FiloZofia UW [1223]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

no wlasnie, po tym jak skonczymy pisac kolokwia, istnieje zalecenie, aby przestac mniemac o ideach i zajac sie wiedza o zmyslach.
    [Zasadniczo owa mysl jest skierowana do tych, co czuja zmeczenie miesiacem styczniem,chca odpoczac,pobawic sie w dobrym towarzystwie,radosnie spedzic czas po rozpisywaniu sie na temat swojej wiedzy.]
    propozycja - poniekad dyskutowana juz w trakcie zajec z prof.Boczarem w pt- brzmi, aby pojsc wspolnie, razem, jak najwieksza grupa filozofow i filozofek, ze wszystkich lat ( zwlaszcza z integrujacego sie strasznie powoli I), do klubu Punkt, na koszykowej, gdzie - jak w kazdy czwartek - bedzie impreza reggae.
    Niestety wstep jest platny - 6zl, co nie jest moim zdaniem niegodne, biorac pod uwage swietna atmosfere panujaca w trakcie zabawy. piwo tez kosztuje 6pln, ale kto powiedzial ze nie mozna wczesniej pojsc gdzies w bracie osiagnac stan anamnezy, w ktorym poznajemy we wszystkich ludziach swoich braci...
    wlasnie. tyle chcialem rzec, party starts at 9pm,
  • Anonim

nie "w bracie" , tylko " w bramie" .
    chochlik internetowy mi się tutaj wkradł; )
  • MementoMori

Chyba nawet wiem, ktora brame masz na mysli; )
    Uwielbiam ta impreze i chetnie bym poszla, ale uczyc sie trzeba :( Widmo p.Swirek zawislo nade mna :(
  • Anonim

tak tak tak
  • cudownie. tu jest cudownie.

oczywiście czwartek fajnie fajnie fajnie, da się zrobić, ale gdyby tak w piątek, to już w ogóle... :)
  • cudownie. tu jest cudownie.

o kurcze ale mam zapłon - bo w czwartek ta impreza, no nie? ok, da się zrobić :)
  • Anonim

mhm :)
    zbierajmy sie wszyscy, grupkami w grupy sie laczmy i osiagniemy stan nirvany... tj., ze dla kazdego x majacego wlasnosc F (student filozofii) i majacego wlasnosc Pk( po kolokwiach) istnieje takie y, ktore ma wlasnosc Kp( impreza w punkcie) to nastepuje relacja N(nirvany) yNx <-> x (zdarzeniowo) nalezy do y... nie wiem co pisze. musze isc do punktu albo na piwo.
  • Tommy

Ja już zbyt wiele razy oglądałem świat idei z bliska....
    ale w sumie why not? jeśli tylko czas i przestrzeń beda mi sprzyjać stoicy na widok moich działań zmienią się w egzystencjalistów!
  • The Nowak

E tam, ja to bym sie najebał porządnie
  • Anonim

a kto powiedzial, ze nie mozesz? :P
  • Anonim

dzis czwartek. przypominam o imprezie. do zobaczenia kolo 22
  • rozbryzgiwacz chlastacz

się zobaczy.... trzeba większą ekipe zebrać.ale pomysł dobry
  • rozbryzgiwacz chlastacz

to moze jednak w następny czwartek?myśleliśmy już,żeby sie gdzieś zabawić
| |

strona internetowa IF UW: http://filozofiauw.wikidot.com To grono *NIE* służy do ogłaszania...

Uniwersytet Warszawski, Filozofia

Zapisz się do klasy

Strona 1/26

Anonim

Anonim

Anonim

Ag.

Anonim

helen

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki