-
Warszawska Grupa Flash Mobowa
Pojaw się 19-ego wrzesnia przed godziną 16-stą na stacji metra Swiętokrzyska. Tym razem zegarków nie musimy synchornizować, wszyscy obserwujemy zegar na stacji metra. Miej ze sobą w ukryciu rzeczy, które na codzień wiszą na domowych suszarkach - różnego rodzaju ręczniki, majtki, t-shirty, skarpety i innego rodzaju ubrania. Oczekuj na najbliższy ROSYJSKI pociąg w kierunku Kabat o godzinie 16-tej lub tuż po niej. W tym momencie pojawiają się dwie ważne sprawy.
1. Jeżeli metro podjedzie o 15:59 to czekamy na następne.
2. Jeżeli podjedzie NIEROSYJSKI pociąg, to czekamy dalej na stacji.
Gdy już podjedzie rosyjski skład, wsiadamy do DRUGIEGO i TRZECIEGO wagonu, licząc oczywiście od strony maszynisty. Jeżeli uczestników będzie zbyt wielu, to atakujemy wagon czwarty. Zaraz po zamknięciu się drzwi, wyciągamy rekwizyty i wieszamy je.. na poziomych rurkach, służących do trzymania się podczas jazdy. Chociaż wszystko jest suche, to i tak staramy się nasze "pranie" wysuszyć dmuchając w nie z całych sił! Gdy pociąg zatrzyma się na stacji Politechnika, wtedy szybko zabieramy nasze rekwizyty i jak gdyby nigdy nic opuszczamy wagony.
Jak zwykle skrocona wersja, wiecej na wgfm.pl
Do zobaczenia! -
Anonim
http://www.wiadomosci24.pl zda relację z tego flashmoba -
Anonim
-
Anonim
-
-
tu się kiedyś coś pojawi
I po raz dziesiąty powiem, że jestem Waszą fanką!
Rosyjskie Wagonmasze są zarówno stare, jak i nowsze (a właściwie odpicowane stare, ale najświeższe wśród taboru metra - białe w środku, trzeszczące i śmierdzące). Chodzi i o te, i o te? -
Anonim
-
>lutrix wrote:
>video melduje sie do akcji; )
jak lutrix sie melduje, to i ja. :] -
Anonim
-
MAGDA
-
Anonim
-
MAGDA
-
c
-
Anonim
-
tu się kiedyś coś pojawi
rosyjskie =/= stare.
Chociaż pewnie właśnie o stare chodziło, wiem, jestem upierdliwa. :p -
Anonim
-
MAGDA
-
Warszawska Grupa Flash Mobowa
Chodzi po prostu o to, aby nie byl to ten ladnie wygladajacy pociag, poniewaz nie ma on gornych rurek do trzymania sie, czyli do wieszanai prania :) -
paula.eu
-
Anonim
-
Anonim