-
Sexy Chick
Jakie widzicie PLUSY a jakie MINUSY w tych klubach ?
Co jest dla Was najważniejsze?
Co chcielibyście zmienić?
-
Anonim
ja chodziłam do Zdrofitu
minusem była cena (120 zł za 8 wejść, sporo kasy)
no jest abonament studencki ale do 16 bodajże.
no i nie podobało mi sie jeszcze że potrzeba było 3 osoby na zajęciach żeby sie odbyły. Czasem juz wychodziłam z domu, a tu telefon że ssorry ale nie ma zajęć. niby nie zdarzało się to często, ale tak ze 2 razy się zdarzylo.
plusem byl bogaty program zajęć, fajne instruktorki, ciekawie prowadzone zajęcia, fajna sala, miła atmosfera
wlasciwie gdyby nie ta cena to bym tam dalej chodziła bo to bardzo fajny klub :)
chodzilam od kwietnia do sierpnia 2006. -
Sexy Chick
fakt, no niestety cenowo trochę jest drogo :)
i czasem niestety nawet jak jest więcej niż 3 osoby, bardziej się opłaca przepisać osoby na inną godzinę...
A kiedy Ewelinko zawitasz do mnie, bo w tym tygodniu Cię nie było :)?
A czekałam na Ciebie; ) -
Anonim
no we wtorek zawitam bo w piątek miałam wizyte pana kominiarza i pana od spisywania liczników wody i cale popołudnie byłam uziemiona w domu od 17; /
niestety czasem chodzą tacy beznadziejni ludzie i trzeba byc w domu; /
-
-
Monika
Gymnasion, + za duży wybór zajęć i lokalizacji, jak się lubi określony typ zajęc to można codziennie na nie chodzić wybierając odpowiedni klub.
karnet open za 159 zł to rozsądna cena. -
Sexy Chick
-
Karolajna
A ja uwazam ze najlepszy jest z wymienionych tu Ftnss Park: dobra lokalizacja, przstepne ceny, ciekawy wybor zajec na bardzo dobrym poziomie, jezeli chodzi o pilates itd to rewelacja, poza tym bardzo przyjemnie sie tam prowadzi zajecia :) -
Anonim
>Łoz-up! Fit-up! napisała:
>minusem niesetety przy tych 159 zł jest "ukryta" opłata
>wpisowa
NIE MA żadnej opłaty wpisowej przy tym abonamencie -
Monika
dokładnie, nia ma opłaty wpisowej......i wygodne jest to,ze nie trzeba sie na zajęcia zpisywać i z góry ustalać w jakie dni się chodzi i na co, to by było dla mnie nie do przyjęcia.