-
Wiśnia.
Wydaje mi się, że nie. Jeden dzień będziesz potrzebowała na ćwiczenia. Reszta to wykłady, na które oczywiście nie musisz chodzić. -
>dotkaa napisała:
>Mam do Was pytanie ponieważ dostałam się na studia
>dzienne II stopnia, ale pracuję na pałny etat i nie wiem
>czy dam radę pogodzić pracę z studiami. Słyszałam że
>na UW da się samemu twożyć plan, tzn że zajęcia są w
>różnych godzinach do wyboru, czy to prawda? licencjat
>robiłam na zaocznych, ale wiadomo że dzienne to duża
>oszczędność kasy, jeśli oczywiście byłaby taka
>możliwość:)
tak jest
piszesz podania do kierownika studiow z prosba o indywidualny tryb studiowania i po klopocie :) -
ej...
co zrobić jeśli ma się nie zaliczone seminarium na ostatnim roku? czy trzeba składać podanie o warunek czy jest jakaś inna możliwość -
;)
hej.
powiedzcie proszę jak wygląda powtarzanie roku? piszę podanie czy co? i co dalej?
jak z płatnością (2200zł)- można w nieoprocentowanych ratach? :) no i kiedy się płaci?
nie wiem nic na ten temat. help -
-
Carla o.
Mam kilka pytań i byłabym wdzięczna za pomoc.
Chciałabym się zapisać na studia licencjackie zaoczne. Dwa lata temu w 2010 skończyłam studia magisterskie na UW (kompletnie inny kierunek). Mam 3 pytania:
- język - czy mogę mieć przepisany j. chorwacki (zakończony egzaminem, 4 semestry)? A jeśli bym chciała zapisać się na angielski to bym musiała dokupić żetony? Gdzie mogę znaleźć info o ich cenie?
- wf - mam zaliczone chyba 4 semestry, mogę to mieć przepisane? czy to jest wystarczająca ilość?
- praktyki na trzecim roku - gdzie mogę znaleźć więcej informacji na ten temat? mam stałą pracę (nie pracuję w księgowości) i nie wyobrażam sobie czasowo jak miałabym robić jeszcze praktyki dodatkowo?
Będę bardzo wdzięczna za odpowiedzi.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne