internetowej) Kordian.
(poprawkę na stronie już wprowadziłem.) -
Zajec