-
Krupsą
Światła! Kamera! Akcja! I cycki!
Tak ważne wydarzenie, że aż zatypuję całkiem poważnie.
1 Button
2 Webber
3 Alonso
4 Vettel
5 Heidfeld
6 Hamilton
7 Pirelli
8 Massa
A co mi tam. -
Adam™
Zgodnie z moim artem i własnymi przemysleniami:
1. Vettel
2. Alonso
3. Webber
4. Hei/Ros
5. Ros/Hei
6. Hamilton
7. Buemi
...
10. Kovalainen -
Anonim
1. Kub
2. Kub
3. Kub ... a nie przepraszam
1. Alo
2. Hei
3. Vet
4. Web
5. Ham
7. Mas
8. But
-
pani Paulina
-
-
Krupsą
...za moich czasów to się wstawało 'rano' na Australię... no moze za czasów Kuna też... -
Kar.
-
Krupsą
kurna albo mam TV źle ustawiony, albo w Australii pomalowali trawę na zielono? przeciez drzewa mają normalny kolor, a trawa się świeci jakby była fluorescencyjna -
pani Paulina
-
Krupsą
nie wiem? nie spałem całą noc. mowie wam, cos sie dzieje podejrzanego. ta trawa nie jest naturalna. -
pani Paulina
-
Janek
Witam Was!
Moje typy:
1 Webber
2 Alonso
3 Vettel
4 Hamilton
Ja to rano do pracy jutro muszę wstać. Przynajmniej w pracy jest tv i kwalifikacje obejrzę.; ) -
Krupsą
Jutro to jeszcze luz, ale w niedziele przestawiamy kompasy. tylko moja zmęczona życiem wyobraźnia nie potrafi mi wyjaśnić, czy jak ktoś wstanie wg. nieprzestawionego kompasu to wstanie w połowie wyscigu, czy na godzinę przed. Poproszę o wyjasnienie i w miarę możliwosci o rysunek poglądowy. -
pani Paulina
zatem. jako rzecze ja- paulina, zaprawdę powiadam.
przestawiasz sobie zegarek, z godziny 2 na 3. i wstajesz o 8 (czyli jakby 7).
ergo: jak ktoś nie przestawi kompasu wstanie za wcześnie. a na co to komu i po co. dlatego wszyscy przestawiamy zegarki.
jeśli chodzi o rysunek, to tylko gmoch mógłby pomóc. nie specjalizuję się w abstrakcjach.
a ruskie chyba po raz ostatni czas przestawiają. w sumie mają rację. za dużo z tym zachodu.
jak się pomyliłam, to mnie poprawcie :) -
Krupsą
w sumie to bym uwierzył bo zabrzmiało przekonywująco. gdyby nie to ostatnie zdanie; p chyba jeszcze sprawdze bo ryzyko spore -
Adam™
jak nie przestawisz to wstaniesz w polowie wyscigu (jak sam to okresliles)
spimy godzine krócej, bo jak zauważyła Paulina, o drugiej przestawiamy zegarki na trzecią
Jak zaspisz to najwyzej kto inny opisze wyscig; p -
Kar.
nie żebym się czepiał czy coś, ale Massa popełnia więcej błędów niż Karthikeyan… i w ogóle to chyba jest dużo gorszy od hindusa.
btw czemu Red Bull wystawia dwa rożne samochody? RB7 dla Vettela i RB5 dla Webbera?; d
-
Krupsą
bo massa musiał zaakcentować, że ma swój zakręt w australii (ten pierwszy w prawo). nie ide spać dzisiaj bo mi namieszaliście w głowie. jeszcze tylko niech ktoś napisze, ze jak nie przestawie zegarka to sie obudze we wtorek -
pani Paulina
>Adam™ napisał
>jak nie przestawisz to wstaniesz w polowie wyscigu (jak sam
>to okresliles)
>spimy godzine krócej, bo jak zauważyła Paulina, o drugiej
>przestawiamy zegarki na trzecią
>
>Jak zaspisz to najwyzej kto inny opisze wyscig; p
a no tak! ale w połowie miałam rację :D w sumie to w najistotniejszej sprawie :) -
Camel, the
Hej, chwila, już jest F1? Myślałem, że ten cyrk nigdy się nie zacznie, albo im benzyny zabraknie, bo Bahrajn nieczynny. Obstawiam, że HRT...a, no tak... ci są w dobrym nastroju, mimo niepowodzenia.
Liczę na dobrą formę Force India. I zakładam, że Red Bull zgarnie wszystko, łącznie z podziwem Borowczyka i łzami Hamiltona. I mają dobre chachmęty w strategii:
http://f1.motosp.pl/news/6993/kwali... -
pani Paulina
chooolera Witalij. brawo! gratulacje!
strach pomyśleć coby było gdyby Kubica jechał tym bolidem.
i te dwie karteczki na koniec... niby tylko kartka a jak miło się zrobiło; )
ciekawe czy Kubica usnął, bo kiedyś mówił, ze jakby oglądał F1 w tv, to by nie wytrzymał i się zanudził.