FiloZofia UW [1223]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

A propos cukierków, choinka w tym roku jest przecudowna! I to na nowym stanowisku - czarodziejska. Choinka rulez.
  • martula

Taa..........;)pomysl z cukierkami swietny,P:)
  • Anonim

i te przepiekne różowe lampeczki FANABERIA! FANABERIA!!!; P
  • Dr. StanVan

Dostrzeglem elementy feng szui.
  • Kobieta zmienną jest związaną

Zwróćmy uwagę na motywy etniczne, (vide- trójkąt z patyczków z którego zwisają jakieś indiańskie farfocle). Ta subtelna krzywość choinki to na pewno inspiracja wieżą przy bapysterium w Pizie; -) kompilacja kultur jest porażająco wymowna! (Aha, i samotny papierek po "weneckim"... I gwiazdka z masy solnej z ułamanym promieniem...i ta niepokojąca, pognieciona figura geometryczna!) Nie ma takiej drugiej choinki!
  • Anonim

Nie wiem z jakiej inspiracji, ale ta subtelna krzywość przysługuje choince od lat... To pewnie kwestia stojaka. Ale w zeszłym roku były na choince przez pewną - bardzo krótką co prawda, ale zawsze - chwilę prawdziwe cukierki. Pozdro dla Krysi, która je wieszała :-))))
  • Kot z Cheshire

Nie ona jedna je wieszała :> A cukierki wytrzymały dokładnie jeden dzień..
  • szopa

ja ich nawet nie zauważyłem... taki byłem przejęty komputeryzacją kanciapy :<
  • Dr. StanVan

Byly pyszne; ]
  • Anonim

mmmh a może by tak jeszcze serca piernikowe dowiesić? w końcu nam ( pierwszakom;p) też się coś należy wy mieliście cukierki a my???;(
  • Anna Karolina

a co mozna wrzucic tym mniej lubianym profesorom do skrzyneczki?;)
  • Anonim

a propos portretów proponuję udać się do Zakładu Filozofii Starozytnej i Średniowiecznej i odwrócić wiszące tam portrety...
  • Aliena

mniej lubianym zamaist normalnych cukierków mozna wrzucac Gigantojęzyczne Tofii albo Wymiotki Pomarańczowe,;]
  • Azrael

No i jak się te portrety odwróci to co?
  • pytlak

no właśnie co? może nic i to było tylko takie wredne podsycanie chorej wyobraźni????
  • Anonim

Otóż po spodniej stronie płótna także widnieją malunki. Tyle że nie w manierze Bacona, jak mozna by sie spodziewać. Portrety te przedstawiają damy i męzów znanych i szanowanych. Przynajmniej niedawno.
    Polecam zastanowić sie nad zestawieniami.
  • Anonim

Zaczęło mnie ciekawić, co jest po drugiej stronie ryciny Newmana w Zakładzie Etyki. Podobno jest najprzystojniejszym panem w tej sali od lat... Może Hegel - dla równowagi. A co jest za wiszącym na ścianie obok Davidem?! Może polski hydraulik... O zgrozo!

| |

strona internetowa IF UW: http://filozofiauw.wikidot.com To grono *NIE* służy do ogłaszania...

Uniwersytet Warszawski, Filozofia

Zapisz się do klasy

Strona 1/26

Anonim

Anonim

Anonim

Ag.

Anonim

helen

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki