-
Karol(ina)
oto i mamy oddzielny watek poswiecony konwersatoriom..; )
moze napiszemy tu nasze pomysly i rozpoczniemy burze mozgów co do najblizszego takiego wydarzenia..? -
madgesty.
:)
W książce dr Buczkowskiego jest taki oto rozdział: "Ciało jako indywidualna fasada płci kulturowej".ma on 30 stron więc nie mam sumienia prosic Natalii zeby go całego skanowała-wiec zrobię xero i moze xero zeskanujemy-będzie mniej pracy.
-
nayaa
spoko 30 stron to jeszcze nie taki wielki problem, ja jutro po 15 w Leo jakbym jednak Ci była potrzebna:) -
madgesty.
to może wpadnę na kawkę:)
Sluchajcie, czekamy wciąż na maila od dr Buczkowskiego odn teriminu konwersatorium. Z pewnością nie odbędzie się ono w tym tygodniu-raczej w następnym:) -
-
Anonim
To mam małą prośbę: aby nie planowac terminu na wtorek 04.03. bo idę na koncert.
Dzięki za uwzględnienie! -
madgesty.
Konwersatorium odbędzie się najprawdopodobniej w czwartek, 6 marca w godzinach popołudniowych. Dr Buczkowski wyglosi krótki referat odnośnie tematyki naszego spotkania- czyli postrzegania atrakcyjności kobiecego i męskiego ciała.
Teksty(3) do przeczytania na konwersatorium znajdziecie na stronie: http://www.chomikuj.pl/kngs ( w folderze dokumenty).---> do końca tygodnia powinnyśmy je tam wrzucić(tzn Natalka:):))
Mam nadzieję, że każdy coś tam sobie we własnym zakresie kombinuje(np artykuły dotyczące atrakcyjnosci/fizycznosci z Glamour czy Cosmo które także będziemy wnikliwie omawiać:))
-
Karol(ina)
-
nayaa
Zeskanowałam także krótki artykuł pt "Czynniki atrakcyjności" z dodatku do gazety wyborczej "jak się kochać- radość z ciała". Umieszczam na chomiku, pozdrawiam
N -
nayaa
-
dżoana
ale to konwersatorium o której godzinie? bo ja bym prosiła w tych bardziej popołudniowych :) typu od 15 jestem Wasza :) tzn przyjdę i posłucham bo ogólnie ja cosmo nigdy jakoś dłużej w swoich łapkach nie miałam :) -
madgesty.
-
dżoana
-
Anonim
Witajcie :) Muszę wam szczerze powiedzieć że to dobrze, że konwersatorium odwlekło sie nieco w czasie. Miałem trochę obaw, że nie wyrobimy się tak na "tip top"; )
A tak to zacznę sobie przeglądać z gazetnika "Galę" mojej mamy :D Hehe. Jeszcze chyba na sławetnym Pudelku znajdziemy takie działy jak snobka.pl itp. To może być też pomocne dla nas źródło choć poziomem nie zachęca :) -
Anonim
Zrobiłam plakaty na konwersatorium... Niestety nie miałam czasu ani weny, żeby je doelaborować, więc wybaczcie jakość;p
Plakatów jest 5, porozwieszam je jutro w różnych miejscach - szukajcie, a znajdziecie...;) -
madgesty.
-
Anonim
Jak to dobrze mieć TAKICH ludzi w kole. Też widziałam :-) tylko jeden na tablicy ogłoszeń. Fajnie! -
Violett
co do plakatu sa swietne, trafiaja w sendno tematu. Ludzie tez sie nimi interesuja widzialam:) -
Anonim
-
madgesty.
:):)
Słuchajcie, Wiola wpadła na bardzo fajny pomysł powiadomienia swojej grupy o naszym konwersatorium:) myslę, ze moglibysmy pojsc za jej przykładem i rozpowszechnic informację w swoich kręgach:)
z innej beczki:
Zastanawiam się jaki tytuł posta na gronie APSu byłby najbardziej chwytny i wzburzający( w poscie zawarte by były informacje o konwersatorium)
"Studentki APS chcą być jak Kate Moss!" :D
proszę o swoje szokująco kontrowersyjne pomysły;];]
-
Anonim
Ale Ty sie uparłaś na tą Kate Moss;p
Ja tam wcale nie chcę być taka jak ona;)