- 1
- 2
-
kasia
witam, czy ktoś moze mi polecic dobre miejsce na aerobic w ząbkach, najlepiej gdzieś w okolocach stacji pkp? bardzo mi na tym zalezy, zeby zaczac jak najszybciej... -
Anonim
Cześć, w samych Ząbkach nie znam żadnego klubu, ale może miałabyś dogodny dojazd do Marek ? W centrum handlowym M1 od ponad roku działa klub FitStation (http://www.fitstation.pl).
Byłem tam kilka razy, mnie nie przekonał (główna wada: małe salki i ogólnie mało przestrzeni) - ale może Tobie się spodoba...
pozdrawiam fitnessowo,
Paweł -
GosiaK
http://www.xena-fitness.pl - a ja zapraszam tu:) -
Anonim
>GosiaK napisała:
>www.xena-fitness.pl - a ja zapraszam tu:)
Hmm, jak na nowy (?) klub trochę drogo... grafik nie wygląda rewelacyjnie... Na stronie nie ma żadnych fotek klubu, sal - nie ma również informacji o tym jacy instruktorzy prowadzą zajęcia...
Ale oczywiście życzę powodzenia i wielu zadowolonych klientów :-) -
-
GosiaK
Oceniasz tylko po obejrzeniu strony...- bardzo powierzchowne jak dla mnie. -
Boogy
ja proponuję Saturn na Kuflewskiej.
Jest to najoptymalniejsze (cenowo i grafikowo) rozwiązanie w tych stronach...
http://www.saturn-fitness.pl
Wiem, bo tez szukałam...
Pozdrawiam serdecznie -
Anonim
>GosiaK napisała:
>Oceniasz tylko po obejrzeniu strony...- bardzo powierzchowne
>jak dla mnie.
Ależ ja nie oceniam klubu, po prostu zamieściłem moje uwagi dotyczące strony i jakości informacji na niej zamieszczonej, grafiku i cen ujętych w cenniku. Uważam, że można postarać się troche bardziej aby skutecznie przyciągnąć potencjalnego klienta i tyle; -)
pozdrawiam
Paweł
-
Boogy
Zgodzę się z Tobą, że ta placówka nie zachęca poprzez stronę internetową.
Pzdr. -
marth :)
-
kasia
dziekuje za podpowiedzi,
jak dobrze pojdzie zrobie dzis rekonesans w saturnie i xsen'ie - zalezy mi, zeby zaczac cwiczyc jak najszybciej. co do saturn'a to mam jak na razie wrazenie, ze kiepski informatyk im stronke robil; ) jeszcze raz thx za pomoc! -
!!Marcin Dudczak!!
CO do XENA FITNESS to uważam ,że ceny jak na kameralny klub z nowoczesnym wnetrzem i dobra kadra instruktorów nie są duże...Nie ma Panów w dresach a atmosfera tam panujaca jest naprawde wyjatkowa..NIe ma wielkiego oblozenia zajec i tłoku co pozwala swobodnie ćwiczyć.Sprzet jest nowy i z gornej polki ,rowerki do programu Spinning również. Trzeba po prostu przyjsc i zobaczyc bo strona nie oddaje wszystkiego ale oczywiscie zwroce uwage aby ja ulepszono . -
Anonim
>!!Achilles!! napisał
>CO do XENA FITNESS to uważam ,że ceny jak na kameralny
>klub z nowoczesnym wnetrzem i dobra kadra instruktorów nie
>są duże..
Hmm, zgadzam się z opinią, że trzeba poznać osobiście aby oceniać - dlatego nie oceniam :-)
ale pozwolę sobie porównać ceny:
1. karnet open w Saturn Fitness - 145 zł/mies
2. karnet open w Xena - 235 zł/mies.
Różnica to ponad 60% - pytanie: czym jest uzasadniona na tyle wyższa cena ? No chyba, że klub ma zamiar nosić szyld "elitarnego" klubu dla VIPów - wtedy jak najbardziej ok !
tyle komentarza, dodam że nie chodzę do żadnego z wymienionych klubów ani w nich nie pracuję - jestem stałym bywalcem Fortfitu na Modlińskiej, który to klub również polecam.
pozdrawiam fitnessowo
Paweł -
GosiaK
-
Boogy
Saturn ma niestety ten mankament, że kuleje organizacyjnie. :(
Od kiedy pamiętam management tego nie ogarnia...
Pozdrawiam -
Jaroo
Zapraszam wszystkie panie na zajęcia Fitness, Aerobic w Ząbkach.
Zajęcia odbywają się w Szkole podstawowej nr 2 w Ząbkach przy ul. Batorego 11 (sala gimnastyczna)
ZAJĘCIA:
Poniedziałek - 19:00 KONTAKT: 504-004-450
Środa - 19:00
Czwartek - 20:00 -
Kasia
-
Jaroo
-
Jaroo
-
Terminator
-
Boogy
- 1
- 2
Przeczytaj regulamin zanim założysz nowy wątek...
Miejsca grona (10)
-
Galeria-fitness marynarska 15, undefined
-
Fitness Klub ZDROFIT Żoliborz ul. Wybrzeże Gdyńskie 4, Warszawa
-
ZDROFIT bukowińska 22, Warszawa
-
ZDROFIT Wola Wolska 71/73, Warszawa
-
Aqua Aerobik w Warszawie - Ćwiczenia W Wodzie, Które Dają Efekty undefined, Warszawa
- Dodaj miejsce