LAS [4]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ania

nie dooglądałam człowieka słonia ze względu na tę technikę, która w międzyczasie pogalopowała naprzód
    czy te oczy mogą kłamać ależ skąd!;P
  • Ania

odłóżmy na bok zniszczotę wonnych niedowcieleń i skoncentrujmy się na dzisiejszym wieczorze, to raz, a dwa, na nadchodzącym piątku.
    dziś o 19 smurfy, kto nie ogląda ten trąba, a o 20 kultowy serial i niech nie pyta kto nie wie jaki:>
    zaś piątkowy wieczór na UKSW, ponieważ zamierzają grać: good religion, maleo rege rokers oraz happysad i cuśtam jeszcze.
    pozdrawiam panie D, L, S, pana S, a także pozostałych gronowiczów, którzy jednakże nie uaktywnili się jak dotąd, i pozostawiam ich rozwadze moje dyrektywy
  • Anonim

a ja dooglądałam 'człowieka słonia' i zapadł mi w pamięć (bo to dawno było). a teraz cierpię, bo nie mam czasu na filmy...:/ ale już niedługo, już niedługo... miłego dnia, dziewczynki:*
  • Anonim

FIEEESTA!!! Nareszcie tańczony koncert muzyki kolorowej! To teraz ubierzemy się mrocznie, co, co co?? Eee, nie:D
    Pochrzaniło mi się we łbie, bo półtorej godziny woziłam się punciakiem po Warszawie i o mało co znowu nie władowałam się pod tramwaj. M jak miłość do tramwajów słabnie:>
  • Anonim

a ja chce byc mała dziewczynka z warkoczykami tudzież z wodotryskiem na głowie a nie pannica po maturze:/
  • Anonim

a ja jutro mam maturę i jestem luzakiem, który troszkę się uczy o społeczeństwie, ale jak jakiegoś polityka spotkam na ulicy to zajebe
    A jeśli założył albo miał w planach międzynarodową organizację, rozpruję i powieszę do góry dnem
    a tak ogólnie to fajnie:p
  • Anonim

hehe no rzeczywiście fajnie;)
    mam piekna rożę, a tak dostałam:p
  • Ania

oglądamy z Tatą discovery civilisation o kamieniach rzymskich w Anglii
  • Anonim

a ja jestem leniuszkiem, co jutro musi umyć okna w całym domu. A mam przecież paluszek popsuty! Może umyję później:>

"Take a shower and shine your shoes, you've got no time to lose, you're young men - you must be living!"
  • Anonim

"nikt z nas doskonaly nie jest szkoda twych łez..."

• Ania

ja mam ten problem że chciałabym być doskonała i za każdą porażką obijam się o grunt, mój biologiczny grunt :>
  • Anonim

uwolniłam lewe ucho od kolczyka, bo mi sikało krwią i jeszcze czymś:/
    a naprawdę dbałam o nie! Ale nie goiło się wcale
    W drugim jednak będę nosiła kolczyki;)
  • Ania

trochę powyżej kostki zaś ja mam obite i spuchnięte lewej nogi
    jadę na roboty przymusowe, więc jeśli będziecie tęsknić to na kom haa
    o moja gruba warstwa zbędnej materii wewnątrz czaszki jakby spuchłe ale nie mózg tylko dookoła niego, no taka gruba warstwa.
    on napisał anarchist żeby mu się rymowało z antichrist, a ja myślałam, że ten rym powstał na odwrót<lol> znowu runął mur w proch złudzenia poszły
    and now is the time to have real eyes, zabandażuję tę spuchniętą, może będę wówczas bardziej dramatyczna wanna be someone ruin someone

• Anonim

A mój chłop dziś pracował jako kierowca w firmie kateringowej i woził jedzonko na komunie;)
  • Anonim

a mnie jutro niebedzie caly dzien
    zapraszam Was wszystkie na imprezke skladkowa do Kieliszka 3 czerwca - 15zl:D
    odp jak najszybciej do mnie,osoby towarzyszace mile widziane:p hehe ale służbistka ze mnie<paker>
  • Anonim

ja TAK! Piotrek też pod warunkiem, że Sienia i Rysiek będą. Czy Pani Organizator ma na ten temat jakieś wieści?:>
    Pojechało maleństwo w świat pociągiem, a ja nazbierałam polnych kwiatuszków i się opalę (taaa, jasne:p), przynajmniej sie powygrzewam na słonku:)
  • Anonim

wszystko na nic, czerwone znikło i chyba nie jestem specjalnie opalona. Czort z tym! A tera słońca już nie ma
    idę robić testy, joł!
  • Ania

o, 3 czerwca to dobry wybór. moja odp: tak, osób towarzyszących brak.
    a zasadniczo to (.)
  • Anonim

jedziemy na Bindugi! Jutro.
    A moja Mamusia opaliła się na czerrrrrwono;)
    Zrobiłam dziś fikołek na trzepaku i byłoby super, gdyby Anie spodobała się Uma T...:D
    Jutro jazdy mam i pojadę na nie z wielkim wyczesanym w kosmos guzikiem plecakiem.
    Spokojnej nocy
  • Ania

zdarza mi się, że stojąc na przystanku nie mogę sobie uprzytomnić jakie ciuchy mam na sobie
    ...