-
iNYA
witajcie,
swoje pytania kieruje w imieniu grupy Japonistek 3. roku, ktore sa coraz bardziej przerazone wizja egzaminu u wymienionej w temacie pani prof.
czy ktos, kto mial z nia doswiadczenie, moglby dac nam jakies dobre rady - czeka nas egzamin ustny - co i jak mowic, czego unikac, jak sie zachowywac, co w ogole ze soba zrobic? :/
wiem, ze pytania te pozbawione sa w Waszych oczach wiekszego sensu, ale poniewaz nasza wiedza i odpowiedzi na pytania, ktorych tresci nie rozumiemy, z pewnoscia nie beda na zadowalajacym poziomie, chcemy chociaz sprobowac nadrabiac mina i tworzyc pozory...tylko jakie?
z gory dzieki za wszelka pomoc. i przepraszam jesli to spam, zdesperowana jestem, jak i reszta grupy...pozdrawiam. -
Anonim
Przykro mi, ale z tego co się orientuję (a raczej orientuję się dobrze; ) )to ta pani nie jest od nas, czyli jest bardzo duże prawdopodobieństwo, że niestety Ci nie pomożemy :(. (jeśli się mylę i ktoś zna taką panią to niech się nie wstydzi i podpowie na pytania koleżanki; ) ).
Ze swojej strony mogę poradzić jedynie popytanie starszych roczników.
Życze powodzenia!! :)
pozdrawiam -
iNYA
dzieki za odpowiedz :) z tego co pamietam, miala swoje dyzury na Wydziale Filozofii, dlatego tu skierowalam swoje kroki. Strona UW ze spisem pracownikow niestety odmawia wspolpracy zawsze, gdy jest potrzebna :(
Starsze roczniki niestety wiele nam nie moga poradzic, filozofie wprowadzili nam dopiero z wprowadzeniem systemu licencjat + magisterka, czyli w zeszlym roku, a obecny 4. rok mial szczescie miec wyklad z kim innym. Nasze wyklady to naprawde parodia, a tematy do opracowania kosmos (nawet interpunkcja w nich jest z innej galaktyki...).
No nic, jakby ktos cos wiedzial, to cala moja grupa bedzie wdzieczna :) a jak nie to do wrzesnia moze nam sie uda cos wymyslic (szkoda, ze wiekszosc chce sie bronic w lipcu, glupio by bylo stracic taka mozliwosc z powod przedmiotu niezwiazanego nawet z kierunkiem_-_) -
Anonim
To tak jak u nas z łaciną i greką...
Przepraszam sprawdziłem i taka osoba jest u nas w Instytucie, ale nie za bardzo o niej coś wiem (tylko to, że jest w zakładzie... estetyki). Strona rzeczywiście nie działa i nawet nie jest tam nic podane o tej osobie.
Jedyne co udało mi się wyszperać to:
http://nauka-polska.pl/raporty/opis...
Ale to pewnie i tak mało.
-