FiloZofia UW [1223]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • MOtylkOWa

Kto pisze ? ja nadal nad tematem sie mecze...
    i nie mam promotora nawet...
  • Azrael

Temat jest, materiały są, promotor jest, trochę stron tekstu jest, ale sił brak i czasu brak i weny brak...
  • MOtylkOWa

a to ty:) widze ze predzej w wirtualnym swiecie sie spotkamy niz w realu;)
  • Azrael

A jakoś tak, taki dziwny ten świat. A szkoda....
  • Anonim

promotor jest, temat jest, zarys pracy jest, trochę materiałów uzbieranych też, a poza tym mam pierwszą w życiu sesję zimową i masę egzaminów więc magisterka poszła w odstawkę... że też mi się chciało stypendiować na piątym roku <głupek>
  • MOtylkOWa

hmm...czekaj...Marysia? Gosia? o kurcze...nie mam pamieci do imion:) w kazdym razie czesc:)
  • Anonim

Krysia :D

cześć.
  • MOtylkOWa

a no tak faktycznie:)
  • Anonim

ja jestem na 4 roku i się przemuję że nic jeszcze nie mam

rozumiem że bez sensu; )
  • Anonim

nie bez sensu. wedle teorii powinnaś właśnie szukać promotora i oddawać temat pracy magisterskiej do sekretariatu celem zatwierdzenia go przez radę istytutu. praktyka jest taka, że zwleka się do ostatniej chwili, bo temat można oddać do końca pierwszego semestru piątego roku :>
  • Anonim

hmm.. to ja nie wiedziałam że na piątym roku można.. myślałam że trzeba na czwartym.. ale wiedziałam że mało kto to robi więc starałam się nie stresować; )
  • Azrael

Jezu... temat trzeba oddać.. brrrr
  • Anonim

azrael: ja też nie wiedziałem, aż się dowiedziałem :P dzięki Blue, że przynajmniej wiem, że zdążyłem. ja temat mam od 3 lat, promotora też :P materiały jakieś też mam. i tylko k... nie chce mi się pisać tego dziadostwa :P ale walczę. zaraz będę obalał chyba argument ze światów możliwych; -)
  • Azrael

Musze zagadać z promotorem w takim razie i jakiś temat ustalić....
  • MOtylkOWa

pisanie pracy magisterskiej wymaga minimum zaangazowania...problem w tym, ze moje poglądy sie zbyt czesto zmieniają i dlatego tez nie moge ostatecznie ustalic tematu mojej pracy....cóz robić w takiej sytuacji...
  • Anonim

rozwiazanie jest proste: wybierasz taki temat, jaki najlatwiej Ci bedzie napisac - ja np. pisze o tym ch... Putnamie, ktorego meczylem od poczatku studiow. co prawda interesuja mnie teraz nieco inne rzeczy, ale zeby o nich cos madrego napisac... wiec lepiej napisac o tym, co sie ma opracowane :)
  • MOtylkOWa

rozpatrze tą opcje...chociaz powiem Ci, ze postawilam sobie za cel napisania pracy zgodną z moimi pogladami...chcialabym w niej wyrazic siebie...hmm...ale moze to za ambitny plan, zobaczymy...
  • Anonim

wyrazić siebie? hmmm... tak czy siak trudno by było napisać coś niezgodnego z własnymi poglądami, chyba, że pisze się z ironią, a i wtedy trudno zamaskować, że to, co się mówi kłóci się z tym, co się myśli. Twoja praca powinna być po prostu Twoja: o tym, co Tobie pasuje, co lubisz czytać, co Cię interesuje. sam wybór tematu, dziedziny już sporo mówi o autorze. nieważne o czym będziesz pisać, podobno zawsze pisze się o sobie; -)
  • newelwa

-> Blue
    "sam wybór tematu, dziedziny już sporo mówi o autorze. nieważne o czym będziesz pisać, podobno zawsze pisze się o sobie; -)"

he-he. a jak się pisało o oszukiwaniu samego siebie?
    ;D
  • Anonim

Czy ktoś coś w ogóle pisze? Czas tak bezpardonowo ucieka, że może powinniśmy sobie dla kurażu zrobić wątek pod równie bezpardonowym hasłem "Ile dziś napisałeś/napisałaś?". Wpisów by było bez liku!; -)
  • 1
  • 2
| |

strona internetowa IF UW: http://filozofiauw.wikidot.com To grono *NIE* służy do ogłaszania...

Uniwersytet Warszawski, Filozofia

Zapisz się do klasy

Strona 1/26

Anonim

Anonim

Anonim

Ag.

Anonim

helen

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki