- 1
- 2
-
Krupsą
-
Kar.
hmm, niestety ale Red Tube, Ferrari też w czubie, Kubicowe Renault może namieszać, więc McL pewnie dopiero 5-7 :/ -
lorenz.
-
>Krupsą napisał
>4. Baumgartner
Żolt moim zdaniem może liczyć co najwyżej na nagrodę Inmarsat Star of The Rally; )
To ja typnę tak :
1. Vettel
2. Alonso
3. Hamilton/ Webber -
-
Krupsą
tez oczywiscie nie wierze w Masse czy MCL 1-3 ale to raczej typowanie życzeniowe. no może Webber mógłby coś jeszcze zamieszać żeby było jasne kto jest numero uno w RBR -
Kar.
-
Anonim
-
Pale-Nisko
drugi z moich ulubionych torów po barcelonie, bardzo płynny, ciekawe zakręty, jedyny minus to trudne wyprzedzenie. Myślę, że robert ma szansę namieszać, czołówka - rbr będzie na kwalifikacjach na pewno w pierwszej trójce, zobaczymy jak ferrari, za to reno myślę, że walka z mercedesem, mcl. -
Krupsą
to widze ze preferujesz naprawde dobre tory; ) a na trzecim miejscu u ciebie jest walencja czy tor top geara:)? -
Krupsą
-
Kar.
podział klasowy w F1:
1) Red Bull
2) reszta
3) Lotus
4) Verdżyn
5) HRT
6) Yamamoto -
Krupsą
przedstaw jeszcze podział rasowy; )
coby nie zrobili w kwalu, to po starcie wyscigu i tak na czele bedzie FER albo MCL -
>Kunegunda GoRyl napisał
>To ja typnę tak :
>
>1. Vettel
>2. Alonso
>3. Hamilton/ Webber
No to tylko kolejności nie trafiłem xD Przyznam szczerze że nie spodziewałem się tak kiepskiej dyspozycji McLaren'a... no i Krupson, gdzie jest ŻOLT?? xD
... żeby tylko Vettel znowu nie spieprzył tego startu :P musi to w końcu ogarnąć żeby zostać mistrzem... -
Krupsą
a ja trafiłem czołową 5 w typowaniu na F1U :P
ZŻOLD w ten weekend ma posadę piątkowego kierowcy Safety Cara -
Krupsą
go Jens! go Web! kara dla Vettela!
w kazdym razie zanosi się na łatwe zwycięstwo Alonso co zakrawa na żart przy tempie, jakie ma RBR. kolejny tragiczny występ Vettela :D:D
hahahahha jaki bulwers Vettela -
Krupsą
no jakoś jednak wychodzą obronną ręką :D zajebisty wyścig co dziwne na h'ringu -
YaKuBu
Ciesze się że Vettel nie wygrał :] zdecydowanie bardziej wole Webbera na 1 miejscu .
Szkoda Kubicy . Wyścig zmarnowany przez mało rozgarnietego pana z Renault . Dobrze że Pet zdobył jakieś solidne pkt . Już widze jak się porównuje do Kubicy itp itd heh . -
pani Paulina
a dlaczego oni w nagrodę dostali jakieś szkielety psów??
szkaradne "puchary"
vettel przeokrutnie był wściekły. ależ się emocjonował.
nawet w pit lane podczas kary łapami wymachiwał. -
Krupsą
dają puchary projektowane przez sponsora
tragiczny zwyczaj. przetopiłbym to albo ten znicz od santadera na prostokątną sztabkę -
pani Paulina
z dwojga złego to ja już wolę ten znicz.
"pies" czy co to tam jest stał by w pudle, w piwnicy. bardzo głęboko schowany, żeby dzieci go nie zobaczyły, śniłby się im po nocach.
- 1
- 2