- 1
- 2
-
Tru Tu Tu
Witam.
W zeszłym, sezonie oglądałem wyścigi tylko na polsacie sport i sport extra.
Czy polsat puszcza w tym czasie transmisje w HD? Czy ewentualnie treningi i kwalifikacji są również w HD ?
pozdrawiam -
Krupsą
jakby F1 było na TVNie to od razu mialbys odpowiedz bo mamy tu takiego człowieka który wie nawet, dlaczego Durczok ma upierdolony stół
co do polsatu to mysle ze ich strona w necie powinna miec takie info -
Anonim
http://polsatsport.pl/
i transmisję na 99% są z F1 w HD.
Nie trzeba było od razu zakładać nowego tematu. -
A czy to prawda, że polsat sport hd i tvp hd puszczają sygnał testowy z pałacu kultury, ktory mozna normalnie złapać anteną i oglądać za free?
-
-
lorenz.
juz nie ma nic na PKiN wszystko zabrano... nie zlapiesz juz sygnalu z palacu -
lorenz.
w HD nadaje tylko i wylacznie Polsat sport HD... na zwyklym polsacie nigdy nie bylo transmisji w HD zreszta audycje HD maja oznaczenie... albo przed transmisja pojawia sie symbol nadawania 1080p -
Zastanawiające jest tylko to że F1 nie jest nadawane w sygnale HD przez samego realizatora z tego co mi wiadomo, więc nie wiem JAK oni chcą to pokazywać w HD?? xP
-
Anonim
-
Tru Tu Tu
>Kulin napisał
> http://polsatsport.pl/
>
>i transmisję na 99% są z F1 w HD.
>
>Nie trzeba było od razu zakładać nowego tematu.
na stronie którą podałeś, nie ma nic na temat Polsat Sport HD, a o F1 jest właściwie jedno konkretne zdanie :
"Telewizja Polsat i Polsat Sport mają wyłączne prawa do transmitowania w Polsce treningów, sesji kwalifikacyjnych i wyścigów Grand Prix. "
Które i tak nie daje odpowiedzi na moje pytanie. -
chronicsleepdisorder
Masz pytanie, to sam poszukaj odpowiedzi, a nie masz pretensje, skoro ktoś próbuje Ci pomóc. -
chronicsleepdisorder
>zamot napisał
>A czy to prawda, że polsat sport hd i tvp hd puszczają
>sygnał testowy z pałacu kultury, ktory mozna normalnie
>złapać anteną i oglądać za free?
<3 ale za to nadają sygnał z blue city -
vooyeck
>fila napisała:
>Masz pytanie, to sam poszukaj odpowiedzi, a nie masz
>pretensje, skoro ktoś próbuje Ci pomóc.
przeciez szuka a ktos marnuje jego czas podajac strone ktorej przeszukanie nie daje odpowiedzi... tez moglabys pomóc skoro juz chcesz cos tu napisac
ja szukam i tez nie moge znalezc :/ -
Anonim
>Simon Carlos de silva van Lorenz napisał
>juz nie ma nic na PKiN wszystko zabrano... nie zlapiesz juz
>sygnalu z palacu
taaa to wez sobie włacz auto wyszukiwanie i powiedz mi czemu lapiesz 2x TVP1 2x TVP2 itd ?
Tam sa jeszcze nadajniki -
Potwierdzam.
Słyszałem gdzieś że z racji fali niezadowolenia i słabego odbioru w większości domostw w stolicy, anteny przeniesiono z powrotem na pałac. -
lorenz.
>Kunegunda GoRyl napisał
>Potwierdzam.
>
>Słyszałem gdzieś że z racji fali niezadowolenia i
>słabego odbioru w większości domostw w stolicy, anteny
>przeniesiono z powrotem na pałac.
jak zwykle źle słyszałeś,,, TVP to spółka państwowa, żadna prywatna stacja nie nadaje (JUŻ) z pałacu, nadajnik krajowego radia nadaje rownierz z PKiN nie wiem dokladnie którego...
-
Anonim
he ? Napisales, ze na PKiN nie ma juz nadajnikow my ci mowimy ze nadal są a ty wyjeżdzasz z jakimiś spólkami.... Jaki jest zwiazek ?! -
Tru Tu Tu
-
vooyeck
>Tru Tu Tu napisał
>off top
daj znac jak tylko gdzies cos znajdziesz konkretnego na temat F1 w HD, dzieki -
Pszczół.
>♪ Jack ♪ napisał
>he ? Napisales, ze na PKiN nie ma juz nadajnikow my ci
>mowimy ze nadal są a ty wyjeżdzasz z jakimiś
>spólkami.... Jaki jest zwiazek ?!
Wystarczy przeczytać dokładnie zdanie Simona-żadna prywatna spółka nie nadaje z PKiN. Kiedyś było o tym dość głośno, ale jak to w końcu jest, to nie wiem, musimy ufać Panu z Grzywką; P -
chronicsleepdisorder
>vooyeck napisał
>>fila napisała:
>>Masz pytanie, to sam poszukaj odpowiedzi, a nie masz
>>pretensje, skoro ktoś próbuje Ci pomóc.
>
>przeciez szuka a ktos marnuje jego czas podajac strone
>ktorej przeszukanie nie daje odpowiedzi... tez moglabys
>pomóc skoro juz chcesz cos tu napisac
>
>ja szukam i tez nie moge znalezc :/
moglabym ale nie musze, i chyba raczej nie bedziesz mi mowic gdzie moge pisac, a gdzie nie
- 1
- 2