F1 [2696]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kar.

Piątek:
    Trening 1 - 10:00
    Trening 2 - 14:00

Sobota:
    Trening 3 - 11:00
    Kwalifikacje - 14:00

Niedziela:
    Wyścig - 14:00

myślę, że Ferrari będzie tu mocne. McL i Red Tube też, ale mimo to wyścig grozi nudą, na deszcz raczej nie ma szans.
  • Krupsą

1. BUT
    2. ALO
    3. WEB
  • Anonim

Zapowiada się pielgrzymka.

Pewnie któryś z McDonaldów wygra.
  • lorenz.

Red Tube - umarłem; >

1HAM
    2WEB
    3BUT

40.CHANKGO Khan, czy jak mu tam.
  • Kunegunda GoRyl

Ferrari już ma mieć wydech kierujący spaliny na dyfuzor jak w RBR więc może dogonią trochę podiumowiczów. Ja obstawiam :

1. Vettel
    2. Hamilton
    3. Webber/ Button/ ew. Alonso JEŚLI SF poprawnie wdroży nowy wydech <McLaren jeszcze nad nim pracuje co może mu wyjść na lepsze.
  • zamot

Renault jedzie z nową podłogą i przednim skrzydłem. Zapowiadają się ciekawe kwalifikacje. Wyścig wiadomo, że będzie nudny bo to Walencja, a tam jedyne co jest ciekawe to widoki dookoła toru... a nie sorry, pomyliło mi się. Tam nawet nie ma na co popatrzeć. Ten przechujowy tor powinien zostać skreślony już na etapie projektowania. Wystarczy przecież spojrzeć na jego plan, żeby wiedzieć, że tam się nie ma prawa NIC dziać.
  • Krupsą

>zamot napisał
    >Wystarczy przecież spojrzeć na jego plan, żeby wiedzieć,
    >że tam się nie ma prawa NIC dziać.

ojtamojtam
    już nelson by coś wykombinował

• Cricetidae

mandela?

będzie nudno i wygra Hamilton oczywiście :)
  • Kar.

>Cricetidae napisała:
    >będzie nudno i wygra Hamilton oczywiście :)

nieszczęścia chodzą parami...

• Krupsą

>Kar. napisał
    >nieszczęścia chodzą parami...

®
  • Anonim

>Krupsą napisał
    >>Kar. napisał
    >>nieszczęścia chodzą parami...
    >

>

ARRR!
  • Anonim

stawiam 100 na pp kubicy
  • Pale-Nisko

Po raz kolejny renault pokazuje, że miękka mieszanka u nich nie jest tak dobra jak np. u RBR, co można było również zobaczyć na monako. Szkoda, bo Q1 było obiecujace, Q2 tez, a Q3 słabo.
  • Kunegunda GoRyl

>Kunegunda GoRyl napisał
    >1. Vettel
    >2. Hamilton
    >3. Webber/ Button/ ew. Alonso JEŚLI SF poprawnie wdroży
    >nowy wydech <McLaren jeszcze nad nim pracuje co może mu
    >wyjść na lepsze.

>orzar napisał
    >stawiam 100 na pp kubicy

Wyskakuj ze stówy xD

Ten tor przypomina mi przerośnięty tor kartingowy... głównie ze względu na nieciekawą okolicę xD
  • Anonim

daj nr konta, przeleje
  • kpr

kuwa. hamilton to pierdolony cwaniaczek. zawsze się gubię przy sc i pit stopach, ale wygląda na to, że gdyby hamilton nie wyprzedził sc to przy swoim zjeździe na zmianę opon stałoby się to co z innymi bolidami. wszystko by się przemieszało. nie utrzymałby drugiego miejsca. kara przejazdu okazała się więc niedorzecznością. inna sprawa, że sc powinien wyjechać tuż przed vettelem już. żeby nie było tak, że wszyscy za sc tylko vettel z przodu.
    tak to przynajmniej rozumiem.
    to jest ten odwieczny problem z sc.
  • Krupsą

Alonso ma prawo być w***wiony. Genialne decyzje FIA sprawiają, że bardziej opłaca się łamać przepisy i ponieść drobną karę niż stosować się do nich.
  • kpr

jeszcze będzie zabawnie jak się okaże, że ci wszyscy kierowcy po 20sek. po wyścigu dostaną XD

Kobayashi. mój ulubieniec XD już mi w oko wpadł jak pod koniec zeszłego sezonu trzymał kilka okrążeń buttona za sobą. bohater :D:D

i jeszcze ostatni zakręt. nosz kuwa :D:D epickie.
  • Krupsą

ta kara w ogóle jest podwójnie z dupy, bo czy hamilton i button nie musieliby zjechać jednocześnie na pit-stop gdyby ham nie wyprzedził SC? button spadłby wtedy sporo w tył, tak samo jak Massa który utknął za Alonso
  • Kar.

1) nuda…
    2) chciałem wyśmiać Ferrari, ale nie mogę bo gdyby Hamilton nie wyprzedził SC to skończyłby góra na 6 pozycji.
    3) Kobayashi przekleństwo Buttona.
    4) lotnik Webber xD
  • 1
  • 2
| |

Formuła 1 , czyli najlepsi z najlepszych... Regulamin grona : - Nie obrażamy się nawzajem prz...

Fotki

Miejsca grona (0)