-
Anonim
skoro na tym forum nie ma byc o sesji czy czymkolwiek zwiazanym z IF to skorzystam z okazji i nie bojac sie o usuniecie posta oglosze wszem i wobec- ziuumm maszzzzzzz zajebisttttteeeeego kotka na awatarze... A ta cizia z tej gry jest najlepsza dupa jaka zaistniala w wirtualnym swiecie. Niech Lara Croft sie schowa! -
Anonim
A wloczykij to gej. Niestety ale to fakt. Przeczytalem niedawno jeszcze raz serie muminkow no icholera.Wloczykij to gej.:((( -
Anonim
da da masz rację kot z avatara jest w 666% mhroczny :)
A co do Włóczykija to nie jest żadnym gejem, ale czru blek majti panczurem :D -
Anonim
A zapomniałem jeszcze powiedzieć, że Włóczykij jest ogólnie iwul azz hel :P -
-
Kot z Cheshire
Ach, da da, nie sposób się z Tobą nie zgodzić... :) Ukłony dla Lewisa Carrolla i grafików z EA... No i dla Susie Brann oraz Rogera Jacksona.. za głosy :) -
szopa
jak latamy off-topicami, to latajmy...
chodzi o forum. wiem, że to głupie, bo w końcu sam je założyłem, ale jakoś nie mogę zdobyć dla niego sympatii. brakuje mi ładnie zmniejszających się obrazków, opisów gronowych etc. czy to znaczy, że jestem dziwny?
mam wrażenie, jakbyśmy popełnili pewien błąd. trzeba było nie otwierać forum, ale przenieść się na jakąś inną social net. teraz jednak nie ma na to szans -- nikomu się nie będzie chciało przesiadać się po raz drugi.
kwestia jest prosta -- kilka razy chciałem coś napisać na gronie, ale się powstrzymałem, bo w końcu założyłem cholerne forum. efekt -- nigdzie tego nie napisałem. :-(
i prywata ad Zubil: efekt moich przemyśleń po naszej ostatniej dyskusji na temat filozofii analitycznej i nieanalitycznej możesz zobaczyć na http://szopa.blogspot.com -
Kot z Cheshire
Cóż, inaczej patrzymy na problem. Ja w młodości spędziałem duużo czasu na różnych forach, więc lubię taką formę wymiany myśli. Nie potrzebuję zmniejszających się obrazków. Nie wiem o jakie opisy gronowe Ci chodzi. W profil mozna wpisać wiele rzeczy. Np. podpis stały pod każdy post. Ja to lubię. Na gronie tego nie ma.
Jaki byś chciał social net inny?
I co Ci szkodziło napisać na forum to, co chciałeś napisać na gronie?