F1 [2696]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Krupsą

1. Button
    2. Massa
    3. Hamilton
    4. Baumgartner
  • Kar.

hmm, niestety ale Red Tube, Ferrari też w czubie, Kubicowe Renault może namieszać, więc McL pewnie dopiero 5-7 :/
  • lorenz.

• Kunegunda GoRyl

>Krupsą napisał
    >4. Baumgartner

Żolt moim zdaniem może liczyć co najwyżej na nagrodę Inmarsat Star of The Rally; )

To ja typnę tak :

1. Vettel
    2. Alonso
    3. Hamilton/ Webber
  • Krupsą

tez oczywiscie nie wierze w Masse czy MCL 1-3 ale to raczej typowanie życzeniowe. no może Webber mógłby coś jeszcze zamieszać żeby było jasne kto jest numero uno w RBR
  • Kar.

skoro życzeniowo to:
    1) But
    2) Web
    3) Mas
  • Anonim

Wygra Alonso albo Webber. Trzeci będzie Button. :P
  • Pale-Nisko

drugi z moich ulubionych torów po barcelonie, bardzo płynny, ciekawe zakręty, jedyny minus to trudne wyprzedzenie. Myślę, że robert ma szansę namieszać, czołówka - rbr będzie na kwalifikacjach na pewno w pierwszej trójce, zobaczymy jak ferrari, za to reno myślę, że walka z mercedesem, mcl.
  • Krupsą

to widze ze preferujesz naprawde dobre tory; ) a na trzecim miejscu u ciebie jest walencja czy tor top geara:)?
  • Krupsą

http://f1.motosp.pl/news/5316/vette...
    mata 1 trening z hungaro
  • Kar.

podział klasowy w F1:
    1) Red Bull
    2) reszta
    3) Lotus
    4) Verdżyn
    5) HRT
    6) Yamamoto
  • Krupsą

przedstaw jeszcze podział rasowy; )

coby nie zrobili w kwalu, to po starcie wyscigu i tak na czele bedzie FER albo MCL
  • Kunegunda GoRyl

>Kunegunda GoRyl napisał
    >To ja typnę tak :
    >
    >1. Vettel
    >2. Alonso
    >3. Hamilton/ Webber

No to tylko kolejności nie trafiłem xD Przyznam szczerze że nie spodziewałem się tak kiepskiej dyspozycji McLaren'a... no i Krupson, gdzie jest ŻOLT?? xD

... żeby tylko Vettel znowu nie spieprzył tego startu :P musi to w końcu ogarnąć żeby zostać mistrzem...
  • Krupsą

a ja trafiłem czołową 5 w typowaniu na F1U :P

ZŻOLD w ten weekend ma posadę piątkowego kierowcy Safety Cara
  • Krupsą

go Jens! go Web! kara dla Vettela!

w kazdym razie zanosi się na łatwe zwycięstwo Alonso co zakrawa na żart przy tempie, jakie ma RBR. kolejny tragiczny występ Vettela :D:D

hahahahha jaki bulwers Vettela
  • Krupsą

no jakoś jednak wychodzą obronną ręką :D zajebisty wyścig co dziwne na h'ringu
  • YaKuBu

Ciesze się że Vettel nie wygrał :] zdecydowanie bardziej wole Webbera na 1 miejscu .

Szkoda Kubicy . Wyścig zmarnowany przez mało rozgarnietego pana z Renault . Dobrze że Pet zdobył jakieś solidne pkt . Już widze jak się porównuje do Kubicy itp itd heh .
  • pani Paulina

a dlaczego oni w nagrodę dostali jakieś szkielety psów??
    szkaradne "puchary"

vettel przeokrutnie był wściekły. ależ się emocjonował.
    nawet w pit lane podczas kary łapami wymachiwał.
  • Krupsą

dają puchary projektowane przez sponsora
    tragiczny zwyczaj. przetopiłbym to albo ten znicz od santadera na prostokątną sztabkę
  • pani Paulina

z dwojga złego to ja już wolę ten znicz.
    "pies" czy co to tam jest stał by w pudle, w piwnicy. bardzo głęboko schowany, żeby dzieci go nie zobaczyły, śniłby się im po nocach.
  • 1
  • 2
| |

Formuła 1 , czyli najlepsi z najlepszych... Regulamin grona : - Nie obrażamy się nawzajem prz...

Fotki

Miejsca grona (0)