-
Proszę tu umieszczać ogłoszenia dotyczące:
korepetycji, sprzedaży/kupna, pracy itp. -
Anonim
Jestem absolwentką fizyki na Politechnice,dlatego chętnie pomogę odpłatnie:
- przy pisaniu pracy dyplomowej,projektach
- zrozumieniu fizyki(korepetycje)
- pisaniu sprawozdań z zajęć laboratoryjnych
Łódź i okolice.
Szczegółowe informacje-pisać na grono.net :))) -
marta εїз
2 licealistki- chetnie damy korki z fizyki(ew.matma) gimnazjalistom i slabym uczniom liceum
chetnych prosze o kontakt na priv:) -
Dave
>marεїз napisała:
>2 licealistki- chetnie damy
no, no... Nie ma to jak dobry chwyt marketingowy :p, bez urazy, wielu uczniów życzę :)
-
-
Grim
-
Greg
Witam ponownie.
W tej chwili szukam korepetytorów z:
Fizyki na każdym poziomie.
Wszystkie informacje, szczegóły przekaże na priv.
Proszę przesyłać swoje krótkie CV na adres grzegorz.klukowski@gmail.com
W temacie korepetycje
w treści:
imię
nazwisko
nr tel
przedmiot
doświadczenie
Zapewniam, że warto.
Pozdrawiam
Grzegorz Klukowski
P.S. Szczęśliwego Nowego roku :) -
D.E.M.
poszykuję kogos kto umie rozwiazywac zadania z fizyki i biofizyki. Potrzebna mi bardzo taka osoba. oczywiście odplatnie. ale wiecej informacji na priv -
<Piotrek D.>
witam szukam kogos na zaliczeni , ktore mam 7 lutego o 8 rano z fizyki by poszedl ze mna i mi pomogl jeste na 2 roku ale fizyka ale material nie jest taki trudny , tak wiec jak ktos byl b7y chetny to prosze pisac oczywiiscie jak zalicze to bedzie odpowidnia zaplata, pozdrawiam piotrek -
Norbert
Student wydziału fizyki udzieli korepetycji z matematyki, fizyki chemiii na terenie Warszawy i ew. okolic
z matematyki poziom od szkoły podstawowej do Liceum ( w zależności od uczelni,kierunku również I semestr studiów), pomoc w przygotowaniu do klasówek ,egzaminów, na poziomie szkoły podstawowej i gim również do konkursów
z fizyki - jak wyżej
chemia - jak wyżej
Cena 20-30 zł za 60 minut czystej nauki (w cenę wchodzą kserówki zadań, notatek itp.)
Miejsce korepetycji - U mnie, u zainteresowanego , lub w miejscu neutralnym ( szkoła, biblioteka)
Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt na maila chemikster@gmail.com lub na nt264208@okwf.fuw.edu.pl
lub ewentualnie gg-3058152 lub kom 508 98 1052 ( bardziej preferuję maila) -
Natalia
Pilnie szukam korepetytora z wawy ,ktory udzieli mi jutro korkow
prosze wiadomosci na priv -
Dr. Pothead
poszukuje korepetytora z fizyki z warszawy, ktory pomoze mi przygotować sie z niektórych działów do matury podstawowej.
zainteresowanych na priv, zaplata, czas, miejsce itd. do uzgodnienia. ale raczej bedzie to ładnych pare godzin w tygodniu :)
pzdr -
Maryś A.
Poszukuje ksiazki
Testy z fizyki cz.2 Pole grawitacyjne, Elektryczność i
magnetyzm
Autor: Horodecki K i Ludwikowski A.
Wydawca: GWO
Rok wydania: 1999
ksiazka niebieska z piorunem uderzajacym w ziemie :)
czy ktos ma moze na sprzedaz?albo orientuje sie gdzie mozna ja dostac?
-
stojak
Ja też szukam nauczyciela dobrego, który uczy w liceum w Radomiu- potrzebuję lekcji z fal, optyki, ale głównie powtórzenie do egzaminu gimnazjalnego. Proszę o wiadomość na priv. -
Anonim
Zbiór zadań z fizyki t.1 + t.2
dla uczniów szkół średnich i kandydatów na studia
INFORMACJE:
Książka używana, kartki niepożółknięte,
strony nieporysowane, nieponiszczone.
Autorzy:
J. Jędrzejewski
W. Kruczek
A. Kujawski
Wydanie z 2002r. (wydanie jedenaste),
ISBN 83-204-2716-9
http://allegro.pl/item342428679_zbi... -
Anonim
Szukam korepetytora bądź korepetytorki z fizyki na poziomie rozszerzonym drugiej klasy liceum...
Zaliczenie trymestru mam w maju...
Działy : ruch po równi pochyłej, ruch po okręgu, pęd , ruch obrotowy bryły sztywnej, oscylator hrmoniczny, ruch drgający.
Wszelkie informacje proszę pisać na priv :) -
Nauczymycie.pl
Zapraszam wszystkich:)
Jesteśmy młodą firmą, która postawiła sobie za główny cel zapewnienie kompleksowej usługi w zakresie korepetycji i szeroko pojętego nauczania.
Nasze usługi obejmują jednorazowe lub regularne spotkania. Nauczamy większości przedmiotów obejmujących zakres szkoły podstawowej, gimnazjum, liceum a także studiów.
Zajmujemy sie również korepetycjami z języków. W naszej ofercie w niedługim czasie znajdą się kursy językowe, na które serdecznie zapraszamy.
Naszym zadaniem jest dostosować się do waszych nawet najbardziej wyszukanych potrzeb.Dojeżdżamy, spotkamy się na mieście, w bibliotece, nawet przed klasówką.
Tak więc jeśli macie pytania, wątpliwości lub po prostu chcecie dowiedzieć się czegoś więcej, odwiedźcie naszą stronę i piszcie proszę do nas. Z chęcią odpowiemy na wszystkie pytania!
Wszystkie potrzebne informacje znajdziecie na http://www.nauczymycie.pl
Kontakt do nas to:
tel:600 235 863
info@nauczymycie.pl -
Anonim
Feynmana wykłady z fizyki
komplet 5 tomów + rozwiązania zadań
najnowsze wydanie (2007) - twarde okładki
http://www.allegro.pl/item357327687... -
wladdi
Czwartkowe wykłady popularne z matematyki - SŁYNNE PROBLEMY
6v2008, 16:30, sala 4420 budynku Wydziału MIM UW przy Banacha -
Rafał Korepetycje matma fizyka
Korepetycje:
Mam 25 lat. Jestem absolwentem Wydziału Fizyki na UW. Pomagam uczniom gimnazjum i liceum, którzy mają problemy z fizyką i matematyką. Jestem cierpliwy i wyrozumiały. Uczę bezstresowo.
Pomagam też doraźnie w przygotowaniu do ważnego sprawdzianu i odrabianiu trudnych zadań.
Lekcje mogą odbywać się u mnie, ale dojeżdżam również do uczniów
Cena: 30,-zł/60minut
Kontakt:
tel. 0-515-53-76-95 -
olala
ma ktos jakies zadanka z bryły sztywnej z rozwiazaniami? liceum.
olochna@wp.pl