Finanse i rachunkowość UW IV rok 2011/2012 [551]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Wiśnia.

Wydaje mi się, że nie. Jeden dzień będziesz potrzebowała na ćwiczenia. Reszta to wykłady, na które oczywiście nie musisz chodzić.
  • Motylek

>dotkaa napisała:
    >Mam do Was pytanie ponieważ dostałam się na studia
    >dzienne II stopnia, ale pracuję na pałny etat i nie wiem
    >czy dam radę pogodzić pracę z studiami. Słyszałam że
    >na UW da się samemu twożyć plan, tzn że zajęcia są w
    >różnych godzinach do wyboru, czy to prawda? licencjat
    >robiłam na zaocznych, ale wiadomo że dzienne to duża
    >oszczędność kasy, jeśli oczywiście byłaby taka
    >możliwość:)

tak jest
    piszesz podania do kierownika studiow z prosba o indywidualny tryb studiowania i po klopocie :)
  • ej...

co zrobić jeśli ma się nie zaliczone seminarium na ostatnim roku? czy trzeba składać podanie o warunek czy jest jakaś inna możliwość
  • ;)

hej.

powiedzcie proszę jak wygląda powtarzanie roku? piszę podanie czy co? i co dalej?
    jak z płatnością (2200zł)- można w nieoprocentowanych ratach? :) no i kiedy się płaci?

nie wiem nic na ten temat. help
  • Carla o.

Mam kilka pytań i byłabym wdzięczna za pomoc.
    Chciałabym się zapisać na studia licencjackie zaoczne. Dwa lata temu w 2010 skończyłam studia magisterskie na UW (kompletnie inny kierunek). Mam 3 pytania:
    - język - czy mogę mieć przepisany j. chorwacki (zakończony egzaminem, 4 semestry)? A jeśli bym chciała zapisać się na angielski to bym musiała dokupić żetony? Gdzie mogę znaleźć info o ich cenie?
    - wf - mam zaliczone chyba 4 semestry, mogę to mieć przepisane? czy to jest wystarczająca ilość?
    - praktyki na trzecim roku - gdzie mogę znaleźć więcej informacji na ten temat? mam stałą pracę (nie pracuję w księgowości) i nie wyobrażam sobie czasowo jak miałabym robić jeszcze praktyki dodatkowo?

Będę bardzo wdzięczna za odpowiedzi.
| |

Grono dla wszystkich studiujących finanse i rachunkowość na WZ UW oraz dla wszystkich którzy w p...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)