FiloZofia UW [1223]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Potrzebuję 2-3 osoby z naszego Instytutu z wyższych lat do artykułu o studiowaniu filozofii.
    Chodzi o krótką wypowiedź (co robimy na studiach, jak to wygląda, jak się podoba, dlaczego filozofia, co chcemy po tym robić itd) i foto.
    Czy znalazł by sie może ktoś chętny do promowania IFu wśród licealistów?
  • Azrael

Jak jestem interesującą osobą to czemu nie, ale foto może odstraszać; -)
  • Anonim

w jakim sensie do promowania? mam byc licealista, czy mam informowac licealistow?
  • Anonim

ja co jakiś czas przechodzę kryzys i mam dość tych studiów
    trudno by mi było zachęcać; )
  • nF

Najlepiej pomogliby Ci Rysio i Zubil którzy przygotowywali informator dla pierwszego roku.
  • J KS

Jak Rysio, to jeszcze ja! jeszcze ja!
  • szopa

informator można znaleźć pod adresem
    http://szopa.tasak.gda.pl/ulotka.pd...

poza tym, nieco nie rozumiem. co masz na myśli mówiąc ,,do promowania''? bo jeśli chodzi o chodzenie po liceach i opowiadania, jaka to filozofia jest fajna, to się chyba niezbyt nadaję, jeśli chodzi zaś o powiedzenie 55 słów, z których pewien ułamek będziesz chciała wykorzystać w artykule -- czemu nie.
  • Anonim

wybierz mnie, wybierz mnie!
    ja chcę, ja chcę! :)

Ja jestem już na IV roku, świetnie się nadaję :)
  • Anonim

W owym piśmie dla licealistów (niezbyt górnolotnym, ale cóż) w każdym numerze prezentowany jest jakis kierunek studiów. I poza tekstem właściwym są w ramkach wypowiedzi studentów i studentek o tym, jak tam im się studiuje.
    I o takie wypowiedzi (z 5 zdań) właśnie mi chodzi. Poproszono mnie o ludzi z wyższych lat, bo niby mogą mieć na ten temat więcej do powiedzenia.

Cieszy mnie niezwykle wasza żywa odezwa. Będę się do was zgłaszać na priv :)

• Anonim

to ja w przyszłości chętnie mogę coś o socjo powiedzieć; )
| |

strona internetowa IF UW: http://filozofiauw.wikidot.com To grono *NIE* służy do ogłaszania...

Uniwersytet Warszawski, Filozofia

Zapisz się do klasy

Strona 1/26

Anonim

Anonim

Anonim

Ag.

Anonim

helen

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki