-
M@lini
Mamy ten wykład w najbliższy czwartek? Nie dosłyszałem na wykładzie kiedy ma nie być profesora...z góry dzięki :)
-
śmigacz mckwak
-
domaa
-
***Dorotka***
Hej!!
Ja mam takie pytanie czy mogą wg. regulaminu może być zaliczenie na ocenę i egzamin jednego dnia??!! Powiedzcie że nie i że da się to przełożyć :) -
-
M@lini
A w związku z czym jest to pytanie ? Czy prof Sopoćko podał jakiś termin zaliczenia ?
Dzięki z góry -
tak 27 maja o 10.00 mamy z rynków finansowych, a o 18 z finansów UE ...
-
♪Malvinkie♫
-
***Dorotka***
-
M@lini
-
♪Malvinkie♫
-
Michał...
-
Ralf
Chyba tam gosci pojebalo, sesja jest od egzaminow, w maju moga najwyzej se robic zerowki i jak tak nie bedzie to pierdole i ide z tym do dziekana. -
Natalia
-
***Dorotka***
Z tego co wiem to raczej zerówka to to nie jest, bo podobno prof. Sopoćko chce nas połączyć z jeszcze inną grupą (nie wiem dokładnie bo mnie nie było) :)
Trzeba coś z tym zrobić... Cieszę się że są jeszcze inni zwolennicy zmiany terminu :)
Hmm to może osoby zainteresowane niech się pojawią na następnym wykładzie i coś się spróbuje wykombinować.
A odnośnie egzaminu przed sesją może prof. chce mieć dłuższe wakacje albo ktoś mu powiedział że to jest zaliczenie na ocenę :/ -
Michał
Ja tam mogę pisać i w maju ale co najmniej 3 musi być gwarantowane :) -
***Dorotka***
-
Michał
-
Ralf
Ale w ogole nie ma gadania, sa pewne prawa ktore posiadamy i egzamin moze zrobic tylko w sesji i kropka -
patrycja
-
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne