Flash Mob [1803]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Drogie Panie, Szanowni Panowie

Oto przed Wami druga odsłona Wak4cje Prodżekt, kolejna akcja nosi szczytną nazwę:

P4int Fight

A o co chodzi:

ogarniacie biały t-shirt lub podkoszulkę

zabieracie ze sobą farby (tempery, płynne plakatówki) najlepiej jeden kolor w duuuuuuużej tubce lub plastikowym pojemniczku, jeśli nie znajdziecie jednego koloru w dużym opakowaniu, kupcie zestaw małych tubek - im więcej farb tym lepiej, więcej zabawy

przychodzicie 15 lipca przed godziną 16:00 do Arkadii w okolice fontanny przed wejściem, zakładacie białe ciuchy, najlepiej na kostiumy kąpielowe, lub ubrania, które też będzie można wymalować

punkt 16:00 zaczynamy FIGTH smarujemy się farbami po koszulkach, buziakach (oczywiście tylko tych, którzy biorą udział w akcji; p a nie przechodniów - no chyba, że przyłączą się do akcji)

akcja skończy się gdy skończą sięfarby - także pamiętajcie im więcej farby tym więcej FUNU :)

Pozdrawiam i do zobaczenia

Freju
  • Anonim

Drobna zmiana akcja odbędzie się o 17:30 :)
  • pn

Zawsze to dodatkowe półtorej godziny na rozwieszenie plakatów! :)
  • Anonim

nie na dojazd po pracy, a jak chcesz być ironiczny to coś sam zorganizuj

z twojego profilu aż napierdziela po oczach mega komercyjną akcją czyli zombie walk więc sprawdza się polskie porzekadło: przyganiał kocioł garnkowi...

pozdrawiam i życzę miłych wakacji
  • Korek.

"MEGA KOMERCYJNĄ AKCJĄ ZOMBIE WALK"
    Hahahahahaha, w którym miejscu to jest komercyjna akcja? W którym pytam? Reklama ketchupu? Nikt nam za akcje nie płacił, nikt nic nie sponsoruje i nie reklamuje, akcje przeprowadzamy dla ludzi i nic z tego nie mamy. To że sprzedałeś idee FM play'owi, nie znaczy że możesz rzucać słowem "komercja" na prawo i lewo, chyba nie rozumiejąc jego znaczenia :)

Również miłych wakacji :)
  • Anonim

ej ej ej doit4fun nie dostało żadnych pieniędzy od PLAY wiec prosze nie pisać czegoś czego sie nie wie
  • Korek.

Oddanie idei FM za darmo na pastwę komerchy, lepiej? :D
  • Sebol

>Korek. napisała:
    >Oddanie idei FM za darmo na pastwę komerchy, lepiej? :D

no niech będzie, ale doit4fun nie dostał mandatu za zorganizowanie Fresh'a a z tego co wiem Wy dostaliście i to nie mały :)
  • Korek.

A co to ma do nazwania zombie walk "mega komercyjną akcją" ? To niedorzeczne, szczególnie jeżeli są to słowa kogoś z Do it 4 fun.
  • pn

Przepraszam, a gdzie rozwieszacie plakaty? Wezmę sobie jeden i powieszę w pokoju na pamiątkę jak wrócę z pracy!
  • Anonim

wiecie co chcialbym z wami pogadac face to face bo wkurwia mnie takie klikanie w sieci, szkoda mojego czasu wole lezec na plazy, chcecie przeprowadzić debatę oxfordzką na temat flashmobów to się umówmy i takową przeprowadźmy, ale ne przepychanki słowne na gronie jestem za stary, szkoda moich nerwów, i tak wisi mi to co mówicie bo będę organizował akce w takim a nie innym stylu i nic wam do tego amen, pozdrawiam i życzę po raz wtóry udanych wakacji
  • Anonim

>Korek. napisała:
    >"MEGA KOMERCYJNĄ AKCJĄ ZOMBIE WALK"
    >Hahahahahaha, w którym miejscu to jest komercyjna akcja? W
    >którym pytam? Reklama ketchupu? Nikt nam za akcje nie
    >płacił, nikt nic nie sponsoruje i nie reklamuje, akcje
    >przeprowadzamy dla ludzi i nic z tego nie mamy. To że
    >sprzedałeś idee FM play'owi, nie znaczy że możesz
    >rzucać słowem "komercja" na prawo i lewo, chyba nie
    >rozumiejąc jego znaczenia :)
    >
    >Również miłych wakacji :)

Korek sam nie wiesz co piszesz,
    1. flashmob ma być unikatowy - zombie walk - trzecia edycja
    2 zero współpracy z mediami - wiesz co nie chce mi się liczyć ile artykułów powstało o zombie walk
    3. zero reklamy - ok kilku tygodni non stop w sieci spotykałem sięz reaklamami akcji
    więc jeśli chcesz dyskutować i oskarżać to najpierw przygotuj sobie rzeczowe argumenty
  • Korek.

1. Od dziada pradziada wszyscy wiedzą, że zombie walk to przemarsz, który powstał w Ameryce zupełnie odrębnie od flash moba i jest to zupełnie inna bajka, a my jako miłośnicy horrorów wprowadziliśmy to w Polsce :) Rozumiem, że Warszawska Masa Krytyczna to też wg Ciebie flash mob? :D
    2. Jak wyżej.
    3. To jest akurat tak głupi "argument", że aż ściska. Chcesz powiedzieć, że zombie walk to akcja KOMERCYJNA, bo my rozsyłamy o niej info w sieci? Płakać się chce :D

Przed pisaniem o "komercji" polecam zapoznać się najpierw z tym terminem, bo takie argumenty są pozbawione sensu. Tyle w temacie, bo co jak co ale to jest odjazdowy offtop.

• Anonim

Synku jak chcesz po kimś jeżdzić to sam najpierw sprawdź słowniki.
    1. komercja -działalność nastawiona jedynie na osiągnięcie zysku; też: produkty takiej działalności - to ze słownika PWNu
    Na żadnej z akcji nie zarobiłem nawet grosza więc bujaj się.
    co do odparcia pierwszego argumentu - co z tego że powstała w USA też reklamowałeś ją na gronie flashmobowych tak jak i my nasze akcje które też nie są flashami więc robimy to samo. Znów się bujaj.
    Coś chyab ci się wydaje że zeżarłeś wszystkie rozumy. Nie wiem dlaczego sięczepiasz, nie mówimy i nie piszemy żę robimy flashe, a to że tutaj wrzucamy informację to tylko, taka sam adziałalność PRowa jak w przypadku promocji chociażby Zombie Walk. A swoją drogą gratuluję udanje akcji, bardzo chciałem na niej być ale niestety byłem w pracy. Mam nadzieję, że w przyszłym roku również sięodbędzie i uda mi sięna nią dotrzeć.
  • pn

Kurwa, wy tu pitu-pitu, aj a chcę mój plakat!
  • Korek.

Ja po kimś jeździłem? :D Chciałem się dowiedzieć, z jakiej racji zombie walk to super hiper mega komercyjna akcja, koooniec.
  • Anonim

z takiej samej co Pidż4ma Party czy P4int Fight, Freshmob był akcją nie tyle komercyjną dla nas, bo nie zarobiliśmy na tym kasy, a dla Playa, ale sam przyznasz, że ciężko byłoby zrobić taką akcję bez wkładu własnego (finansowego) - a sponsoring na gadżety niezbędne to tej akcji wymagał pewnej umowy barterowej, owczywiście nieoficjalnej, czyli my mamy gadżety, a oni loga na sprayach i nagranie akcji, to wszystko. w przypadklu innych akcji są tak samo komercyjne jak akcje WGFM, czy innych grup, promocja na gronie, innych portalach i to wszystko. więc sam widzisz że nie masz racji. :)
  • Anonim

po prostu my mamy lepszą organizację a ja głowę do PRu :) i trochę inny target, oraz formę aktywności
  • BurzaQ

W którym momencie Zombie Walk było akcją komercyjną? Bo ukazywały się materiały w mediach? Bardzo dobrze, że takowe się ukazują. Z tego co wiem, to posiadają one tylko wartość informacyjną, oprócz może topików w takich tytułach jak SE, w którym materiał był formatowany w stylu 'obrzydliwe zabawy warszawskiej młodzieży". A na P4int'a i tak się wybiorę; p
  • Anonim

dobra skonczmy temat i zorganizujmy jakiegos flash moba ( prawdziwego!! zaznaczam; ) )
  • 1
  • 2
| |

Nowe zjawisko w realnym świecie. Nieznający sie osobiście ludzie umawiają się przez internet w ...

Fotki

Miejsca grona (0)