- 1
- 2
-
Azrael
Zauważyłem ze wiele wydziałów/instytutów na UW ma swoje koszulki wydziałowe. Czy realne jest zrobienie czegoś takiego u nas? Czy ktoś byłby zainteresowany? -
szopa
ja kiedyś robiłem coś takiego na śp. butiku, ale moja koszulka była stricte analityczna: Ajdukiewicz ze zdjęcia z sali 13. :)
poza tym, zss jest otwarty na wszelkie propozycje. -
Anonim
Proponuję koszulki z profilem Jadackiego :) a tak na poważnie to może podobizna Twardowskiego była by na miejscu... i jakiś ładny napis. -
Anonim
-
-
Anonim
-
Jakub Sadowski
-
Anonim
-
Azrael
A może jakiś kawałek z Kanta (przynajmniej dla anal i nie-anal by pasowało)?; -)
A nasz instytut nie ma jakiegoś logo/herbu/godła czy jak to się zwie??? -
...
Proponuję Hegla- jest bardzo aktualny ze względu na ostatnie Wielkie Wydarzenie- wiecie, że to podobno pierwszy doktorat honoris causa niemieckiego uniwersytetu dla Polaka? I to dla Polaka zajmującego się filozofią niemiecką... -
szopa
-
Anonim
A może definicję istnienia według Leśniewskiego... tak ładnie i zgrabnie, biało na czarnym tle. A do tego jakieś ładne logo UW na pleckach. -
Anonim
ja proponuje koszulkę z sentencją Ciorana " Do istoty czasu zbliżyć może się ten który potrafi go najlepiej roztrwonić " -
Aliena
a ja proponuje napisac na tej koszulce napisac na przykład
"gdzie filozofów sześciu, tam nie ma wspolnej doktryny""P -
Kot z Cheshire
-
Anna Karolina
ja jestem za haslem Alieny!:))
w ogole super pomysl z tymi koszulkami -
Anonim
A ja nie bardzo rozumiem czemu miałoby to służyć.
Promocji instytutu? Czy zeby się pochwalić co się studiuje? A moze do spania?
Wytłumaczcie co byłoby takiego super w T-shirtach wydziałowych. -
Anonim
O tak, profesor Siemek wygrał wszystkie konkursy! Mogłabym w związku z tym zapodać stare hasło mojego autorstwa "Tondera do Horkheimera!" (pozdr. dla kolegi z niemieckiego...). W ramach wyrażania aplauzu/krytyki wobec działań samorządu.; -) Ale my, sfrustrowani nieanalitycy już dawno wymyśliliśmy koszulkę (koniecznie obcisły fiolet) ze złotym napisem:
NEVER
DE
LEUZE
względnie
NEVER
DE
LEZ
Nie mogłyśmy się zdecydować. Osobiście jednak wyrazić muszę sceptycyzm koszulkowy. No chyba że dla chłopaków, to tak :-)))
-
...
>Anuluj napisała:
>A ja nie bardzo rozumiem czemu miałoby to
>służyć.
>Promocji instytutu? Czy zeby się pochwalić co
>się studiuje? A moze do spania?
>Wytłumaczcie co byłoby takiego super w T-shirtach
>wydziałowych.
No, argument jest prosty: prawie wszyscy już mają...;) a tak poważnie- to chyba miłe... A za dwadzieścia lat fajnie byloby mieć taką koszulkę...
-
J KS
Robienie instytutowych koszulek to trwonienie czasu i pieniędzy. Tak naprawdę, to najfajniej byłoby zrobić instytutowe stringi. Na pewno świetnie by się sprzedały siedmiopaki stringów z mordkami filozofów -- każdy na inny dzień. I ze zgrabnym logo IFu z tyłu, rzecz jasna. -
Aliena
a gdzie by sie to logo znajdowało "z tyłu" skoro w stringach z tyłu nie ma materiału tylko jest taki sznureczek?
poza tym po co komu instytutowe stringi? <ściana>
- 1
- 2