-
Anonim
Polecam wszystkim "Toccatę" Chaczaturiana. Grałam ją niedawno na dyplomie. Nie jest trudna, ale za to wyjątkowo efektowna. No i bardzo przyjemnie się ją gra.... -
Karina
-
Anonim
-
Anonim
-
-
Anonim
-
Agosha
-
Kama
Ja też chce... Jak masz skaner to plijs zeskanuj mi... kamisiuniaa@wp.pl
będę wdzięczna; ) -
Anonim
No pewnie, że pożyczę! To jest naprawdę fajny utwór. A ostatnio wynalazłam sobie "Gitary z Zalamei" Szeligowskiego :] -
gryzzak
chyba kiedyś to grałem, ale niemniej jednak kojarzę tylko tytuł;] obecnie bardziej wolę jazz, albo rozrywkę od klasyki itd;] -
mar
cudne utwory?
ja kocham grać "Sonatę księżycową".Prościutka,ale za to jaka śliczna.W ogóle sonaty są cudowne.
Za to nie znoszę etiud.Fe. -
mar
cudne utwory?
ja kocham grać "Sonatę księżycową".Prościutka,ale za to jaka śliczna.W ogóle sonaty są cudowne.
mar
cudne utwory?
mar
przepraszam za powtórzoną odpowiedź.mój komputer znów postanowił się zabawić;) -
Anonim
-
Iz
-
a.
Ja wole "Les Adieaux","Appasionata",As-dur Beethovena,Bhrammsa fis-moll,Paderewskiego Es-moll no i Szymanowskiego b-moll w wykonaniu Anderszewskiego:)
Jednak moje ukochane sonaty to b-moll i h-moll Chopina.Sama chcę teraz robić b-moll.To są dopiero cuda. -
Iz
glowny motyw z "Fortepianu"... narazie nie moge sie od tego oderwac:) -
Iz
-
a.
-
Iz
Niestety. Jesli znam to na pewno nie za dobrze, bo nazwiska nie kojarze:)