-
Anonim
Potrzebuję 2-3 osoby z naszego Instytutu z wyższych lat do artykułu o studiowaniu filozofii.
Chodzi o krótką wypowiedź (co robimy na studiach, jak to wygląda, jak się podoba, dlaczego filozofia, co chcemy po tym robić itd) i foto.
Czy znalazł by sie może ktoś chętny do promowania IFu wśród licealistów? -
Azrael
Jak jestem interesującą osobą to czemu nie, ale foto może odstraszać; -) -
Anonim
w jakim sensie do promowania? mam byc licealista, czy mam informowac licealistow? -
Anonim
ja co jakiś czas przechodzę kryzys i mam dość tych studiów
trudno by mi było zachęcać; ) -
-
nF
Najlepiej pomogliby Ci Rysio i Zubil którzy przygotowywali informator dla pierwszego roku. -
J KS
-
szopa
informator można znaleźć pod adresem
http://szopa.tasak.gda.pl/ulotka.pd...
poza tym, nieco nie rozumiem. co masz na myśli mówiąc ,,do promowania''? bo jeśli chodzi o chodzenie po liceach i opowiadania, jaka to filozofia jest fajna, to się chyba niezbyt nadaję, jeśli chodzi zaś o powiedzenie 55 słów, z których pewien ułamek będziesz chciała wykorzystać w artykule -- czemu nie. -
Anonim
wybierz mnie, wybierz mnie!
ja chcę, ja chcę! :)
Ja jestem już na IV roku, świetnie się nadaję :) -
Anonim
W owym piśmie dla licealistów (niezbyt górnolotnym, ale cóż) w każdym numerze prezentowany jest jakis kierunek studiów. I poza tekstem właściwym są w ramkach wypowiedzi studentów i studentek o tym, jak tam im się studiuje.
I o takie wypowiedzi (z 5 zdań) właśnie mi chodzi. Poproszono mnie o ludzi z wyższych lat, bo niby mogą mieć na ten temat więcej do powiedzenia.
Cieszy mnie niezwykle wasza żywa odezwa. Będę się do was zgłaszać na priv :)
-
Anonim