-
Anonim
chodzi mi o całosciowy release 5.0.x z samplami , wiecie, obraz instalki najlepiej:) prosiłbym najlepiej o torrenty lub adresu hubów dc gdzie sie można na to natknąc:) z góry thnx:) pozdrawiam wszystkich twórców:) -
! ۞ Squirrel ۞!
jeszcze takiej wersji nie namieżyłem. Naj prościej chyba przenieść sample i presety do syntezatorów ze starszej wersjii (np 4.5.2) która w takim relisie jest dosyć popularna- masz nowy engine z samplami z 4.5.2.
Pozatym i tak większość sampli, których używam pochodzi z neta lub z płyt akai.
wrzucałem na sendita programik- sample konwerter za pomocą którego bez problemu i bardzo wygodnie konwertuje sie sample z akai na wavy lub np. presety do haliona. -
Anonim
hmm....dzieki za odpowiedź..to może masz jakies..heh...dobre stronki z samplami...tylko nie z gotowymi sekwencjami, bo ciecie tego jest wkurzające...heh...tylko jakies pojedyncze dzwieki, jakies mroczne wokale może..byłbym wdzieczny:) -
! ۞ Squirrel ۞!
Emule i dc++ używam- refile do reasona, obrazy płyt akai, paki sampli i na koniec chyba najciekawsze źródło dc++ i kolekcje sampli innych ludzi produkujących muzyczke -
-
Anonim
Ja też potrzeboałbym obrazu cd z piątką ale jak nie ma to nie ma :D
Ja zrobiłem jak kolega z przeniesianiem lub poprostu dodaniem do explorera w fl nowej ścieżki od czwórki i mi wszystko ładnie działa.
Powiedz lepiej skąd zassać sample, takie jak akai, najlepiej całe płyty samplowe, albo gdzie kupić? Jakieś sklepy tanie w wawie lub niecie. :D
PozdGROOVki :) -
! ۞ Squirrel ۞!