-
>>>Kamil.P.<<<
co za debil wymyślił ten cały system USOS to jestem pełen podziwu, brak organizacji i jakiegoś prostego wytłumaczenia jak to działa i kiedy po kolei na jakie kierunki będą uaktualniane konta!!
jakby ktoś dowiedział się kiedy będziemy mogli wejść na ten system to dajcie tutaj znać!
Dzięki :-) -
Anonim
HA HA! Witam was wszystkich na Wydziale Zarządzania - te problemy, które tu poruszacie to dopiero początek :P -
Aga
wczoraj wreszcie udało mi się zalogować na usos- długo się jednak tym nie nacieszyłam bo co sie okazało? że na nic sie zapisać nie mogę. Ciekawe ile teraz sobie na to poczekam? -
Aga
-
-
radek
witam ja również na wieczorowe
jeśli ma ktoś jakiś pomysł na spotkanie integracyjne to mój nr gg 12538601,,, -
aleksandra.
czy jak się zapisywaliście na wykłady czy ćwiczenia to mieliście grupę do wyboru? bo ja automatycznie zostałam zapisana do 1.. -
Anonim
chyba każdy tak ma bo ja też właśnie nie miałam do wyboru tylko automatycznie do grupy 1.. -
>>>Kamil.P.<<<
wszyscy są zapisywani narazie do grupy 1 a jak już ta grupa się zapełni to wtedy zrobią grupę 2 wiec nie mamy wyboru teraz !!; -) -
Anonim
Ja też 1 gr z wieczorowych :) Tylko co nas tak mało? Czemu się nikt nie wpisuję? przecież na gronie jest więcej osób z naszej gr... -
...Be Good...
Kto mi powie w jakich salach mamy ćwiczenia w piatek i które przedmioty z obowiazkowych mamy do wyboru.... te trzy? (geografia, historia i logika) czy jakoś inaczej to jest? -
Anonim
na planie jest, że wszystkie ćwiczenia mamy w sali C406. tak wybierasz sobie jeden z trzech. -
Anonim
>mała mo napisała:
>na planie jest, że wszystkie ćwiczenia mamy w sali C406.
>tak wybierasz sobie jeden z trzech.
a ja nie mam na planie sal :(...skad masz taki z salami ? :P -
radek
-
Anonim
> ten plan z numerami sal wisi na tablicy obok pok. C 211
dokładnie:) -
Anonim
>mała mo napisała:
>> ten plan z numerami sal wisi na tablicy obok pok. C 211
>
>dokładnie:)
acha,ok,dzieki wielkie :)...a jaka jest kolejnosc przedmiotow? -
aleksandra.
czy ktoś wie jaki jest numer konta na który mamy wpłacać pieniądze za studia? -
Anonim
To chyba w pokoju C230,bo telefonicznie to raczej nie podają bo zdarzały się pomyłki,ale USOSie powinny być,ale oczywiście nie ma. -
radek
nr konta powinnaś mieć na deklaracji płatności którą składałaś przy rejestracji na studia,
ja mam taki nr konta 11 1160 2202 0000 0000 6084 8803, ale dla pewności sprawdź. -
Domi
To w końcu na jaki nr wplaciacie na ten co placiliscie 10% czesnego czy czekacie na indywidualny nr w USOSIE;>? -
>radek112 napisał
>nr konta powinnaś mieć na deklaracji płatności którą
>składałaś przy rejestracji na studia,
>ja mam taki nr konta 11 1160 2202 0000 0000 6084 8803, ale
>dla pewności sprawdź.
Każdy z Was ma indywidualne konto, a nie to co podałeś.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne