-
Anonim
ja nie wiem...
mnie to się zawsze kojarzyło, że moderator usuwa treści obraźliwe, rasistowskie, i inne takie pierdoły....
ale ja to prosta baba ze wsi jestem, ja nie wiem.... :P -
ja
moi moderatorzy nie rozumieją
że kluczem do oceny ufo
jest chociaż minimalna chęc
próby spojrzenia na świat ich oczyma
(nie zrozumieją)
kopulując z każdą w ten sam
jednakowy, jednostajny i rutynowy sposób
nie ma możliwości usatysfakcjonowac żadnej
(nie zrozumieją)
reasumując
........
mało istotne ...... i tak nie wiedzą o co mi chodzi ; ( -
ja
posty dzielone są na troje przez moderatorów
*) godne odpowiedzenia na nie
<skomplikowane jak wynik meczu portugalia-polska>
*) pozostawione do przemyślenia i zapomniane (moje)
<wymagające odwiedzenia sobieskiego>
*) zdatne do wykasowania
<zrozumiałe> -
Anonim
-
-
przemyśl to Mieteczko; P
mamunia jest i jak tak dalej pójdzie to zamiast być głosem ludu postanowi zostać ludem.
Mam dosyć rzucania w moją stronę jajków, pomidorów i przede wszystkim butelek...; (
niech mnie ktoś przytuli; (((((( -
Anonim
-
Anonim
a wiesz Tola ,ze ja cie podziwiam
tak obserwowałam troche twoja kariere i
oświadczam iż osobniki posiadające
jakąkolwiek władze na gronie
traca jak to napisać
stałeś sie ofiara kochana
<kiwa głową>
nagle stałaś sie ofiara... -
ja tylko niesmialo dopisze to co juz gdzies tam pisalem... znalem bardzo fajne forum, na ktorym bylo sporo naprawde ciekawych dysput, ktore nagle zaczelo byc mocno nadgorliwie moderowane...
i obecnie przylazi tam gora 8 osob, czekajac na tego ostatniego ktory zgasi swiatlo...
animowanie dyskusji... ja pier****, traci mi to jakas kreatywna nowomowa... -
Anonim
>rafi e$ napisał
po kiego grzyba psujecie innym zabawe
>jak kapo w ałszfic
uważaj na sformułowania, nie zarzucaj tu ludzie działalności godnej palenia ludzi w obozach... Fuck me...
-
good fakin sister
>*Eva R+* napisała:
>ja nie wiem...
>mnie to się zawsze kojarzyło, że moderator
>usuwa treści obraźliwe, rasistowskie, i inne takie
>pierdoły....
>ale ja to prosta baba ze wsi jestem, ja nie wiem.... :P
i tylko takie. -
Anonim
Hm... To nie do końca tak jest... Zasadniczo, to mod jest to tego, by było jasno, przejrzyście i kulturalnie... To, co wyliczyliście, to tylko "kulturalnie" zawiera... -
good fakin sister
a nie jest przejrzyście?
już było napisane dlaczego większość ludzi pojawia się na gronie, nie warto przesadzać z jasnym przejrzystym pełnym zasad regulaminów i takich tam, bo sobie poprostu pójdą gdzie indziej. Mody są potrzebne - zgadzam się. do tego żeby nie obrażać, nie przeklinac <sama zaprzestałam tegoż procederu na rzecz bycia konsekwentnym>>. Uważam że kulturalnie = spoko super git. -
ale sa wypowiedzi w ktorych mocne zolnierskie slowo cisnie sie na usta... i co, wywalac cala ich tresc tylko z powodu jednego czy dwoch wyrazow?
-
good fakin sister
tak, zgadza się, alwe niestety separowanie jednych od drugich wywołałoby następną ogromną wojnę, posądzanie o kumoterstwo i niezrozumienie. za dużo tu ludzi coby tak to opanować. czy nie. -
muhomorniczy
-
Anonim
teoretycznie moze. mamy taka mozliwosc. ale zabanowany moglby sam siebie odbanowac wiec to bez sensu :) -
-
Anonim
>oPcja napisała:
>teoretycznie moze. mamy taka mozliwosc. ale zabanowany
>moglby sam siebie odbanowac wiec to bez sensu :)
Ale np jeden może drugiemu zabrać moda, a POTEM zbanować, i jest po rybkach... :D -
Anonim
-
Merlin