Finanse i rachunkowość UW IV rok 2011/2012 [551]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • >>>Kamil.P.<<<

co za debil wymyślił ten cały system USOS to jestem pełen podziwu, brak organizacji i jakiegoś prostego wytłumaczenia jak to działa i kiedy po kolei na jakie kierunki będą uaktualniane konta!!

jakby ktoś dowiedział się kiedy będziemy mogli wejść na ten system to dajcie tutaj znać!

Dzięki :-)
  • Anonim

HA HA! Witam was wszystkich na Wydziale Zarządzania - te problemy, które tu poruszacie to dopiero początek :P
  • Aga

wczoraj wreszcie udało mi się zalogować na usos- długo się jednak tym nie nacieszyłam bo co sie okazało? że na nic sie zapisać nie mogę. Ciekawe ile teraz sobie na to poczekam?
  • Aga

powoli już tracę siły i cierpliwość do tego wszystkiego
  • radek

witam ja również na wieczorowe

jeśli ma ktoś jakiś pomysł na spotkanie integracyjne to mój nr gg 12538601,,,
  • aleksandra.

czy jak się zapisywaliście na wykłady czy ćwiczenia to mieliście grupę do wyboru? bo ja automatycznie zostałam zapisana do 1..
  • Anonim

chyba każdy tak ma bo ja też właśnie nie miałam do wyboru tylko automatycznie do grupy 1..
  • >>>Kamil.P.<<<

wszyscy są zapisywani narazie do grupy 1 a jak już ta grupa się zapełni to wtedy zrobią grupę 2 wiec nie mamy wyboru teraz !!; -)
  • Anonim

Ja też 1 gr z wieczorowych :) Tylko co nas tak mało? Czemu się nikt nie wpisuję? przecież na gronie jest więcej osób z naszej gr...
  • ...Be Good...

Kto mi powie w jakich salach mamy ćwiczenia w piatek i które przedmioty z obowiazkowych mamy do wyboru.... te trzy? (geografia, historia i logika) czy jakoś inaczej to jest?
  • Anonim

na planie jest, że wszystkie ćwiczenia mamy w sali C406. tak wybierasz sobie jeden z trzech.
  • Anonim

>mała mo napisała:
    >na planie jest, że wszystkie ćwiczenia mamy w sali C406.
    >tak wybierasz sobie jeden z trzech.

a ja nie mam na planie sal :(...skad masz taki z salami ? :P
  • radek

ten plan z numerami sal wisi na tablicy obok pok. C 211
  • Anonim

> ten plan z numerami sal wisi na tablicy obok pok. C 211

dokładnie:)
  • Anonim

>mała mo napisała:
    >> ten plan z numerami sal wisi na tablicy obok pok. C 211
    >
    >dokładnie:)

acha,ok,dzieki wielkie :)...a jaka jest kolejnosc przedmiotow?
  • aleksandra.

czy ktoś wie jaki jest numer konta na który mamy wpłacać pieniądze za studia?
  • Anonim

To chyba w pokoju C230,bo telefonicznie to raczej nie podają bo zdarzały się pomyłki,ale USOSie powinny być,ale oczywiście nie ma.
  • radek

nr konta powinnaś mieć na deklaracji płatności którą składałaś przy rejestracji na studia,
    ja mam taki nr konta 11 1160 2202 0000 0000 6084 8803, ale dla pewności sprawdź.
  • Domi

To w końcu na jaki nr wplaciacie na ten co placiliscie 10% czesnego czy czekacie na indywidualny nr w USOSIE;>?
  • Motylek

>radek112 napisał
    >nr konta powinnaś mieć na deklaracji płatności którą
    >składałaś przy rejestracji na studia,
    >ja mam taki nr konta 11 1160 2202 0000 0000 6084 8803, ale
    >dla pewności sprawdź.

Każdy z Was ma indywidualne konto, a nie to co podałeś.
| |

Grono dla wszystkich studiujących finanse i rachunkowość na WZ UW oraz dla wszystkich którzy w p...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)