-
LOCAL / PL
Practice 1 FRI 10:00/ 09:00
Practice 2 FRI 14:00/ 13:00
Practice 3 SAT 11:00/ 10:00
Qualifying SAT 14:00/ 13:00
Race SUN 15:00/ 14:00
Moje typy :
1. VET/ ALO
2. ALO/ VET
3. HAM/ WEB
...ten Webber z braku pomysłu... w przeciwieństwie do Stewart'a i kangurów, wcale nie mam odpałów typu "ten facet będzie mistrzem" ot zrobił to co powinien zrobić już dawno dysponując takim bolidem. -
Anonim
-
kpr
-
Krupsą
jak Turcja, to Massa!!
idealne miejsce na powrót do świata żywych
2. VET
3. HAM -
-
Kar.
1. Web
2. Vet
3. But/Mas
4. Mas/But
ciekawe czy opony Hamiltona przeżyją wszystkie przejazdy przez zakręt numer 8. -
Patryk
1. Vet
2. Alo
3. Mas/ But
powrót Massy do formy? no cóż nie jestem zbyt przekonany. zbyt wiele ostatnio nie pokazał. może ten wyścig odmieni to.
A Hamilton zapewne nie ukończy wyścigu (chyba że zacznie szczędzać opony :) -
Piter
-
Anonim
1. HAM
2. MAS
3. VET
4. WEB
5. BUT
6. KUB
7. ALO
8. SCH
9. SUT
10. LIU
Jeszcze sobie 50zł na kuponek obstawie.
-
(-:-) Maciek (-:-)
1.VET/WEB
2.WEB/VET
3.ALO
4.MAS/ROS
5.ROS/MAS/KUB
6.KUB/BUT
7.HAM
8.MSC
9.BAR
10.SUT
-
Krupsą
-
Pietrov jak ładnie.... no ale Scuderia i RBR coś zawodzą :P ale jak to mówią - to tylko trening. Na qualu będzie grana inna melodia.
-
Kar.
http://www.f1wm.pl/php/wiad_gen.php... odpowiednie wyniki :D -
YaKuBu
w GP Turcji nie łudze się na Bóg wie jaki wynik Kubicy . Myśle że między 5 a 8 będzie choć wiadomo chciało by się znacznie wyżej polaka :) -
Krupsą
http://www.youtube.com/watch?v=44Fn...
bez watpienia najbardziej dramatyczna chwila jaka widzialem w F1
webber gestykuluje jakby za plecami miał kilometrową przepaść
dopiero jak zrozumialem o co chodzi to obejrzalem 2 raz i sie z&&&ałem z krzesła ze śmiechu -
Pale-Nisko
w 3 treningu robert nawet niezly czas, zobaczymy jak to bedzie wygladalo na kwalifikacjach. Ja najbardziej czekam na montreal, z tego co pamietam to tam ma byc jakas wieksza poprawka do reno. Mysle, ze w Turcji kanał F sie przydaje, ale z tego co pamietam to beda go uzywac tylko w koncówce 2 sektora, przez większość 3 sektora ( moze anwet cały ) i na prostej startowej. W montrealu będzie się go uzywac zapewne jedynie w 3 sektorze, na tej długiej prostej, wiec mam nadzieje ze reno przygotuje na montreal dobre poprawki. Zobaczymy czy Petrov wejdzie do Q3, a jak wejdzie to czy będzie 10, bo z tego co sie orientuje to lepiej byc 11 niz 10 (ofc na starcie ) . Lotus odjeżdża już od tych nowcyh zespołów. -
Krupsą
-
Cricetidae
-
Krupsą
-
kpr
-
pietrzu