-
(:ANETKA:)
Hejka :)
czy ma ktoś książkę do ekonometrii w wersji elektronicznej i chciałby się nią podzielić :)????
Z góry dzięki :) -
▪°¤ margarítēs ¤°▪
to zależy jaką?;]
jakby ktoś potrzebował "Wspomaganie procesów decyzyjnych T 2 - Ekonometria" pod red. M.Lipiec-Zajchowskiej, to wrzucam -
-
maciek macieks
-
-
-
Miałam nadzieję zastać tutaj jakąś dyskusję na ten temat; ) próbuję go wyprowadzić; ) -
Ralf
-
y
-
Fifniak
11.05 (ta środa)
Znalazł ktoś to kolokwium Turyny? Niech zarzuci linkiem lub wrzuci do materiałów jeśli łaska. -
Anonim
na starej plikosekcji jest: http://www.szturmowa.com/plikosekcj...
czy kolokwium będzie się składać tylko z takich pytań testowych jak te skany czy też zadania w excelu? -
...
>Fifniak napisał
>11.05 (ta środa)
>Znalazł ktoś to kolokwium Turyny? Niech zarzuci linkiem
>lub wrzuci do materiałów jeśli łaska.
Zaraz zaraz, chwilunia, jesteś pewny że jest pojutrze? przecież jednych zajęć nie było i powinno być za tydzień? Faaak:D Jestem z C4. -
śmigacz mckwak
ktoś wie w jakiej formie ma być to kolokwium? na kompach czy tylko test? -
eluś=)
a kto ma zajęcia z manikowskim i może podzielić się cennymi informacjami...? np. moze ktos wie jakie będą pytania, zadania?:) -
maciek macieks
-
♪Malvinkie♫
-
-
maciek macieks
Dziękuję bardzo.A ktoś mógłby napisać co było na kolosie, jkich zadań można się spodziewać? -
Domi
>maciek macieks napisał
>Dziękuję bardzo.A ktoś mógłby napisać co było na
>kolosie, jkich zadań można się spodziewać?
a z kim masz?
u Manikowskiego były dwa zadania. Zbudować model przyczynowo-skutkowy na podstawie danych z rachunku zysków i strat oraz zbudować model trendu i scharakteryzować oba (analiza, oszacowanie parametrów itp.) -
Ralf
>Domi napisała:
>>maciek macieks napisał
>>Dziękuję bardzo.A ktoś mógłby napisać co było na
>>kolosie, jkich zadań można się spodziewać?
>
>a z kim masz?
>
>u Manikowskiego były dwa zadania. Zbudować model
>przyczynowo-skutkowy na podstawie danych z rachunku zysków
>i strat oraz zbudować model trendu i scharakteryzować oba
>(analiza, oszacowanie parametrów itp.)
Czy ktoś poczuwa się w tym temacie na tyle, zeby mi to wytłumaczyć na cenę 3; d? Stawiam flaszkę; d -
Doris
Prosba.
Czy ktos z grup Pani Sikory bedzie dzisiaj na wydziale sprawdzic wyniki? Jezeli tak, to mozna prosic o zdjecie i wrzucenie tego tutaj?Niestety nie mam mozliwosci podskoczyc, nie ma mnie przez weekend w Warszawie, dlatego bylabym wdzieczna za jakas informacje :)
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne