FiloZofia UW [1223]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • szopa

dzisiaj między pół do siódmej a dziesiątą wieczór odbył się parlament studentów UW. nie było tak naprawdę niczego ciekawego, oprócz wyborów:
    * Senatorów studenckich
    * Komisji Rewizyjnej
    * Uczelnianej Komisji Wyborczej
    * Komisji Dyscyplinarnej

Niestety, nazwisk nie pamiętam, jak je opublikują na stronie samorządu postaram się je tutaj umieścić. dodam tylko od siebie, że stałem się członkiem UKW, co napawa mnie olbrzymią radością. :/
  • Zajec

No świetnie Rysiu... to teraz możesz sam do siebie pisać, że spieprzyłeś... a dokładniej... że poprzednicy spieprzyli;)
    Może załatwisz niedokończone sprawy;)... o ile się nie dokończyły - to się zobaczy 17 I:)
  • kropek

rysiu a w jakim skladzie jest ukw?
  • szopa

w takim średnio na jeża. ja, Para (przewodnicząca), taka Monika z geografii, taki konrad nie wiem skąd, taki kuba, Sulejman z MISH-u i ktoś jeszcze. niestety, pamięć mam kiepściutką; ), ale nie miałem niestety możliwości pogadania dłużej z tymi ludźmi.

chciałem, aby się przedstawili i każdy powiedział coś o sobie, ale trzeba było głosować, głosować, głosować, więc mi się nie udało. ale mam nadzieję, że uda mi się jednak narzucić nieco inny styl pracy niż do tej pory.

ad Marek:

ponoć już się im udało (po kilku miesiącach). co prawda najpierw wysłali faks z jeszcze większą pomyłką, ale za drugim razem im się chyba udało.:>
| |

strona internetowa IF UW: http://filozofiauw.wikidot.com To grono *NIE* służy do ogłaszania...

Uniwersytet Warszawski, Filozofia

Zapisz się do klasy

Strona 1/26

Anonim

Anonim

Anonim

Ag.

Anonim

helen

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki