Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

pogadamy?
  • Anonim

Pogadajcie.

http://grono.net/user/topic-show.js...
  • Anonim

no , po pierwsze Nietzche homoseksualistą nie był "gdzie ci mężczyźni, których poznać mozna po kroku" , no to chyba panowie musieli jaja mieć, po drugie Nietzsche był wielkim zwolennikiem ruchu na świeżym powietrzu " nic nie warta myśl, która nie zrodziła się z ruchu" , po trzecie Nietsche był wielkim zwolennikiem przekraczania nihilizmu i piewcą nadczłowieka , czyli człowieka wolnego, budującego własną hierarchię wartości , wolną od (dotychczasowego) superego , opartą o wolę mocy , nie był również negatywnie nastawiony do seksu , ale uważał , ze silni potrafia trzymać temperament(bo go mają ) na wodzy
    po następne jest prorokiem filozofii ŚMIECHU , i kiedy mówi o walce, mówi o walce bez krwi " nauczcie się śmiechem zabijać"
    nadczłowiek Nietzschego jest jednostką predysponowaną biologicznie do bycia wolną i do dzielenia się tą wolnością z innymi ("Dusza dostojna")
  • Anonim

No doubla rozrzuconego na dwa tematy, to jak żyję jeszcze nie widziałem. Mocne! :-)
  • Anonim

lubie mocne rzeczy LOL
    kontynuujmy temat , ale ja muszę spadać na razie, potem tutaj swoją pracę wrzucę , co by was doedukować , pA
  • bartkiller

doedukuj siebie w temacie szkodliwości redundancji LOL pA
  • Yanorave

dlaczego niepotrzebnosc jest szkodliwa, a nie tylko niepotrzebna? czy to znowu cos o nieszczelsiwych wlascicielach grona ktorym konczy sie miejsce na twardzielu?
  • bartkiller

redundancja to nie jest niepotrzebność

a jest szkodliwa właśnie wtedy kiedy jest niepotrzebna
  • pan sympatyczny

aaa czego wy się wogóle dziwicie...koleżanka jest przecież "z krainy czarów" ...zresztą wystarczy spojrzeć na zdjęcia :]

edukuj edukuj..lol
  • .

wkoncu ktos pozytywnie rozpatrujacy Neitzshego !!!
    czekam z niecierpliwoscią... :)))))

Khalid schowaj sie jak nie masz nic do powiedzenia; ]
  • Anonim

a sorry - widzę , że nie będę miała z kim pogadać a praca jest za dobra żebym miała ją oddać w niegodne ręce]]]]]....
  • Anonim

widzisz dziecko w zdjęciu chodzi o to żeby was nauczyć panowania nad sobą i nieschematycznego postrzegania rzeczywistości, jak to przemyślicie i nauczycie się szacunku dla starzej pani, która ma wam coś KONKRETNEGO do przekazania i znajdę grono inteligentnych słuchaczy - zaczniemy wykład.
  • Anonim

Ja chętnie podyskutuję o Nietzschem, w końcu w którymś niedawnym wątku stałam się piewczynią idei czytania tegoż. :-) Ale o czym ta praca, o jakimś konkretnym problemie, dziele czy o FN per se? Była tam jaka teza?
  • Anonim

Alicja, nie czaruj! :P
  • Anonim

praca jest konkretna" Koncepcja bytu Nietzschego w świetle nauki , myśli i sztuki wspólczesnej" , dyskusja mam nadzieję będzie o wiele szersza , chcę z wami o tym pogadać, bo przeraża mnie to jak wielu młodych inteligentnych ludzi ma fałszywe schematy na tamat tak szlachetnego , w moim przemyślanym odczuciu - filozofa
  • .

aLicja - pokory drogie dziecko to Fryderyk Cie nie nauczył... a tez jest wazna dla NIEGO bardzo!
  • Anonim

zauważ , że Fryderyk daleki był od FAŁSZYWEJ pokory , kiedy mówię drogie dziecko stwierdzam fakt na temat swojego wieku , kompetencji , no i może faktu , ze sama jestem matką
  • Anonim

pozostaje mi cieszyć się, ze tak młodo wyglądam i mam tak wyluzowane podejście do młodzieży
  • .

przeczytaj sobie jeszcze raz rodzial o medrcach ktorzy medrkuja wymedrkowujac innych... to jest temat ktory zgubil nietzshego i poprowadzil do psychozy - wiec uwazaj. to bylo bardzo osobiste i jest dla wielu jego studentow.
  • Anonim

nie zmieniaj tematu , mówiliśmy o pokorze
    "samolubstwa zdrowego mi się nauczcie" NIetzsche "Tako rzeczeZaratustra"
    mam nadzieję , ze to będzie polilog - nie mędrkowanie, czego sobie i wam wszyskim życzę
| |

Filozofia. Od pierwszych myślicieli greckich do czasów współczesnych... metodologia nauk, metafi...

Fotki

Miejsca grona (0)