-
annie
Sprzedam:
Fizyka i astronomia
- Kompletne arkusze egzaminacyjne wyd. Greg
- "Maturalnie, że zdasz" wyd. WSiP
- "Testy dla maturzysty" wyd. OPERON
Matura 2008 - testy - wyd nowa era (biblioteka gazety wyborczej)
1. przedmioty różne
2. język polski
3. język angielski i język niemiecki
-
i&m
Hey, mój Tata prof. Witold Kruczek, obecnie na emeryturze z dużym doświadczeniem z chęcią udzieli korepetycji w wolnym czasie, tanio i bardzo skutecznie przygotowywuje do egzaminów maturalnych i na studia wyższe w tym Politechniki Warszawskie gdzie długo wykładał, osoby zaintersowane proszę o kontakt na priv -
Anonim
Kupię zestawy ćwiczeń z fizyki OPERONU poziom rozszerzony klasy 1-3. Najlepiej używane:) -
Pawełło
Mam przyjemność zaprosić Was do uczestnictwa w pierwszej edycji konkursu portalu podobnie.pl.
Temat konkursu
to “Twoja historia miłosna” (związek, miłość, przygoda, romans).
Do wygrania dwie bestsellerowe książki:
* Minaret autorstwa Leilii Aboulela - za najlepszą historię z perspektywy kobiecej
* Dopuszczalne ryzyko autorstwa Robina Cooka - za najlepszą historię z perspektywy męskiej
Więcej informacji o samym konkursie na stronie http://podobnie.pl/inne,konkursy.ht... o portalu http://www.podobnie.pl -
-
Аркадян ®
Mogę kogoś poduczyć w wakacje z fizyki i chemii. Mało wołam :) Radom i okolice ew. może coś ulec zmianie. Pozdrawiam -
Miki
http://allegro.pl/show_item.php?ite...
zapraszam - niecodzienny przedmiot, przydatny, prosty jednocześnie najtańszy !!! -
paweł x
Mam do rozwiązania 5 zadan z tego działu. Czy może ktoś rozwiązałby je za pieniądze? -
Anonim
-
Anonim
SPRZEDAM:
Podręcznik- 1 LO- Poziom Rozszerzony, wyd. Operon
Ćwiczenia- 1 LO- Poziom Rozszerzony, wyd. Operon
Zbiór zadań- 1 LO- Poziom Rozszerzony, wyd. Operon
Podręcznik- 2 LO- Poziom Rozszerzony, wyd. Operon
Ćwiczenia- 2 LO- Poziom Rozszerzony, wyd. Operon
Zbiór zadań tom 1 i 2- J. Jędrzejewski, W. Kruczek A. Kujawski
Ceny do uzgodnienia, odbiór w Warszawie
Kontakt na priv -
Mcarti
Sprzedam tanio materiały do matury, wszystkie są w dobrym stanie, kontakt na priv :
FIZYKA:
1) '' Maturalnie, że zdasz '', zakres podstawowy i rozszerzony (pytania, zadania, testy, arkusze egzaminacyjne), wydawnictwo WSiP - Krystyna Pilot, Ryszard Nych
2) '' Zadania maturalne '' pełne przygotowanie do matury z fizyki, wydawnictwo Zamkor - Wojciech Kwiatek, Iwo Wroński
3) '' Podstawy fizyki repetytorium '' dla maturzystów i kandydatów na studia na kierunkach przyrodniczych i akademiach medycznych, wydawnictwo Medyk - pod redakcja Andrzeja Persony
4) '' Fizyka wybór testów '' zestawy pytań zamkniętych i otwartych dla licealistów i kandydatów na studia na kierunkach przyrodniczych i akademiach medycznych, tom 2, wydawnictwo Medyk - pod redakcją Andrzeja Persony
-
@->
SPRZEDAM
Feynmana wykłady z fizyki
- tomy
1.1 (mechanika; szczególna teoria względności) 2003r.
2.1 (elektryczność i magnetyzm; elektrodynamika) 2004r.
2.2 (elektrodynamika; fizyka ośrodków ciągłych) 2001r.
stan idealny
kontakt na priv. -
@->
SPRZEDAM
1) Fizyka - maturalnie, że zdasz
2) podręcznik dla kl. 1; Blinowski, Zielicz WSiP zakres rozszerzony
kontakt na priv.
-
jutka_1
Mam do sprzedania książki z fizyki, z których przygotowywałam się do matury:
1. Fizyka i astronomia - podręcznik dla liceum ogólnokształcącego (kształcenie w zakresie rozszerzonym), J. Blinowski, W. Zielicz. Część I, II i III. WSiP, Warszawa 2002. Cena pojedynczej książki to: 20 zł
2. Fizyka i astronomia - zbiór zadań, A. Kaczorowska, J. Chrapkowska, zakres rozszerzony. Cena: 15 zł
3. Fizyka - matura 2005, A. Melson, W. Śpionek. Wyd.Omega. Kraków 2004 cena:12 zł
4. Zbiór zadań z fizyki dla klasy II szkół średnich, B. i J. Mendel, WSiP, Warszawa 1998. Cena 8 zł.
wszystkie książki w bardzo dobrym stanie. Możliwość kupna poszczególnych książek.
kontakt na priv. -
glynska
Mam do sprzedania zestaw ksiazek Andrzeja Persony :
- Fizyka repetytorium dla maturzystow i kandydatow na studia (2008)
- Wybor testow - zestawy pytan zamknietych i otwartych dla licealistow i kandydatow na studia na kierunkach przyrodniczych i akademiach medycznych tom 1 (2007)
- Wybor testow - pelne rozwiazania zestawow pytan zamknietych. (2007)
Ksiazki sa w bardzo dobym stanie, prawie wcale nieuzywane. Cena takiego zestawu to 80zl.
Posiadam takze:
- Fizyka i astronomia vademecum maturalne 2008 z plyta, wyd Operon. cena 30zl
- Vademecum fizyka liceum, technikum wyd Greg. cena 10zl
Kontakt przez gg : 5094109 -
Łuki
Jestem tegorocznym maturzystą i chętnie udzielę korepetycji, pomogę się przygotować do egzaminu odrobić pracę domową uczniowi szkoły podstawowej lub gimnazjum z:
-Fizyki
-Matematyki
-Angielskiego
Bez problemu dojadę do ucznia, najchętniej w rejonie Białołęki i jestem dyspozycyjny przez cały tydzień oraz w weekendy :)
25zł-godzina zegarowa
kom: 502550548
gg:6814084 -
Anonim
Sprzedam podręczniki do fizyki (poziom rozszerzony) wydawnictwa WSiP panów Blinowskiego i Zielicza, część 1 i 2. Cena do uzgodnienia, szczegóły na priv; ) -
Anonim
kupie: Krzysztof Maurin ANALIZA cz2 i cz3
Bykow Kondratiew Butikow Fizyka tom1 i tom2 -
annie
SPRZEDAM:
1. "Testy dla maturzysty" OPERON
2. "Zbiór zadań z fizyki dla maturzystów i kandydatów na studia" B.Fabiański, Z.Paczkowski
3. "Zbiór zadań z fizyki" S.Ćwiok, P.Haensel, M.Haensel, M.Zwoliński
4. "Zbiór zadań z fizyki z rozwiązaniami" cześć 1 i 2 J.Kalisz, M.Massalska, J.M.Massalski PWN -
Anonim
Poszukuję korepetytora od fizyki, który pomógłby mi się dobrze przygotować do olimpiady fizycznej, a przy okazji mógł pomóc w matmie. -
jutka_1
SPRZEDAM:
1. Fizyka i astronomia - podręcznik dla liceum ogólnokształcącego (kształcenie w zakresie rozszerzonym), J. Blinowski, W. Zielicz. Część I, II i III. WSiP, Warszawa 2002. Cena pojedynczej książki to: 20 zł
2. Fizyka i astronomia - zbiór zadań, A. Kaczorowska, J. Chrapkowska, zakres rozszerzony. Cena: 15 zł
3. Fizyka - matura 2005, A. Melson, W. Śpionek. Wyd.Omega. Kraków 2004 cena:12 zł
4. Zbiór zadań z fizyki dla klasy II szkół średnich, B. i J. Mendel, WSiP, Warszawa 1998. Cena 8 zł.
wszystkie książki w bardzo dobrym stanie. Możliwość kupna poszczególnych książek.
Kontakt na priv