-
nF
Pomysł jest prosty. Proponuję wywierać naciski na samorząd. Załatwiamy salkę i samodzielnie uzupełniamy ją sprzętem łóżkowym. Dzieki temu możemy przespać się przy okazji jakiegoś okienka czy nudnego wykładu. Nie będziemy musieli przysypiać na trzecim piętrze i w Rochu. Ewentualnie może się przydać ktoś do przypilnowania rzeczy. Co o tym myślicie? -
kropek
ja moge pilnowac!
moja stwaka to 5 zl od godziny od jednej rzeczy (rzeczy przyjmuje nie krocej niz na godzine:)
;)
<ale fucha> -
martula
a czy chodzi o spalnie do przesypnia się czy do wysypiania? bo do konca nie zrozumiałam idei ...:) -
Aliena
to nie Marta to wyżej to ja napisałam...
ale marta mówi. że sie zgadza:) -
-
Kamil
Na KP3 najlepiej śpi mi się na książkach w bibliotece, które to usiłuję czytać. POLECAM, choć chyba nigdy nie jestem osamotniony... -
Anonim
pomysł nF'a jest genialny w swojej prostocie i od dziś należy wywierać nacisk na towarzyszy z samorządu, aby powstało takie miejsce. koszt znalezienia łóżek może będzie niski - wyniesiemy je z zamykanego La Madame, tak żeby komornik nie miał już czego zabierać ( he,he,he). i będzie czajnik i kubki, żeby można się napoić jeszcze ... -
szopa
wiecie... wszystkei Wasze pomysły są niezłe, ale brakuje w nich rozmachu.
spalnia... po co jakaś spalnia?
NIECH NA FILOZOFII ZROBIĄ DARKROOMY!
a i przespać też się w takim darkroomie też można. -
Anonim
A wiecie, że jest łóżko, gdzie można spać? Na najwyższym piętrze na IKPie, za zakrętem korytarza jeszcze niedawno było szpitalne łóżko... -
Anna Karolina
ja tez uwazam, ze spalnia to super pomysl, nie sadze jednak, zeby doszedl do skutku... ale za to moze chociaz ta opcje z kubkami i herbata uda nam sie zrealizowac? bylobyby mi milo, gdybysmy mieli takie miejsce, gdzie moglibysmy zaparzyc sobie (filozoficzna) herbate, wystarczy czajnik( +pomieszcznie+ prad;), kazdy z nas moze przyniesc po kubku. -
kropek
>szopa napisał
>a i przespać też się w takim darkroomie
>też można.
ale to jest niebezpieczne:) -
Aliena
-
nF
Przede wszystkim chodzi o chwilę odpoczynku w granicach jednego-dwóch okienek (kiedy najczęściej nie opłaca się wracać do domu).
A idąc stylem Rysia, niech na filozofii zrobią klub!
Sprawdzę tę opcję z IKPem :-) -
Anonim
A w barku powinna być wódka spod lady, a na zagraconym podwórku zrobimy ogródek piwny... -
cudownie. tu jest cudownie.
na ostatnim piętrze ikapu łóżko ciągle stoi :), jest też w tym zakątku wcale zacisznie, naprawdę niezły patent, serdecznie polecam! -
Tomasz, Aleksander, Sylwester
?? A co, jeśli będzie więcej chętnych niż łóżek? Jakieś przydziały społeczne? Limity miesięczne? (Tak, wiem, wichrzę i narzekam.) -
Anonim
może udałoby się przejąć na potrzeby spalni/pijalni pomieszczenie vis a vis szatni? na oko jest ogromniaste, więc zmieściłoby się sporo łóżek:) -
*stardust*
Ale zamiast herbaty powinno być ciepłe mleko z miodem,po tym się smacznie śpi,a w herbacie jest teina,co nie sprzyja leżakowaniu,o ile mi wiadomo... ?:/ -
Anonim
bierzmy przykład z wyższych stopniem. Proponuję przy sztni wstawić Dżejdżejowskopodobną szawke tylko większą z wysuwanymi łóżkami ( takimi jak na filmach w prosektorium) W ten sposób zaoszczędzi sie miejsca...i każdy będzie miał swoją na szafeczce będzie imię delikwenta i nazwisko tak jak w naszej instytutowej gablocie. -
Kot z Cheshire
-
szopa
wiecie, w Japonii takie patenty funkcjonują od lat... może dałoby się zaimportować gotowe spalnio-kontenery?