FiloZofia UW [1223]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • iNYA

witajcie,

swoje pytania kieruje w imieniu grupy Japonistek 3. roku, ktore sa coraz bardziej przerazone wizja egzaminu u wymienionej w temacie pani prof.
    czy ktos, kto mial z nia doswiadczenie, moglby dac nam jakies dobre rady - czeka nas egzamin ustny - co i jak mowic, czego unikac, jak sie zachowywac, co w ogole ze soba zrobic? :/
    wiem, ze pytania te pozbawione sa w Waszych oczach wiekszego sensu, ale poniewaz nasza wiedza i odpowiedzi na pytania, ktorych tresci nie rozumiemy, z pewnoscia nie beda na zadowalajacym poziomie, chcemy chociaz sprobowac nadrabiac mina i tworzyc pozory...tylko jakie?

z gory dzieki za wszelka pomoc. i przepraszam jesli to spam, zdesperowana jestem, jak i reszta grupy...pozdrawiam.
  • Anonim

Przykro mi, ale z tego co się orientuję (a raczej orientuję się dobrze; ) )to ta pani nie jest od nas, czyli jest bardzo duże prawdopodobieństwo, że niestety Ci nie pomożemy :(. (jeśli się mylę i ktoś zna taką panią to niech się nie wstydzi i podpowie na pytania koleżanki; ) ).

Ze swojej strony mogę poradzić jedynie popytanie starszych roczników.

Życze powodzenia!! :)
    pozdrawiam
  • iNYA

dzieki za odpowiedz :) z tego co pamietam, miala swoje dyzury na Wydziale Filozofii, dlatego tu skierowalam swoje kroki. Strona UW ze spisem pracownikow niestety odmawia wspolpracy zawsze, gdy jest potrzebna :(

Starsze roczniki niestety wiele nam nie moga poradzic, filozofie wprowadzili nam dopiero z wprowadzeniem systemu licencjat + magisterka, czyli w zeszlym roku, a obecny 4. rok mial szczescie miec wyklad z kim innym. Nasze wyklady to naprawde parodia, a tematy do opracowania kosmos (nawet interpunkcja w nich jest z innej galaktyki...).

No nic, jakby ktos cos wiedzial, to cala moja grupa bedzie wdzieczna :) a jak nie to do wrzesnia moze nam sie uda cos wymyslic (szkoda, ze wiekszosc chce sie bronic w lipcu, glupio by bylo stracic taka mozliwosc z powod przedmiotu niezwiazanego nawet z kierunkiem_-_)
  • Anonim

To tak jak u nas z łaciną i greką...

Przepraszam sprawdziłem i taka osoba jest u nas w Instytucie, ale nie za bardzo o niej coś wiem (tylko to, że jest w zakładzie... estetyki). Strona rzeczywiście nie działa i nawet nie jest tam nic podane o tej osobie.

Jedyne co udało mi się wyszperać to:
    http://nauka-polska.pl/raporty/opis...
    Ale to pewnie i tak mało.
| |

strona internetowa IF UW: http://filozofiauw.wikidot.com To grono *NIE* służy do ogłaszania...

Uniwersytet Warszawski, Filozofia

Zapisz się do klasy

Strona 1/26

Anonim

Anonim

Anonim

Ag.

Anonim

helen

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki