-
Disassociative
-
Cold Mouth Prayer
Tu akurat nie ma jednej reguły. T zależy od kierunku.Jesli prawo to zdecydowanie UW itd.
ZNam kilku ludzi z ukswfordu i ogólnie mówią że jest spoko a ich wiedzę oceniam na dobrą,choć słyszałem też wiele złych opinii.
Co do UW to nędznie jest z wszystkimi tymi sprawami papierkowymi,ba załatwienie czegokolwiek w sekretariacie to masakra.Ja studiuje archeologie i wiem że na UW jest największy ośrodek badawczy w całej Polsce,a na UKSW niestety jest nędza z ty.Nie mniej wielu archeologów z PMA wywodzi się z UKSW
-
Disassociative
-
Gwiezdna
nie wiem, czy jeszcze Cię to interesuje, ja studiuję na UW i słyszałam, że na UKSW raczej nie uczy się filozofii laickiej; -) w końcu to określona religijnie szkoła, myślę że także poglądowo -
-
Karol
Filozofii laickiej uczą, a jakże, tyle że nie podają tego, zresztą zgodnie z prawdą, za szczyt myśli filozoficznej człowieka. Metatafizyka klasyczna otwiera myślenie. Na UW bywa czerwono z poglądami, a na UKSW można zgłębiać właściwą koncepcję człowieka. Bo w końcu filozofie można wartościować.. -
Profesor