Flash Mob [1803]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • nie, raczej nie... no trudno.
  • e-milia

Nie mam cyfrówki. Ale brzmi ciekawie.Pisze się na takie imprezki. Dajcie potem jakies info z tego na gronie. Koniecznie!
  • Mers

a ile to mniej więcej będzie trwało?;> bo nie wiem, ile będę miała czasu...
  • El comendante Semp

Równo do 16:50.
  • Mers

A, to spoko :)
  • Anonim

ha! było jak zwykle zajebiscie xD wszyscy normalnie pod scianami stali xD
  • Anonim

Gdyby tak napisać o tym ze dwa dni wcześniej chociaż..
  • euterbe

zajebisty pomysł
    graty sempie
  • ha! wszystkie zdjęcia mam albo rozmazane i niewyraźne, albo ucięte w połowie, ale i tak było zajebiście :D.
  • Anonim

super, jak zawsze się dowiaduję po fakcie:/
  • El comendante Semp

Tutaj oficjalny temat na gronie lumenatio:
    http://grono.net/forum/topic/286642...

A jesli chodzi o rozmazaNE fotki, to z tego co rozmaiwalem z ludzmi to baaardzo duzo jest rozmytych. Zreszta i tak byloby fajnie gdybyscie podzielili sie nawet tymi rozmytmi i przyniesli je na spotkanie, bo ze wszystkich fot powstanie mega galeria w necie, nawet tych rozmytych :)
  • !@#Osia#@!

Fajnieeeee było; D
  • późna godzina

no, najlepsze to stanie w bramie bylo
  • Mers

No, było super :D stanie w bramie owszem^^
  • Przemo

NO stanie w bramie fajne; p tylko gorzej jak sie wyskoczylo w biegu obracajac sie o 360 stopni w ta brame i nagel oczom uakzalo sie z 6 osob xD
  • Paulina 'Pola' Brzostek

hehehe to było świetne XD pamiętam tylko takie zaskoczone miny hehehehehehe bosko było ^^ chowasz się za rogiem a tu - niespodzianka hehehe i zaraz fotka ^^
  • v

Zapraszam na grę miejską firmy Passus. Start w najbliższą sobotę o godz 13.00 na Placu Politechniki. Trasa obejmuje okolice politechniki. W grze chodzi o to, by odnaleźć i rozwiązać zagadki - najpeirw naprowadzającą, potem tą właściwą z paunkty. A za punkty do zgarnięcia nagrody - odtwarzacze MP3, pen drivy,antywirusy.

Zapisy 3 osobowych drużyn na http://www.passus.pl/kariera Gra nazywa się W sieci
| |

Nowe zjawisko w realnym świecie. Nieznający sie osobiście ludzie umawiają się przez internet w ...

Fotki

Miejsca grona (0)