-
Ruda
-
Anonim
Potwierdzam - zajęcia ze sztangą są prawie tak dobre jak siłownia :)
Ostatnio zrobiłem sobie zestawienie zajęć, których najbardziej mi brakuje w Gymnasionie i na liście znalazły się:
1. TAE-BO (Darek K. w Niku Fitness dawał czadu, ech...)
2. BARBELL (zajebiste zajęcia w wykonaniu Piotrka i Magdy)
3. Hi-Lo - też ekipa z Fortfitu :)
pozdrawiam fitnessowo,
Paweł -
[A.]
z chęcią poznałabym człowieka, który wymyślił te zajęcia, żeby zobaczyć, nad czym teraz pracuje:>
lepszy od nich może być tylko seks!
-
Anonim
-
-
Anonim
Moglibyscie prosze poradzic, gdzie moge znalezc w Wwie wlasnie dobre zajecia ze sztanga i na studencka kieszen :) Interesowalby mnie np. body pump, hot iron, itp.
Dopiero przyjechalem do Wwy i chcialbym znalzec cos dla siebie :)
Wielkie dzieki! -
Anonim
Spokojnie mogę Ci polecić sztangi w Forcie, po południu są cztery razy w tygodniu, cena wejścia jednorazowego 30zł a karnet open na miesiąc 165 :) -
Monika
>Daniel napisał
>Moglibyscie prosze poradzic, gdzie moge znalezc w Wwie
>wlasnie dobre zajecia ze sztanga i na studencka kieszen :)
>Interesowalby mnie np. body pump, hot iron, itp.
>
>Dopiero przyjechalem do Wwy i chcialbym znalzec cos dla
>siebie :)
>
>Wielkie dzieki!
I S4, mają fajne karnety i 5 klubów w Wwie, możesz chodzić do każdego na jeden karnet. Ni i dobrzy Instruktorzy. -
agatka
-
Monika
-
dorotek
ale wspolna karta obowiazuje w 5
ewentualnie mozna sie zapisac na rokosowskiej - wtedy mozna chodzic do wszystkich 6:) -
Anonim
-
_Taj_Son_Ka_
dziewczyny gdzie teraz chodzicie na magic bar??? podrzućcie pls gdzie są fajne grupy, a może ktoś zagląda do fitness clubu S4? chyba mają sporo ludzi a w grupie raźniej... -
Monika
zdecydowanie S4, magic w każdym klubie, zapisać się musisz bo pewnie niedługo już komplet na sali będzie.