F1 [2696]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Krupsą

Światła! Kamera! Akcja! I cycki!
    Tak ważne wydarzenie, że aż zatypuję całkiem poważnie.

1 Button
    2 Webber
    3 Alonso
    4 Vettel
    5 Heidfeld
    6 Hamilton
    7 Pirelli
    8 Massa

A co mi tam.
  • Adam™

Zgodnie z moim artem i własnymi przemysleniami:

1. Vettel
    2. Alonso
    3. Webber
    4. Hei/Ros
    5. Ros/Hei
    6. Hamilton
    7. Buemi
    ...
    10. Kovalainen
  • Anonim

1. Kub
    2. Kub
    3. Kub ... a nie przepraszam

1. Alo
    2. Hei
    3. Vet
    4. Web
    5. Ham
    7. Mas
    8. But
  • pani Paulina

ale muszę rano wstać w ten weekend.

1. VET
    2. ALO
    3. MAS

a co.
  • Krupsą

...za moich czasów to się wstawało 'rano' na Australię... no moze za czasów Kuna też...
  • Kar.

a za moich to się nawet spać nie szło :P

1) But
    2) Web
    3) Ros
  • Krupsą

kurna albo mam TV źle ustawiony, albo w Australii pomalowali trawę na zielono? przeciez drzewa mają normalny kolor, a trawa się świeci jakby była fluorescencyjna
  • pani Paulina

co ty brałeś?
  • Krupsą

nie wiem? nie spałem całą noc. mowie wam, cos sie dzieje podejrzanego. ta trawa nie jest naturalna.
  • pani Paulina

fukushima. wszystko przez nią.
  • Janek

Witam Was!
    Moje typy:

1 Webber
    2 Alonso
    3 Vettel
    4 Hamilton

Ja to rano do pracy jutro muszę wstać. Przynajmniej w pracy jest tv i kwalifikacje obejrzę.; )
  • Krupsą

Jutro to jeszcze luz, ale w niedziele przestawiamy kompasy. tylko moja zmęczona życiem wyobraźnia nie potrafi mi wyjaśnić, czy jak ktoś wstanie wg. nieprzestawionego kompasu to wstanie w połowie wyscigu, czy na godzinę przed. Poproszę o wyjasnienie i w miarę możliwosci o rysunek poglądowy.
  • pani Paulina

zatem. jako rzecze ja- paulina, zaprawdę powiadam.
    przestawiasz sobie zegarek, z godziny 2 na 3. i wstajesz o 8 (czyli jakby 7).
    ergo: jak ktoś nie przestawi kompasu wstanie za wcześnie. a na co to komu i po co. dlatego wszyscy przestawiamy zegarki.

jeśli chodzi o rysunek, to tylko gmoch mógłby pomóc. nie specjalizuję się w abstrakcjach.

a ruskie chyba po raz ostatni czas przestawiają. w sumie mają rację. za dużo z tym zachodu.

jak się pomyliłam, to mnie poprawcie :)
  • Krupsą

w sumie to bym uwierzył bo zabrzmiało przekonywująco. gdyby nie to ostatnie zdanie; p chyba jeszcze sprawdze bo ryzyko spore
  • Adam™

jak nie przestawisz to wstaniesz w polowie wyscigu (jak sam to okresliles)
    spimy godzine krócej, bo jak zauważyła Paulina, o drugiej przestawiamy zegarki na trzecią

Jak zaspisz to najwyzej kto inny opisze wyscig; p
  • Kar.

nie żebym się czepiał czy coś, ale Massa popełnia więcej błędów niż Karthikeyan… i w ogóle to chyba jest dużo gorszy od hindusa.

btw czemu Red Bull wystawia dwa rożne samochody? RB7 dla Vettela i RB5 dla Webbera?; d
  • Krupsą

bo massa musiał zaakcentować, że ma swój zakręt w australii (ten pierwszy w prawo). nie ide spać dzisiaj bo mi namieszaliście w głowie. jeszcze tylko niech ktoś napisze, ze jak nie przestawie zegarka to sie obudze we wtorek
  • pani Paulina

>Adam™ napisał
    >jak nie przestawisz to wstaniesz w polowie wyscigu (jak sam
    >to okresliles)
    >spimy godzine krócej, bo jak zauważyła Paulina, o drugiej
    >przestawiamy zegarki na trzecią
    >
    >Jak zaspisz to najwyzej kto inny opisze wyscig; p

a no tak! ale w połowie miałam rację :D w sumie to w najistotniejszej sprawie :)
  • Camel, the

Hej, chwila, już jest F1? Myślałem, że ten cyrk nigdy się nie zacznie, albo im benzyny zabraknie, bo Bahrajn nieczynny. Obstawiam, że HRT...a, no tak... ci są w dobrym nastroju, mimo niepowodzenia.

Liczę na dobrą formę Force India. I zakładam, że Red Bull zgarnie wszystko, łącznie z podziwem Borowczyka i łzami Hamiltona. I mają dobre chachmęty w strategii:
    http://f1.motosp.pl/news/6993/kwali...
  • pani Paulina

chooolera Witalij. brawo! gratulacje!
    strach pomyśleć coby było gdyby Kubica jechał tym bolidem.

i te dwie karteczki na koniec... niby tylko kartka a jak miło się zrobiło; )

ciekawe czy Kubica usnął, bo kiedyś mówił, ze jakby oglądał F1 w tv, to by nie wytrzymał i się zanudził.

| |

Formuła 1 , czyli najlepsi z najlepszych... Regulamin grona : - Nie obrażamy się nawzajem prz...

Fotki

Miejsca grona (0)