-
Anonim
A propos cukierków, choinka w tym roku jest przecudowna! I to na nowym stanowisku - czarodziejska. Choinka rulez.
-
martula
-
Anonim
-
Dr. StanVan
-
-
Kobieta zmienną jest związaną
Zwróćmy uwagę na motywy etniczne, (vide- trójkąt z patyczków z którego zwisają jakieś indiańskie farfocle). Ta subtelna krzywość choinki to na pewno inspiracja wieżą przy bapysterium w Pizie; -) kompilacja kultur jest porażająco wymowna! (Aha, i samotny papierek po "weneckim"... I gwiazdka z masy solnej z ułamanym promieniem...i ta niepokojąca, pognieciona figura geometryczna!) Nie ma takiej drugiej choinki! -
Anonim
Nie wiem z jakiej inspiracji, ale ta subtelna krzywość przysługuje choince od lat... To pewnie kwestia stojaka. Ale w zeszłym roku były na choince przez pewną - bardzo krótką co prawda, ale zawsze - chwilę prawdziwe cukierki. Pozdro dla Krysi, która je wieszała :-))))
-
Kot z Cheshire
Nie ona jedna je wieszała :> A cukierki wytrzymały dokładnie jeden dzień.. -
szopa
ja ich nawet nie zauważyłem... taki byłem przejęty komputeryzacją kanciapy :< -
Dr. StanVan
-
Anonim
mmmh a może by tak jeszcze serca piernikowe dowiesić? w końcu nam ( pierwszakom;p) też się coś należy wy mieliście cukierki a my???;( -
Anna Karolina
-
Anonim
a propos portretów proponuję udać się do Zakładu Filozofii Starozytnej i Średniowiecznej i odwrócić wiszące tam portrety... -
Aliena
mniej lubianym zamaist normalnych cukierków mozna wrzucac Gigantojęzyczne Tofii albo Wymiotki Pomarańczowe,;]
-
Azrael
-
pytlak
no właśnie co? może nic i to było tylko takie wredne podsycanie chorej wyobraźni???? -
Anonim
Otóż po spodniej stronie płótna także widnieją malunki. Tyle że nie w manierze Bacona, jak mozna by sie spodziewać. Portrety te przedstawiają damy i męzów znanych i szanowanych. Przynajmniej niedawno.
Polecam zastanowić sie nad zestawieniami. -
Anonim
Zaczęło mnie ciekawić, co jest po drugiej stronie ryciny Newmana w Zakładzie Etyki. Podobno jest najprzystojniejszym panem w tej sali od lat... Może Hegel - dla równowagi. A co jest za wiszącym na ścianie obok Davidem?! Może polski hydraulik... O zgrozo!